E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #4.761
teyzeleri bebişin kalp atışı gördük çok şükür :ecrin_bebek:
kızlar biraz işim var işlerimi toparlayım geliyorum
teşekkür ederim canım .... sağlığın çok önemli bitanemmmm kendine dikkat et. ağır kaldırma, stres yapma, dinlen bol bol........
hayırlı olsun durucum Allah kucağınada sağ salim almayı nasip etsin işallahhihoyyyt
DENİZCİM ayaklarının altına yastık koy dinlen canım yorma kendini
günaydın kızlar bende bu sabah çok uyudum ya az önce kalktım hala da uykum var biraz keyifsizim ya ondan herhalde akşam üstü bende ağda yapcam ve salı,çarşamba yada perşembe hangi gün uyarsa artık doktora gidicem ilk defa olduğu için biraz gerginim aynı zaman da da birşeyim varmıdır diye korkuyorum eğer bende birşey çıkmazsa eşim gitcek doktora hemen burda bize yakın bir hastane var özel ama öyle çok tanınmış değil eltim hamile o gidiyor doktordan memnun ssk da geçiyor ondan randevu almayı düşünüyorum işallah doktor anlar ya...
dünürüm nasılsınnnnnnnnnnn
nurcanımmmmmmmmmmmmmm kedersizimmmmmmmmmm,,,,, durucummmmmmmmmmmmmmmm, yaseminimmmmmmmmmmmmmmmm
canım kötü şeyler aklına getirme inşallah kötü bişey yoktur ne kadarlık evlisin canım ?günaydın kızlar bende bu sabah çok uyudum ya az önce kalktım hala da uykum var biraz keyifsizim ya ondan herhalde akşam üstü bende ağda yapcam ve salı,çarşamba yada perşembe hangi gün uyarsa artık doktora gidicem ilk defa olduğu için biraz gerginim aynı zaman da da birşeyim varmıdır diye korkuyorum eğer bende birşey çıkmazsa eşim gitcek doktora hemen burda bize yakın bir hastane var özel ama öyle çok tanınmış değil eltim hamile o gidiyor doktordan memnun ssk da geçiyor ondan randevu almayı düşünüyorum işallah doktor anlar ya...
günaydın kızlar bende bu sabah çok uyudum ya az önce kalktım hala da uykum var biraz keyifsizim ya ondan herhalde akşam üstü bende ağda yapcam ve salı,çarşamba yada perşembe hangi gün uyarsa artık doktora gidicem ilk defa olduğu için biraz gerginim aynı zaman da da birşeyim varmıdır diye korkuyorum eğer bende birşey çıkmazsa eşim gitcek doktora hemen burda bize yakın bir hastane var özel ama öyle çok tanınmış değil eltim hamile o gidiyor doktordan memnun ssk da geçiyor ondan randevu almayı düşünüyorum işallah doktor anlar ya...
1_5 ay falan kalacam ama ben dopiğe yine gireim annemlerinde var bilgisayarı benden kurtuluş yoklülülülülülükızlar aranızda kedersizden başka tatile çıkan olmuyucak mı?
kedersiz sen ne kadar kalcan memlekette bende allah kısmet ederse temmuzun 3 den sonra 1 ay yokum topiği özlüycem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?