Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3 Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar başim feci dönüyo eşimde evde yok ben biraz dinleneyim burdayım gene.ilk defa böle oldum tansiyonummu düştü acaba yaa.kollanya zarar edermi.

haydaa sen heme uzan tamamı bacaklarının altına yastık koy bakiim.kolonya sürde burnundan çekmee.bişey olmaz sakin ol tamam..:1hug:

ammaaaan hemen toparlan bakiiiim..ne üzülüyosuun hayret bişey senin ve bizim demekki hala zamanımız gelemiş bitanem..isyan etme nolur allah isyan etmiş oluruz ozamaan..bizimde zamanımız gelicek elbeet ..rabim önce onları nasiblerini gönderiyoo sonra kendileri geliyoo annesiiiii zemuszemus..
kıskanmadığını biliyorum tatlım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama dediğin gibi bize sabretmek ve beklemek düşeer.rabbim hayırlısını HAYIRLI ZAMANDA VERSİİN İNŞALLAAH.herkez kendi kısmetiyleee..ben kaç kişiyi avuttumdaa şimdi bebişlerini büyütüyolaar karnındaaa zemuszemus çok şüküür sende hamileler kervanına katılıcaksın az kaldııı...

kızlar musadenenizle ben gidiyom gözlerim pörtlemiş korktum kendimden aynada gidiyom yoksa baska bişeler olcak kendi başima sabaha kadar kimsenin ruhu duymaz bişe olsa

arnavut güzeli beni öptü opuyorumnanaktan

bende ciktim hadi iyi geceler, yarin grsrz. iyice komsuluga bagladik, her aksam cardakta bulusup dedikodu yapanlar gibi burdayiz:)

canim az daha sabir. insallah bizede sira gelecek. :teselli:

işallah canım sağol hepimiz alıcaz kucağımıza bebişleri .
işte bazen insan duygularına hakim olamıyor ama yapcak birşey yok tabi
birkaç gün içinde topralanırım merak etme alıştım artık

kızlar musadenenizle ben gidiyom gözlerim pörtlemiş korktum kendimden aynada gidiyom yoksa baska bişeler olcak kendi başima sabaha kadar kimsenin ruhu duymaz bişe olsa

arnavut güzeli beni öptü opuyorumnanaktan

bende ciktim hadi iyi geceler, yarin grsrz. iyice komsuluga bagladik, her aksam cardakta bulusup dedikodu yapanlar gibi burdayiz:)

sizedee iyi geceleeeeer kuzulaaar öptüm siziiii..tatlı rüyalaar bebişlerinizii görmeniz dileğileee..
deniz hadi yat gerçekten geç oldu telefonuda yanına al nolur nolmaaz..allaha emant olun ikinizde,dua oku tamamyerimseniben

meyraaaam öperim tabi yanakları ballııı..opuyorumnanaktangörüşürüüüz eveet aynı kapıdan çıkarken son dedikodular yapılıryaa hanii daha zevkli olanlar aynı onlar gibi olduuuk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım yakınlarda kimse yokmu allah korusun acil bişi olsa hemen gelcek kendini iyi hissetmiyosan en azından yakın olan birine haber ver acil bişi olursa gelir kendine dikkat et.

kızlaaar bende kaçıyoruuum size iyi gceleeeeer.öptüm hepinizii allaha emanet olun..inşallah yarın hamile haberleri alırıııızz..

kizlar bu arada preseed icin ucuz bir site buldum. burdan isteyenlere özelden gönderebilrim. ama ingilizce. 15 dolar tutuyor. ama yakinda tr dede olacak eczanelerde. bir bayan eczaneden almis bile hatta. istetmisler hemen gelmis ayni gün icinde. bir sorun derim.

denizsiz ada uyudun mu aloo ordamısın merak ettim seni bir yakının yokmu ya oralarda ara gelsin yanına

canım yakınlarda kimse yokmu allah korusun acil bişi olsa hemen gelcek kendini iyi hissetmiyosan en azından yakın olan birine haber ver acil bişi olursa gelir kendine dikkat et.

yok canım yok kimsem burda koca site ama kimsenin kimseden haberi yok.eşimi ararım en gücü gelir işten zor olsada.

denizcimmm dikkat et kendine. korkutma bizi tatlim. dinlen yat uyu. esinide haberdar et, arada seni arayip yoklasin ne olur ne olmaz

iyi geceler kızlar bende çıkıyorum daha ütü yapıcam hepinize tatlı rüyalar

denizcimmm dikkat et kendine. korkutma bizi tatlim. dinlen yat uyu. esinide haberdar et, arada seni arayip yoklasin ne olur ne olmaz

tmm gidiyom ben kafam hoş gibi bişe oldu.anahtarı pc ye sokmaya gelmişim kapıyı kilitlicem diye ii ce gitti beynim gittim ben.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

akide şekerlerimmm günaydııınnnnnnnn :teytey::teytey::teytey::teytey: yepyeni bir haftaya başladık haftanızın güzel geçmesi dileğimle

teyzeleri bebişin kalp atışı gördük çok şükür :ecrin_bebek:

kızlar biraz işim var işlerimi toparlayım geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…