enikazya
canim rahmine zeytinyag koyup oluyormus dedin, onasil koyuluyor ki hic duymamistim.. icin
Arnavut guzel tesekkurler canim cevabin
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan senindemi misafirlerin vardı benimde dün gittiler bazen insan oğlu misafirlerin dört gözle gitmesini bekliyo :kedi: :kedi: :kedi:
nasılsınız canlarım kaç gündür ayrıydık çokkk özledim sizleri ben çokk yorgunum misafir iki gün önce gitti ama ben hala dinlenemedim sizlerde maşallah hiççç boş durmamışsınız sayfaları doldurmuşsunuz birde tembihleyip gitmiştim az yazın okuyamıyorum diye zaten yorgunum dün döktürmüşsünüz sadece onları okuyabildim valla süpersiniz:roflol: :roflol: :roflol:
Günaydın herkese a.s. a.s. yaw kızlar harikasınız sabah sabah gülmekten öldüm kaydirigubbakcemile3 :roflol:
GÜNAYDIN HANIMLARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILSINIZ DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ DÜN GECE :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
BEN KAÇ GÜNÜDÜR YOKTUM YATILI MİSAFİRİM VARDI mirmirmirmir
KIZLAR DÜN EŞİM SPERM TAHLİLİ YAPTI HERZAMANKİNDEN DAHA KÖTÜ ÇIKTI MORALİM SIFIR ........BU AY PRSEEDLERİDE KULLANMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ BOŞA GİDEECEK ONLARDA :1no2R BİZE TÜPBEBEK DENEYİN YİNE DEDİ AMA EŞİM EV ALMAYANA KADAR TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEMİYOR:gitme:
nasılsınız canlarım kaç gündür ayrıydık çokkk özledim sizleri ben çokk yorgunum misafir iki gün önce gitti ama ben hala dinlenemedim sizlerde maşallah hiççç boş durmamışsınız sayfaları doldurmuşsunuz birde tembihleyip gitmiştim az yazın okuyamıyorum diye zaten yorgunum dün döktürmüşsünüz sadece onları okuyabildim valla süpersiniz:roflol: :roflol: :roflol:
GÜNAYDIN HANIMLARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILSINIZ DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ DÜN GECE :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
KIZLAR DÜN EŞİM SPERM TAHLİLİ YAPTI HERZAMANKİNDEN DAHA KÖTÜ ÇIKTI MORALİM SIFIR ........BU AY PRSEEDLERİDE KULLANMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ BOŞA GİDEECEK ONLARDA :1no2R BİZE TÜPBEBEK DENEYİN YİNE DEDİ AMA EŞİM EV ALMAYANA KADAR TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEMİYOR:gitme:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan senindemi misafirlerin vardı benimde dün gittiler bazen insan oğlu misafirlerin dört gözle gitmesini bekliyo :kedi: :kedi: :kedi:
yaa sorma aslında çokk sevdiğim arkadaşım ama bir oğlu var 4 yaşında önce böyle değildi şimdi sapıtmış çocuk ilk şok kremin içine bebek kolonyasını boca etmiş,ikinci şok krem rengi yolluğun üzerine kakaolu pudingi boşaltmış daha neler neler en son gider ayak su pompasını pompalayıp mutfak halısının yarısını ıslatmış hem gezip hem düzen sağlayıp hemde bir gözün çocukta düşün artık sen benim yorgunluğumu ikinci çocuktan vazgeçtim nerdeyse ya Allah sabır versin arkadaşıma onun ilk çocuğuda böyleydidelikafadulden delikafadulden benim kızım melekmiş yaa karı koca kızımızın elini öptük sen ne kadar mübarek çocukmuşsun diye zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktaneee sen tatili bitirip gelmişsin darısı başıma iki hafta var bizimde
Günaydın herkese a.s. a.s. yaw kızlar harikasınız sabah sabah gülmekten öldüm kaydirigubbakcemile3 :roflol:
günaydın kuzum..bidenem akşam bende yetişemedim muhabbet çok güzelmiş.Senin adaşın maşallahı var:))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?