- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.501
vaybeee:1shok: ne aşkmış sizinki öyle :asigim: hergün havalimanınamı gidiyordun? sen ne işin vardı havalimanında? tel numaranı nasıl? aldı anlat anlat kıssalkisalkisalkisbeni esim hava alaninda begenmis, gözüne kestirmis, 2 yil gizli gizli takip etmis. ben saf anlamadim hic. sonra bir gün bir mesaj geldi direk benimle evlenirmisin diye. shok oldum. sonra babam izin vermedi. sonra annem... en sonunda razi oldular.
kizlar biz biraz yürüycez, size iyi muhabbetler
bende çıkıyorum kızlar eşim birazda ben oturayım diyor :a015:
Burdayız canım ..
Gündüz dediğin gibi sorunlu bağlantı oluyo yoğunluktan sanırım şimdi gayet iyi :enbuyukkk:
vaybeee:1shok: ne aşkmış sizinki öyle :asigim: hergün havalimanınamı gidiyordun? sen ne işin vardı havalimanında? tel numaranı nasıl? aldı anlat anlat kıssalkisalkisalkis
arkadaşlar çok sıkıldım ya dolaştım geldim hala cevap veren yok kuzum napıyorsunuz ya
bizimkisi bir ask hikayesi zemuszemus
simdi söyle, ben almanyaya okumak icin geldim bir arkadasla. benim esimde benden 1 ay önce gelmis abisinin yanina. kaynanamda gidiyim ogullarimi göreyim demis cikmis yola. hava alaninda onu diger kaynim yolcu ederken babamla tanis ciktilar isyerinden, iste benim annem kardeslerime gidio demis, babamda bizde kizi okula gönderioz filan. beraber gitsinler arkadas olurlar yardim eder anneme demis kaynim. bizde olur dedik, tabii ben bilmiom kayinvalidem olacakmis megerse. neyse geldik indik ucaktan, beni bir tanis karsilamaya gelmisti. kaynanami da esimle abisi almaya gelmis. esim beni orda görmüs, kim bu diye sormus. oglum o kiz okumaya geldi, sana vermezler demisler ama esim dinlememis, bulcam izini nasil olsa babasini tanio abim demis. sonra biz dil kursuna yazildik arkadasimla. bir hafta falan sonraydi, kurs basladi. bi gittim, esimle ayni siniftayiz ayni kurs. tabi ben onu tanimiyorum. oda hic benle konusmadi, korkmus, demis ya kizarsa bana birden böyle seyler söylenmez. 2 yil devam etmis böyle. nihayet kurs bitip diploma zamani gelince dedi bana numarani versene, lazim olur belki. bende verdim. 2 saat sonra mesaj atti evlenelim, sen hayalimdeki kizsin diye. bende sasirdim. önce olmaz dedim, sonra olur dedim. 1,5 yil ailem izin vermedi. sonra nihayet babami razi ettik evlendik. annem de karsiydi ama simdi oglum oglum diye pesinden ayrilmiolarfisfisfis
herkese mutlu evlilikler dileriz M&M nin büyük aski:) insallah bide bebegimiz olsunda cekirdek aile bari olalim:)
herkes yazsin kizlar, nasil evlendi?merak ettim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?