E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.561
arzucum nereye kayboldun yoksam kabartma tozuylamı uğraşıyorsun :))
köpürüyormu barii:)
dur bende yapayım bekle beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş yaptım vallaa :))))))) fokurdadıı eminim annemede yapsam oda fokur fokur olurr menapoza girmiş olmasına rağmen ya asitli bişey sonuçta kabarması çok normal değilmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım sistik olabilir yani idrar yolu enfeksiyonu benimde dünden beri kaşıntı ve idrarımı yaparken yanma var ama sanırım seninki kadar fena değil evde travazol diye bir kremim vardı kaşıntı için enfeksiyon için vermişti dr onu sürdüm bu sabah biraz rahatlattı sanki ama sen bir dr a görünsen iyi olacak ihmal etmeye gelmez canım çok geçmiş olsunArkadaşlar selamlarr
Çok fenayım acil bilgilerinize ihtiyacım var....yaklaşık yarım saattir vajinamda aşırı acı var sanki yollarına acı biber sürülmüş gibi tuvalet hissim 30 saniyede bir ve bikaç damla tuvaletim geliyo yaka yaka acıdan ağlamak üzereyim banyoya girdim sıcak su iyi gelir diye ama nafile içimde çok fena yanma var acil yardım istiyorumm zor duruyorum ne olduki bana şimdi
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- eşim 1 de çıkıyor işten gelince bi örnek alsammı acabaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Arkadaşlar selamlarr
Çok fenayım acil bilgilerinize ihtiyacım var....yaklaşık yarım saattir vajinamda aşırı acı var sanki yollarına acı biber sürülmüş gibi tuvalet hissim 30 saniyede bir ve bikaç damla tuvaletim geliyo yaka yaka acıdan ağlamak üzereyim banyoya girdim sıcak su iyi gelir diye ama nafile içimde çok fena yanma var acil yardım istiyorumm zor duruyorum ne olduki bana şimdi
arzucum şansına küs güzelim evde yokmuş kabartma tozu vanilinle yapsam olurmu :roflol: :roflol::roflol:
kızlar ne yapıyosunuz siz kabartma tozu ve karbonatla anlayamadım:1shok:
canım büyük bir ihtimalle sistit olmuşsun ve doktora göeünmen gerek çok kötü bir durum kendi kendine ne yapsan geçmiyor su tükemeye bak iltihabik bir durum çünküü çok geçmiş olsunn
arzumunda dediği gibi bi nevi gebelik testi bende deniyecektim ama evde yoktu tabi doğruluk payını öğrenmek için benim bugün adetimin 6. günüydü evde karbonat olmadığı için deniyemedim varsa sende sen dene bakalım nasıl bir sonuç çıkıyormuş:))kızlar ne yapıyosunuz siz kabartma tozu ve karbonatla anlayamadım:1shok:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey koca karı gebelik testi canımm idrarının üzerine karbonat koyuyomuşsun köpürür kabarırsa hamileymişsin diye bi sayfa okuyodumda bugün işte insan oğlu meraklı deniyelim dedik te :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sende dene istersen bakalıp köpürcekmii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
arzu test aldıracanmi eşine merak ettim
alemsiniz kızlar yaa nerden aklınıza gelir :roflol::roflol::rofloleki sonuç ne arzu yaptınmı :sm_confused:benim sonuç vermez yumurtlama günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?