K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.681
canım bence çok normal korkman ben hamile kalsam ne yaparım kim bilir yürümeye bile korkarım herhalde bebğime bişey oacak diye :1rolleyes:biz iyiyz canım siz nasılsınız:CüvCüv:
iyiyiz bitanem.daha cok yeni oldugu için cok korkuyorum.
hergün ihlas,nas,ve felak surelerini oku avucunun içine üfle karnına sür allahın izni ile hiç bişeycik olmuyacak yavruna
öp öp öp:)
kızlar başim feci dönüyo eşimde evde yok ben biraz dinleneyim burdayım gene.ilk defa böle oldum tansiyonummu düştü acaba yaa.kollanya zarar edermi.
kızlar nabersiniz?
bugün yine bir hamile haberi aldım son iki aydır bu kaçıncı aldığım hamilelik haberi sayamadım
yanlış anlamayın kimseyi kıskandığımdan değil allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ama ben ve bu topikteki arkadaşların mücadelesini düşünüyorum bir yandan da hiç problem yaşamadan hamile kalanları inanın çok üzülüyorum ay birde o kadar korunduk bebek kazayla oldu diyip o laf göndermeler yokmu iyice cinlerim tepeme çıkıyor her hamilelik haberinde hıçkırarak ağlıyorum benim ne zaman bebeğim olcak diye çok üzülüyorum artık psikolojim iyice sıyırmaya başladı ama elden ne gelir işallah arkadaşlar hepimiz hamile kalırız da bizi lafta bozanlara cevabımızı veririz en kısa zamanda.
kızlar nabersiniz?
bugün yine bir hamile haberi aldım son iki aydır bu kaçıncı aldığım hamilelik haberi sayamadım
yanlış anlamayın kimseyi kıskandığımdan değil allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ama ben ve bu topikteki arkadaşların mücadelesini düşünüyorum bir yandan da hiç problem yaşamadan hamile kalanları inanın çok üzülüyorum ay birde o kadar korunduk bebek kazayla oldu diyip o laf göndermeler yokmu iyice cinlerim tepeme çıkıyor her hamilelik haberinde hıçkırarak ağlıyorum benim ne zaman bebeğim olcak diye çok üzülüyorum artık psikolojim iyice sıyırmaya başladı ama elden ne gelir işallah arkadaşlar hepimiz hamile kalırız da bizi lafta bozanlara cevabımızı veririz en kısa zamanda.
ammaaaan hemen toparlan bakiiiim..ne üzülüyosuun hayret bişey senin ve bizim demekki hala zamanımız gelemiş bitanem..isyan etme nolur allah isyan etmiş oluruz ozamaan..bizimde zamanımız gelicek elbeet ..rabim önce onları nasiblerini gönderiyoo sonra kendileri geliyoo annesiiiiizemuszemus..
kıskanmadığını biliyorum tatlım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ama dediğin gibi bize sabretmek ve beklemek düşeer.rabbim hayırlısını HAYIRLI ZAMANDA VERSİİN İNŞALLAAH.herkez kendi kısmetiyleee..ben kaç kişiyi avuttumdaa şimdi bebişlerini büyütüyolaar karnındaaa zemuszemus çok şüküür sende hamileler kervanına katılıcaksın az kaldııı...
kızlar musadenenizle ben gidiyom gözlerim pörtlemiş korktum kendimden aynada gidiyom yoksa baska bişeler olcak kendi başima sabaha kadar kimsenin ruhu duymaz bişe olsa
arnavut güzeli beni öptü opuyorumnanaktan
bende ciktim hadi iyi geceler, yarin grsrz. iyice komsuluga bagladik, her aksam cardakta bulusup dedikodu yapanlar gibi burdayiz:)
kızlar musadenenizle ben gidiyom gözlerim pörtlemiş korktum kendimden aynada gidiyom yoksa baska bişeler olcak kendi başima sabaha kadar kimsenin ruhu duymaz bişe olsa
canım yakınlarda kimse yokmu allah korusun acil bişi olsa hemen gelcek kendini iyi hissetmiyosan en azından yakın olan birine haber ver acil bişi olursa gelir kendine dikkat et.
denizcimmm dikkat et kendine. korkutma bizi tatlim. dinlen yat uyu. esinide haberdar et, arada seni arayip yoklasin ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?