Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)

canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum

Meyracım onun için üzülme ya burda daha güzellerini alırsın.
hemde yeni gelin evi gibi süppper olur.

hosgeldin durucum. nasilsin bakalim fistik hatun:)

canim insallah erken döneriz. bu arada evin esyalarla kiralik oldugu internete verilmis emlakcidan. esyalarimi internette görünce bi tuhaf oldum

canıımm:1hug:hayırlısı herşeyde bir hayır vardır a.s bak gel sen türkiye'ye halay çekcez halay:teytey:

şimdi bitaraftanda zayıflamak için ılık su içinde elma sirkesi içiyorum ama yinede kabızlık oluştu.daha önce sirkeli su içtiğimde bağırsaklarım daha rahattı.bende polen tozundan kaynaklandığını düşünüyorum.yanlışmiyım acabaaa

bende polen yedim ama bana yapmadı CADIARZU

saolun kizlar. moral verdiniz. evime gelirsiniz artik. esime diyorumki, yeni ev yeni esyalar, bebek de yok nasilsa dügünde yapalim diyorum:)
corbaci güzeller sizi:)

saolun kizlar. moral verdiniz. evime gelirsiniz artik. esime diyorumki, yeni ev yeni esyalar, bebek de yok nasilsa dügünde yapalim diyorum:)

:roflol::roflol::roflol:düğün fikri süpermiş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhh Meyracım süper bir fikir Düğünde yapalım .bizde halay çekeriz.Bütün kurtlarımızı dökeriz.ohhh yandan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

meyram ne üzülüyorsunki eskilerine türkiyeye geldiğinde evini bir güzel döşersin canım yepyeni eşyalar yepyeni bir hayat veeeeeeeeeeeeee evinize neşe getirecek birde bebekkkkkkkkkkkkk ohh daha ne olsun

sizleri arkadaş listeme kayıt edemiyorum.........:(((((((((((((((((((((

selimina yı takmayın artık kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

giden e güle güle

gelene hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese saygımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn giden kaybederrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oda onun tercihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrr
işlerim yoğun

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangamyoncuiremsuopuyorumnanaktan

herkese selammm.... kızlar fıstıklarım sizleri çoookkk özledim... neler kaynatmışsınız öle... selimina yanlış yapmış o onun sorunu kaybeden o olur... arnavutum çok geçmiş olsun... ameliyatın bitmiş sağsağlim artık bebişe yol gözüktü... durum canımm kalp atışını duymuşun çok sevindim... latsibel kedersizim arzum sevdanehri susuz yaz denizsiz ada hepinizi çok özledimm... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Denizsizada canım bebiş geliyoooo... çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah... Darısı benim ve diğer arkadaşların başına...

Yeni gelen arkadaşlar olmuş... Hoşgelmişler sefalar getirmişler...

Sizleri çok özlemişim yaaa...

herkese selammm.... kızlar fıstıklarım sizleri çoookkk özledim... neler kaynatmışsınız öle... selimina yanlış yapmış o onun sorunu kaybeden o olur... arnavutum çok geçmiş olsun... ameliyatın bitmiş sağsağlim artık bebişe yol gözüktü... durum canımm kalp atışını duymuşun çok sevindim... latsibel kedersizim arzum sevdanehri susuz yaz denizsiz ada hepinizi çok özledimm... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... Denizsizada canım bebiş geliyoooo... çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun inşallah... Darısı benim ve diğer arkadaşların başına...

Yeni gelen arkadaşlar olmuş... Hoşgelmişler sefalar getirmişler...

Sizleri çok özlemişim yaaa...

canıııııııımmm hoşgeldiinnnnn özledik wallaha beeeee opuyorumnanaktanzemuszemusŞeniz

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Back
X