Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

inşallah rabbim gönlüne göre verir kaynananla aran nasıl peki?
canım o ortamda çocuğun olsa rahat eder misin?

derdim ev falan değil gücümüz var ama kaynanam boşanmış eşşinden gitsek tek kızıyla kalacak olmaz ama ben razıyım yeterki çocuğum olsun

derdim ev falan değil gücümüz var ama kaynanam boşanmış eşşinden gitsek tek kızıyla kalacak olmaz ama ben razıyım yeterki çocuğum olsun

inşallah olur canım gitsen bayramdan sonra tüp bebek için bi muayne ol bakalım ne dicek..

eşin ne diyo peki bu duruma canım?

eşimde çok istiyor ne gerekirse yaparım diyor arkadaşları evlendi baba oldu oda çok istiyor sırf bu yüzden bazen kendimi çok suçlarım benim yüzümden baba olamıyor diye

eşimde çok istiyor ne gerekirse yaparım diyor arkadaşları evlendi baba oldu oda çok istiyor sırf bu yüzden bazen kendimi çok suçlarım benim yüzümden baba olamıyor diye

belki sorun eşindedir sen neden kendini suçluyorsun ki canım artı sorun kimde olursa olsun bu suç değil ki Allah ol demeden olmaz ki vardır bundada bi hayır suçlama sakın bi daha kendini stresten bile olmaya bilir yani

belki sorun eşindedir sen neden kendini suçluyorsun ki canım artı sorun kimde olursa olsun bu suç değil ki Allah ol demeden olmaz ki vardır bundada bi hayır suçlama sakın bi daha kendini stresten bile olmaya bilir yani

evime cook guzel bir kus girdi talih kusu bu yaa bu ay ikinci defa oluyo ama bu cok sirin kesin bi yerden kacmis uf yakalaybilsem bakacam ona

evet canım anladı umarım en kısa zamanda herkes muylu haberler alır..keçi boynuzuna baslıcaz

evet baslayın canım çok ıyı olur ben cok yedım kansızlığımdan dolayı özünüde içtim bakalım,bide netten sunu öğrendım doğrumu bılmıyorum ama kan grubu 0 olanlar zor yumurtlarmıs,benımde 0 oldugu için canım sıkıldı bı an...

düşünme öyle şeyler. negatif dsüşünürsen negatif olur

insallah canım benım ogunu bende beklıyorum

ilk defa duydum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…