Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne demek canım okuycam tabiki de herkes her an muhtaç duruma düşebilir unutmayalım düşmez kalkmaz bir Allahtır.ben bir araştırayım canım haber veriyim bende geçenlerde birine verdim kıyafetlerimden ama yine vardır birşeyler kıyıda köşede senden adresi alıyım
biz eşimle hergün uyumadan önce şu duayı ederiz allahım bize malk mül ver ama ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için bizi vesile et diye işallah birgün dualarımız kabul olurda allahın verdiği rızıkları başkalarına da veririz.:Saruboceq:

canım benim bunalıma falan girmek yok

keyifleri nezaman isterse insinler uçaktan....bende hiç takmıyom.ümitlenmek istemiyorum.kendimide üzmek istemiyorum..
hayırlısı artık

yok canııım allah korusuun bunalıma girmem ben kolay kolay.ama işte sizi ümitlendiripte hasta olduuum bile diyemiyoruum işte ozaman yıkılıyoruuum..
eğer bişey olursa zaten paylaşırıım.eğer hasta da olsaaam gene mülaim bir şekilde söyleriim..bakalım artıııık allahın izni ilee yazımda nevarsa onu yaşayacaaaaz..:Saruboceq: :Saruboceq:

ahh canım benimmm biizmde durumumuz pek yok yani gelirimiz var ama çokta borcumuz var gelirden çok giderimiz var her ay boşuna muhasebeci olmadım kafayı yedim delikafadulden şaka bi yana ne bilim yaa elimde 5 kuruş kalsa birilerine yardım edim hediye alim tarzındayım sonunda parasız kalırım ama olsun önemli değil böyle mutlu oluyorum.İnşallah hepimizeee rabbim bolluk bereket verirde daha fazla şeyler yaparız canım arkadaşım benim lafana takma sen :1hug:

sağol canım güzel duların için rabbim hepimize versin o meleklerden kaydirigubbakcemile5bende bu akşam eve gidince bikaç çocuğu olan arkadaşa bakıcam biraz kapı dolaşım bulurum elbet bişeyler,bikaçtane de yeni kıyafet alıcam bende

al bizden de o kadar bizimde borçlarımız var ama ben çocuklara hiç dayanamam birde anneme en ufak sıkıntıları olsa ben borç içindeysem bile onlara yardım ederim ne biliyim ben sıkıntı çeksemde onlar rahat olsun senin zaten çok güzel bir yüreğin var yüzüne yansımış allah sanada işallah nur topu gibi bir bebek versin iyi kalpli arkadaşım

Ahh aynıyız valla bende kaynanamlara , kaynımlara ,annemlere öyleyim süprizzzzz kimseye kıyamıyom bende inşallah sonumuz iyi olur be susuzyazım allah sağlık versin mutlu olalımda en önemlisi bu diğer herşey fani boşverrrr :dilcikar:

sevdaaa ben şoktayım şuaaan..mesajı bakınca ne olduğunu anladııım tatlım..zaten bayan satıcı gibi bişeey galiba

canım teşekkürler :1hug:
inş buradan herkes hamiş çıkar

sevdaaa ben şoktayım şuaaan..mesajı bakınca ne olduğunu anladııım tatlım..zaten bayan satıcı gibi bişeey galiba

:1shok: :1shok: arkadaşlar yardım etmeyin sakınnnn.ikinci el eşyaları satan bi şeref yoksunu kişi expireruser mi neydi eski nicki şoktayım bende

:1shok: :1shok: arkadaşlar yardım etmeyin sakınnnn.ikinci el eşyaları satan bi şeref yoksunu kişi expireruser mi neydi eski nicki şoktayım bende

nasıl anladın canım :1shok:bak ya bizim iyi niyetimizi suistimal ediyorlar hey allahım dünyanın çivisi çıktı artık

susuz yaz canim yaa senin avatarindaki keyifli bebegi yerim ben. ne tatli bisey o öyle. pozda muhtesem yani.

ben geldimmmm naber kizlar???????

herkese inanmayin öyle, böyleleri yüzünden insan kime güvenecegini sasiriyor iste :umursamaz:

bizlerin ii niyetimizi su istimal ediyolar sonra gerçek yardıma ihtiuyacı olan bir kişi yardım istese gelde güven çok ayıp ya klava:

hiçmi vicdan yok bu mahluklarda insanların duyguları ile nasıl oynuyorlar işte böyleleri yardım etme duygularımızıda köreltiyor allah bildiği gibi yapsın:tomato:

evet canım çok tatlı bizim bebişlerde tatilde ya uygun diye bu resmi koydum
iyilik canım sen nasılsın çok üzüldüm mafoldumben
meyram insanların en hassas olduğu konular bu kadar basitleşmemeli

O nasıl bişey ki ne için yapılıyo bilgi verirmisin durucum bende öğrenim :sm_confused:

canııımm ileri yaş hamileliğinde çocuğun ense kalınlığından kromozom yapısına kadar herşeyine bakılıyor. anne karnından yani göbekten iğne ile bebeğin bulunduğu sıvıdan biraz sıvı alıyorlar onu inceliyorlar böylelikle çocuğun sakat doğma ihtimalinin olup olmadığı anlaşılıyor özellikle down sendromlu çocuk dünyaya getirmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…