Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavut guzelı senıde rahatsız edıyom canımya kusura bakma sımdı ben bu elma yagını tekrar normal gunlerdede kullana bılırmıyım benım suan 12 gunum aslında bugunlerde yumurtlama gunumde bır belırtı yok yıne devam etsem bır zararı olurmu bırde bana yasca buyuk bır abla kanıdın tam13 cocugu olmus galıba11 tanesı sag o hep rahmıne pamuga zeytınyagı damlatır koyarmıs ıltıhap varsa sokulup gelıyormus obur ayda onu denıyecem artıkdelikafadulden

Kızlar süppersiniz ya

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler.Duru arkadaşımızın maşallahı var tüh yetişemedim Motoru sogutmaya almış kaydirigubbakcemile3

meyram döktürmüş ohhh ohhhh yandan

enikazya
canim rahmine zeytinyag koyup oluyormus dedin, onasil koyuluyor ki hic duymamistim.. icin

Arnavut guzel tesekkurler canim cevabin

Neyse bende kaçtım yarın mesai var iyi gecelr tatlı rüyalr

enikazya
canim rahmine zeytinyag koyup oluyormus dedin, onasil koyuluyor ki hic duymamistim.. icin

Arnavut guzel tesekkurler canim cevabin

ban tarif eden abla benım yumurtalıklarımıda konntrol ettı cok sert dedı dolmus orası ıltıhap eczaneden aldıgımızpamuk tampon varya elmayagını nasıl kullanıyorsak onuda rahıme yumurtalıklara kadar ıtılecekmıs ablanın dedıgıne gore ıltıhat ıkı gun sonra akıp gelıyormus valla kadın masalllah cok uretken cokda saglıklı cocukları oluyor evde hep dogum yapıyor:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

pardon ya yazdıklarım cok karısık geldı neden boyle oldu bılmıyom pamuktan olan tampon al eczaneden hakıkı zeytınyagına batır rahme yerlestır ınsallah faydası olur

kızlar maşşallah gece gece amma döktürmüşsünüz haa ee benim yazdıklarım okunmuyo cevaplanmıyo hiç aşk olsun ama hep gözden kaçıyo yazdıklarım

sizinle bi denkleşemedim yaa kendi kendime yazıp çıkıyorum daha kimseyle denkleşemedim neyse size iyi geceler gerçi siz şu an uyuyosunuzdur güzel rüyalar görün emi

arnavutguzelı canım ya ben bırazdan doktora gıdıcem benden ya ıltıhap dokuluyorkanlı gelıyor yada kıst var dıye dusunuyorum malesef ılıskıdıden bır kac saat bekleyıp kaltım bu sefer bayagı kırlı bır kan geldı normal bır adet veyatahrıs kanına benzemıyor o yuzden ne oldugunu ogrenmek ıcın doktora gıdıyorum

Günaydın herkese a.s. a.s. yaw kızlar harikasınız sabah sabah gülmekten öldüm kaydirigubbakcemile3 :roflol:

GÜNAYDIN HANIMLARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILSINIZ DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ DÜN GECE :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
BEN KAÇ GÜNÜDÜR YOKTUM YATILI MİSAFİRİM VARDI mirmirmirmir
KIZLAR DÜN EŞİM SPERM TAHLİLİ YAPTI HERZAMANKİNDEN DAHA KÖTÜ ÇIKTI MORALİM SIFIR ........BU AY PRSEEDLERİDE KULLANMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ BOŞA GİDEECEK ONLARDA :1no2R BİZE TÜPBEBEK DENEYİN YİNE DEDİ AMA EŞİM EV ALMAYANA KADAR TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEMİYOR:gitme:

nasılsınız canlarım kaç gündür ayrıydık çokkk özledim sizleri ben çokk yorgunum misafir iki gün önce gitti ama ben hala dinlenemedim sizlerde maşallah hiççç boş durmamışsınız sayfaları doldurmuşsunuz birde tembihleyip gitmiştim az yazın okuyamıyorum diye zaten yorgunum dün döktürmüşsünüz sadece onları okuyabildim valla süpersiniz:roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan senindemi misafirlerin vardı benimde dün gittiler bazen insan oğlu misafirlerin dört gözle gitmesini bekliyo :kedi: :kedi: :kedi:

