inşallah rabbim gönlüne göre verir kaynananla aran nasıl peki?
canım o ortamda çocuğun olsa rahat eder misin?
derdim ev falan değil gücümüz var ama kaynanam boşanmış eşşinden gitsek tek kızıyla kalacak olmaz ama ben razıyım yeterki çocuğum olsun
inşallah olur canım gitsen bayramdan sonra tüp bebek için bi muayne ol bakalım ne dicek..
giderim allahın izniyle gerkirse aya bile çıkarım valla
eşin ne diyo peki bu duruma canım?
eşimde çok istiyor ne gerekirse yaparım diyor arkadaşları evlendi baba oldu oda çok istiyor sırf bu yüzden bazen kendimi çok suçlarım benim yüzümden baba olamıyor diye
Klomen zaten adet bıtımınden hemen sonra baslanıyor 5 gun içiliyor o surede hamıle zaten kalınmaz kı ne dıye test yaptıralım anlamadım biraz daha geniş yazarsan iyi olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Klomen zaten adet bıtımınden hemen sonra baslanıyor 5 gun içiliyor o surede hamıle zaten kalınmaz kı ne dıye test yaptıralım anlamadım biraz daha
ben geçen ay bildigin adet oldum. Son derece yogun ve beni hicbirsekilde supheye dusurmeden.unlu prof.dr um kan tahlili yaptırmadan bu ilacın kullanilmamasini soylememis.zaten acim cok taze ve inan bu sitedede benim gibi bir yorum okusam o tahlili yaptirmadan o lanet olası ilacı icmezdim senin kendinden emin sorgulamana bu yüzden sinirlendim.yasadik biliyorum. Bir arkadaşım kardesim daha bu acıyı yasamasin diye.
Ilaci içeriyor dr sana sonra ne diyor biliyormusun.6 aya kadar bekleyelim problem olursa alırız bebeği.ama göz görmesi ve kulaklarıyla ilgili birşey diyemem.
Suç benimmi o kadar para veriyorum internete asla bakmayın kafanizi karıştırmayın deniyor ve sadece teslim oluyorsun. Ben çok bilincli bir kadınım asla böyle yanlışlara düşmedim ama yasanacakmis.
ofkemin acimin tarifi yok.unutulmaz bir ders oldu bana.siz yasamayin anliyormusun.isyanim bundan.
Klomen zaten adet bıtımınden hemen sonra baslanıyor 5 gun içiliyor o surede hamıle zaten kalınmaz kı ne dıye test yaptıralım anlamadım biraz daha
ben geçen ay bildigin adet oldum. Son derece yogun ve beni hicbirsekilde supheye dusurmeden.unlu prof.dr um kan tahlili yaptırmadan bu ilacın kullanilmamasini soylememis.zaten acim cok taze ve inan bu sitedede benim gibi bir yorum okusam o tahlili yaptirmadan o lanet olası ilacı icmezdim senin kendinden emin sorgulamana bu yüzden sinirlendim.yasadik biliyorum. Bir arkadaşım kardesim daha bu acıyı yasamasin diye.
Ilaci içeriyor dr sana sonra ne diyor biliyormusun.6 aya kadar bekleyelim problem olursa alırız bebeği.ama göz görmesi ve kulaklarıyla ilgili birşey diyemem.
Suç benimmi o kadar para veriyorum internete asla bakmayın kafanizi karıştırmayın deniyor ve sadece teslim oluyorsun. Ben çok bilincli bir kadınım asla böyle yanlışlara düşmedim ama yasanacakmis.
ofkemin acimin tarifi yok.unutulmaz bir ders oldu bana.siz yasamayin anliyormusun.isyanim bundan.
Kusura bakmayın ben anlayamadım klomen sizi niçin bu kadar sıkıntıya soktu ?
Kusura bakmayın ben anlayamadım klomen sizi niçin bu kadar sıkıntıya soktu ?
canim adet gormus baslamis ama hamileymis klomen icmis test yapin ole icin diyor yani :) anladinmi simdi birde ben klomeni icicem ya iliski bittikten sonrami olmali icerkende olurmu :18:
canim adet gormus baslamis ama hamileymis klomen icmis test yapin ole icin diyor yani :) anladinmi simdi birde ben klomeni icicem ya iliski bittikten sonrami olmali icerkende olurmu :18:
Klomen adetin 5. Günü içilir ve 5 gün 12 saat arayla benim doktorum öyle vermişti bence doktora danış derim canım
Canım pardon günde 1 tane 5 gün içtim 12 saat arayla değil
belki sorun eşindedir sen neden kendini suçluyorsun ki canım artı sorun kimde olursa olsun bu suç değil ki Allah ol demeden olmaz ki vardır bundada bi hayır suçlama sakın bi daha kendinistresten bile olmaya bilir yani
Klomen adetin 5. Günü içilir ve 5 gün 12 saat arayla benim doktorum öyle vermişti bence doktora danış derim canım
ya onu biliyom gunde 1 tanede iliskiye haplar bittikten sonrami yoksa hap icerkende iliski yasak degilmi
evime cook guzel bir kus girdi talih kusu bu yaa bu ay ikinci defa oluyo ama bu cok sirin kesin bi yerden kacmis uf yakalaybilsem bakacam ona
Ayy ne guzel.. kafes varsa kafesin kapisini acik tut girer o canim ..
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
evet canım anladı umarım en kısa zamanda herkes muylu haberler alır..keçi boynuzuna baslıcaz
evet baslayın canım çok ıyı olur ben cok yedım kansızlığımdan dolayı özünüde içtim bakalım,bide netten sunu öğrendım doğrumu bılmıyorum ama kan grubu 0 olanlar zor yumurtlarmıs,benımde 0 oldugu için canım sıkıldı bı an...
Eşim bnim hayatmda tandgm gördüğüm en mükemmel şey o kadar çok seviyorum seviyorki bütün acılarımı unutturuyo hayatmdaki tek değerli şey Rabbime şükürler olsn o olmasaydı ben hayatla baş edemezdm tam uçurumdaykn tuttu elimi herşeyim oldu iyiki var :) Rabbimm herkeze versn bebek inşallah bigün buraya hamileyim yazarz inşallah ♡
evet baslayın canım çok ıyı olur ben cok yedım kansızlığımdan dolayı özünüde içtim bakalım,bide netten sunu öğrendım doğrumu bılmıyorum ama kan grubu 0 olanlar zor yumurtlarmıs,benımde 0 oldugu için canım sıkıldı bı an...
Canım pardon günde 1 tane 5 gün içtim 12 saat arayla değil
Nbr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?