Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ben de 3 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama nafile

hoşgeldin zeynepela doktora falan gittinmi sorunun ne olduğunu biliyomusun sayfalarımızı okudunmu güzel işe yarar bilgiler çookk bi sürü hamişimiz var inşallah bizde anne olucaz sıkma canını opuyorumnanaktan

ayy valla 11de zor uyandım 3te yattım gece azcık işim vardı :kedi: sorada dua kitabımdan dualar okudum öle yattım :Saruboceq: çok enteresan rüyalar gördüm :uhm:
hayırdır inşallah canım bende rüyamda rahmetli nenemi görüyordum evime gelmiş elini öpüyorum o da bana dua ediyor ve diyoki bana biliyormusun senin 7 senen dolunca bebeğin olacak dedi o ara uyandım artık hayırdır inşallah

karman çormandı benimki baklava yiyodum sora biarkadaşımın ablasıyla aaip kavga ediyodum sora birinden kaçıyodum çok fena yağmur yağıyodu kafamçokkarıştı. ne dedi ne dedi nenen 7senemi ne diyosun nene eminmisin die sorsaydın ya hem nerden bilcek canım psikolojiktir hayırlara gitsin :Saruboceq:

merhabalar arkadaşlar bende gece yarılarına kadar burada oturup yazanlardanım o yüzden geç kalktım kahvaltı edip ortalığı toparlayana kadar da bu saati buldu gelmem ben bugün inciri bıraktım çünki şekerimde dengesizlikler olacak diye korktum kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum hayıt hapı böğürtlen kökü suyu ve glucophage ımı kullanıyorum akşamlarıda bal polen arısütü karışımını yiyorum dünde adaçayı yağını koydum fakat bişi var ben hiç midemde o tadı kokuyu hissetmedim alt tarafta bir serinlik bile hissetmedim ama zeytinyağı çok olmuştu çoook bu gece sadece adaçayı yağını kullanıcam sadece bakalım ne olacak

kızım nenem belkide haklı:)7 sene sonra olacak demediki evliliğinizin 7. senesinde olacak dedi kaydirigubbakcemile3 7 eylülde 6 senemiz bitiyor 7 giriyoruz hayırlısıylasositososito

ya arkadaşlar şuan kasıklarıma kramplar giriyo resmen dün 14.gündü ama hüsrana uğradı tam o esnada alt kattan garip sesler geldi ben başladım kahkalarla gülmeye oyüzden hiç beklemeden kalktım bu çocuktan hayır gelmez die

şekerin varsa bıraktığın iyi oldu iyi düşünmüşsün
maşallah bu ay tam donanımlısın herşeyi gayet güzel kullanıyorsun adaçayını ben zeytinyağı damlatmadan kullanmıştım sende öyle dene istersen ama zeytin yağınında faydası çok btercih senin canım

ama tam bi komediydi yaa allahım yazık oldu bebişlerime :roflol::roflol:
nasıl seslerdi acaba duyduğun ,sizin seslere benzeyen seslermiydi yoksa onlarında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızım nenem belkide haklı:)7 sene sonra olacak demediki evliliğinizin 7. senesinde olacak dedi kaydirigubbakcemile3 7 eylülde 6 senemiz bitiyor 7 giriyoruz hayırlısıylasositososito

hmss tamam ozman 7.senenin sonunda olacaksa ve şuan 6.senen bittiyse 3ay sora hamilesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

off akşam misafirlerim gelicek ne yemek yapsam yaa :uhm:

canım hiç üşenme mutfağa bir gir dolaba ve kuru erzak dolabına baharatlarına vs bi nak neler var evde ona göre düşün bak neler çıkacak ortaya bu arada bende kalkıp annemlere gideyim salı pazarına giderim ordanda ne zamandır gitmiyorum

hmss tamam ozman 7.senenin sonunda olacaksa ve şuan 6.senen bittiyse 3ay sora hamilesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne düşünüyorsun menünde neler var

gelecek olanlar mercimek çorbama bayılıyolar onu yapıcam meze salata hepsi aklımda ama ana yemek napsam kürdan kebabımı yapsam yanında kaşarlı patates püresi yanındada tel şehriyeli pilav daha napayım yeter daa dimi CADIARZU

annene bizden selam söle bize dua etsin canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

düşündüklerin çok uygun bence başka çeşit düşünme fazla abrtıya kaçma kendinide yorma :1hug:

kesinlikle çok güzel düşünmüşsün mercimek çorbasını bende çok güzel yaparım birde yayla çorbasını dediğin gibi bu çorbalar bir yerde yapılacaksa bana yaptırırlar püreyide tepsiye yayıp üzerine kaşar rendeleyip fırına veriyorsun ya off etli yemeğin yanında süper olur ama pilava da arpa şehriye yakışır bademli pilavı da denemeni tavsiye ederim o pirinç tadıyla badem karışınca inanılmaz bir lezzer çıkıyor ortaya neyse ben kaçayım geç olmadan taa ümraniyeden kadıköye gideceğim byy öpüyorum sizi emin olun her gece tesibih çekerek yatıyorum ve dualarımda da sizler varsınız muhakkak

kız arnavutgüzeli şu kk kartı ne işe yarıyor bir avantajı varmı bizde bilek :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…