K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.821
burdayim yaw, merak edin dedim biraz:))
kocisi yollayim arkadasina gidio hemen gelcem
bizim tarih belli oldu dicektim, haftaya ankaradayimmmm :lepi:
hakkinizi kelal edin kizlar
uzun süre giremem buraya sizi özliycemmm :gitme:
haha haaaa süpersin duru yaa
evet baskin yapin gelin baaaaa basimin üstüneeee :lepi: opuyorumnanaktan
istersen iptal et sonra bizim dilimize düşersin biliyorsun birisi iptal edince neler neler dedik ona kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seçim senin sengözlerimebaksanabyoksa üyeligimi iptal mi ettirsem birisi gibi haniiilmaz:
yoksa üyeligimi iptal mi ettirsem birisi gibi haniiilmaz:
yoksa üyeligimi iptal mi ettirsem birisi gibi haniiilmaz:
o niye oooo ülke değişince üyelik iptalmi oluyorki :uhm:
istersen iptal et sonra bizim dilimize düşersin biliyorsun birisi iptal edince neler neler dedik ona kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seçim senin sengözlerimebaksanab
o niye oooo ülke değişince üyelik iptalmi oluyorki :uhm:
dur canım önce gel bi gebiş kal o zaman edersin sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşbuldum şeker opuyorumnanaktanbu arada duru hoşgeldin dopiğin yeni neşesi :içelim:
askolsun yaa nasil yaparim öyle bisey.lmaz:
yok canim bir arkadas hamile kalinca bizi terketmisti de((
:roflol: :roflol: :roflol:
senin değil bebişinin papuçları onlar annesi yola çıktı geliyorduru artik bizim yeni kamber :roflol: :roflol:
kizlar avatarimdaki kirmizi ayakkabilar benim ayakkabilarim, ankaraya yola cikti ancak gelirler :roflol:
duru artik bizim yeni kamber :roflol: :roflol:
kizlar avatarimdaki kirmizi ayakkabilar benim ayakkabilarim, ankaraya yola cikti ancak gelirler :roflol:
senin değil bebişinin papuçları onlar annesi yola çıktı geliyor
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evettt rahat ayakkabılar canım yoluda kendi buluyor maşallahh kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?