Klomen zaten adet bıtımınden hemen sonra baslanıyor 5 gun içiliyor o surede hamıle zaten kalınmaz kı ne dıye test yaptıralım anlamadım biraz daha
ben geçen ay bildigin adet oldum. Son derece yogun ve beni hicbirsekilde supheye dusurmeden.unlu prof.dr um kan tahlili yaptırmadan bu ilacın kullanilmamasini soylememis.zaten acim cok taze ve inan bu sitedede benim gibi bir yorum okusam o tahlili yaptirmadan o lanet olası ilacı icmezdim senin kendinden emin sorgulamana bu yüzden sinirlendim.yasadik biliyorum. Bir arkadaşım kardesim daha bu acıyı yasamasin diye.
Ilaci içeriyor dr sana sonra ne diyor biliyormusun.6 aya kadar bekleyelim problem olursa alırız bebeği.ama göz görmesi ve kulaklarıyla ilgili birşey diyemem.
Suç benimmi o kadar para veriyorum internete asla bakmayın kafanizi karıştırmayın deniyor ve sadece teslim oluyorsun. Ben çok bilincli bir kadınım asla böyle yanlışlara düşmedim ama yasanacakmis.
ofkemin acimin tarifi yok.unutulmaz bir ders oldu bana.siz yasamayin anliyormusun.isyanim bundan.