K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.541
kedersiz nurcanimm sen diosan cikar:)
ay bende bi geliyorum bi gidiyorum. kimse yazmamis evlilik hikayesiniiiiiiiklava:
yazin yaaaa. hadiiii
arzucuğum sen ne zamandır bekliyorsun
şimdi okudum bende aşk hikayenizi:)inşallah o meyveleri yakında yemeye başlıyacaksınız inşallahhhhhhhhcanım bizde aynı işyerinde çalışıyorduk önce arkadaş olduk sonra birbirimizden hoşlandığımızı fark ettik sonra da evlendik yani bir aşk hikayesi biz de artık bu hikayenin meyvelerini yemek istiyoruz sağlıkla ve hayırlısıyla bir bebişimiz olsun istiyoruz
biz ilk 1 yıl korunduk sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi nerdeyse 3 yıl olmak üzere istiyoruz ama herşeyin bi vakti zamanı var rabbim elbet kararlamıştırr hemipimiz için en doğru zamanı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızzzzllaar beklemekten uykum geldi niye kimseden ses çıkmıyor yaaaaaaaa
şimdi okudum bende aşk hikayenizi:)inşallah o meyveleri yakında yemeye başlıyacaksınız inşallahhhhhhhh
canım tedevi gördünüz mü?
nirann sen herşeye anında cevap istiyosun amaa o arada yazıyor oluyoruzz yada diğer yazıları okuyoruzz sen ne sabırsızsınnn böleee ???
hayır canım işte iş hayatı fırsat vermedii .. bu ay adet olmayı o yüzden çok hevesle bekliyorum işten ayrıldım artıkk tedaviye başlıycaz daha önce tahlillerimiz yapıldı hiçbir sorun gözükmüyordu bakalımm hayırlısıı
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum siziii ......
oda kabarır canım :roflol::roflol: kedersizim evde karbonat yok kabartma tozuylamı yapsam acaba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?