Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiye girme konusunda sıkıntımız yokta benim adet düzenim bu cocuk istediğimden dolayı galiba düzensizlesti. Emin olamıyorum ne gün yumurtlarım diye. Gerçi dr adetinin ilk günü gel yumurtalarına bakalım dedi ama o da tatile cıkmıs sansına. Bende kendim tespit için uğraşıcam artık. Yoksa zaten hep sizin dedğiniz gibi düzenli olarak deniyoruz.
Arkadaslar 3gun once ıdrar trstı yspmıstım bırı belırgın dıgerı sılık cıkmıstı neyse bugun de hafıf kahverengi bi sıvı geldı sahurda fidedım heralde adet olcam ama su saat oldu olmadım tekrar test yaptım yıne aynı bırı belırgın bırı sılık acaba hamılemıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlişkiye girme konusunda sıkıntımız yokta benim adet düzenim bu cocuk istediğimden dolayı galiba düzensizlesti. Emin olamıyorum ne gün yumurtlarım diye. Gerçi dr adetinin ilk günü gel yumurtalarına bakalım dedi ama o da tatile cıkmıs sansına. Bende kendim tespit için uğraşıcam artık. Yoksa zaten hep sizin dedğiniz gibi düzenli olarak deniyoruz.
Kan Verdim kizlar pazartesi Yine vericem pazartesi aksama belli olucakmis Allahin izniylen
Gebeymisim ama artik gercekmi veya bos gebelikmi pazartesi belli olucak ay dualarini eksik etme bitanelerimmmm
Arkadaslar 3gun once ıdrar trstı yspmıstım bırı belırgın dıgerı sılık cıkmıstı neyse bugun de hafıf kahverengi bi sıvı geldı sahurda fidedım heralde adet olcam ama su saat oldu olmadım tekrar test yaptım yıne aynı bırı belırgın bırı sılık acaba hamılemıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan Verdim kizlar pazartesi Yine vericem pazartesi aksama belli olucakmis Allahin izniylen
Gebeymisim ama artik gercekmi veya bos gebelikmi pazartesi belli olucak ay dualarini eksik etme bitanelerimmmm
HAdi inşallah hamilesindir
kızlar.
ayın 30 unda yumurtlama günümdü. ovuasyon testinde çıktı. ama şu an yumurtlar gibi şeffaf kokusuz akıntım var. sağ yumurtalıkta da hahifff ağrı. yoksa yine mi yumurtluyorum?
olabilr yaa bu geceyi de degerlendir sen bakim :)
bende bişi yazdım ama neyse yaa kimse beni umursamıyo zaten bu hamilelik topiklerinde![]()
test yapıyım gidince bi tane. Adam kaçıcak artık imdaaaat diye![]()
ananaam nazli :) seni nededin atlamisim bi geri donup bakim :)
slm hanımlar
bende belki hamileyimdir..
bugün regli olmama gerekiyor ama henüz olamadım..
inşallah hamileyimdir yaaa![]()
hep böyle oluyo ama hep arada kaynıyom ben
zaten psikolojim bozuk ne yapcamı şaştım kaldım![]()
[ı][sıze=3]slm hanımlar
Bende belki hamileyimdir..
Bugün regli olmama gerekiyor ama henüz olamadım..
Inşallah hamileyimdir yaaa[/sıze][/ı]