K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.621
sevdanehri cidimisin canım valla dr bişey biliyorki konuşuyor dr un dediğini yapın perhizi uygulayın
inşallah kız inşallah valla hamişler çoğalıyor bereketli bir ay a mı girdik ne
en son adet tarihin ne zamandı?
bugün daha 15.gününmüş ama bellide olmuyor canım yerleşme kanamasıda olabilir sanmıyorum kum falan düşürdüğünü çünkü ben o sancıları çok iyi bilirim dayanılmaz ağrılar onlar senin varmı sancın23 mayısta adetim oldu dediğim gibi bugün 15.günümdü bilmiyorum ya kafam karıştı ama zannetmiyorum yani beş gün adetim 10 günlük bi durumda hamilelik kesinlikle yoktur bence bi de dedeğim gibi testte çift çıkmadı.Annemde kanamam felan olunca normal değil dedi hafi damla damla kanamam oldu ama bilmiyorum yaaa :uhm: belkide kum felan olabilirmi bende mirmirmirmir
güle güle canımhihoyyytNeyse arkadaşlar ben çıkıyorum eşim oturacakmış iyi akşamlar size görüşürüz
inşallah bukürlerin sonucunda böyle olursun canım:CüvCüv: rabbim sanada nasip etsin inşallah ne zamndır istiyorsunuz? sorun nedir?
merhaba arkadaşlar siteyi yaklaşık 4 aydır takip ediyodum uzaktan. yapılan kürlerin çoğunu yaptım sayılır tık mık yok. bebek olmuyo daha nasip değil daha galiba. ben pko luyum soğan, incir ,aslan pençesi şimdide arnavut güzelinin kürünü deneyim dedim. ben kendi kendime gülüyorum artık. komsumuzun kızı geliyo elimde mutlaka içinde bişeyin suyu olan bi bardakla kkda ki topikleri takip ediyorum en çok da burayı söylemesi ayıp neyse sizi uzaktan takip etmekten vazgeçtim size katıldım herkese tekrar slmlar Allah bebiş versin hepimize :)
merhaba arkadaşlar siteyi yaklaşık 4 aydır takip ediyodum uzaktan. yapılan kürlerin çoğunu yaptım sayılır tık mık yok. bebek olmuyo daha nasip değil daha galiba. ben pko luyum soğan, incir ,aslan pençesi şimdide arnavut güzelinin kürünü deneyim dedim. ben kendi kendime gülüyorum artık. komsumuzun kızı geliyo elimde mutlaka içinde bişeyin suyu olan bi bardakla kkda ki topikleri takip ediyorum en çok da burayı söylemesi ayıp neyse sizi uzaktan takip etmekten vazgeçtim size katıldım herkese tekrar slmlar Allah bebiş versin hepimize :)
dualarınıza çok ihtiyacım var....:Saruboceq::Saruboceq: tedavinin en önemli kısımlarındayım kızlarnolur dualarınızı eksik etmeyn olumru
dualarımız seninle umutsuz allah dualarımızı boş çevirmez hayırlısı ile tedavin bebekle sonuçlanır işallah
AMİN BİRTANEMM ALLAH RAZI OLSUN...İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR KAVUSURSUN BEBEĞİNE TÜM KALBİMLE SÖYLÜORUM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM.SAGLIKLI HAYIRLI HAMİLELİK GEÇİR İNŞ.:Saruboceq:
susuz yaz seninde evlilik yyildönümün yaklasiyor galiba. insallah bebek haberiyle kutlarsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?