Günaydın herkese a.s. a.s. yaw kızlar harikasınız sabah sabah gülmekten öldüm kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Günaydın durum... Valla bende gülmekten öldüm.. sabah sabah işyerinde herkes bana bakıyordu..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım sanada günaydın.. ya lütfen kendini böyle bırakma sıkılma lütfen .. tahlil sonuçları nasıl çıktıki.. keçi boynuz kürü denesenize.. veya aktarlarda çekilmişi varmış balla karıştırılıyormuş..miasfirleride yolcu etmişsin hadi hayırlısı..

everest sanada günaydın canımm... misafirlerini yolcu etmişsin hayırlısıyla... evet kızlar dün gece baya yazmışlar.. bende okurken hem gülme krizine girdim hemde gözlerim yoruldu.. ama hoş eylenceli sohbetlerdi.. neyse artık geldin herkes serbest...

canım bende diyorum kaç gündür yok diye herhalde yazlığa gitti dedim..misafirin varmış aslında misafir berekettir ama sıcaklarda olmuyo tabiii
canım eşin keçiboynuzu içse iyi olacak ama sanıyorum içmiyor ne diyim hayırlısı

canım bu kızlar alemler yaa akşam neler yazmışlar sabah çok güldüm allah herzaman neşemizi artırsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, durualya+, everest, mutluson

Günaydın esram a.s. a.s. al bendende o kadar banada bakıyorlardı :roflol: :roflol:

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan senindemi misafirlerin vardı benimde dün gittiler bazen insan oğlu misafirlerin dört gözle gitmesini bekliyo :kedi: :kedi: :kedi:

yaa sorma aslında çokk sevdiğim arkadaşım ama bir oğlu var 4 yaşında önce böyle değildi şimdi sapıtmış çocuk ilk şok kremin içine bebek kolonyasını boca etmiş,ikinci şok krem rengi yolluğun üzerine kakaolu pudingi boşaltmış daha neler neler en son gider ayak su pompasını pompalayıp mutfak halısının yarısını ıslatmış hem gezip hem düzen sağlayıp hemde bir gözün çocukta düşün artık sen benim yorgunluğumu ikinci çocuktan vazgeçtim nerdeyse ya Allah sabır versin arkadaşıma onun ilk çocuğuda böyleydidelikafadulden delikafadulden benim kızım melekmiş yaa karı koca kızımızın elini öptük sen ne kadar mübarek çocukmuşsun diye zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktaneee sen tatili bitirip gelmişsin darısı başıma iki hafta var bizimde

everestim ne diyon sen :1shok: kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- abbauuuuwwww anam bide polen yidik incir yedik wüüşşhhhhhh şimdi bütün enerji ondandır yandım allah bennnn delikafadulden

günaydın kuzum..bidenem akşam bende yetişemedim muhabbet çok güzelmiş.Senin adaşın maşallahı var:))))))))))))))))))))))

Ah canm nurcanım aynı dert bendede var eşimin morfolojisi çok düşük yaptıgım keçiboynusu kürü asla içiremedim.ilaç içti 2 ay artık onu da içmiyo...öle saldık çayıra mevlam kayıra gidiyoz bi alamete derler ya bizimkiside ona döndü.sağlık olsun bebeğim daha yaş olarak çok gençsin.allahım inşallah normal yolla verir bebişini

[

nasılsınız canlarım kaç gündür ayrıydık çokkk özledim sizleri ben çokk yorgunum misafir iki gün önce gitti ama ben hala dinlenemedim sizlerde maşallah hiççç boş durmamışsınız sayfaları doldurmuşsunuz birde tembihleyip gitmiştim az yazın okuyamıyorum diye zaten yorgunum dün döktürmüşsünüz sadece onları okuyabildim valla süpersiniz:roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]

sıcakta çok zor oluyo yatılı misafir ağırlamak...
off seni baya yormuş afacan.:)))))

Esram sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…