Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzucuğum sen ne zamandır bekliyorsun

biz ilk 1 yıl korunduk sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi nerdeyse 3 yıl olmak üzere istiyoruz ama herşeyin bi vakti zamanı var rabbim elbet kararlamıştırr hemipimiz için en doğru zamanı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım bizde aynı işyerinde çalışıyorduk önce arkadaş olduk sonra birbirimizden hoşlandığımızı fark ettik sonra da evlendik yani bir aşk hikayesi biz de artık bu hikayenin meyvelerini yemek istiyoruz sağlıkla ve hayırlısıyla bir bebişimiz olsun istiyoruz
şimdi okudum bende aşk hikayenizi:)inşallah o meyveleri yakında yemeye başlıyacaksınız inşallahhhhhhhh

biz ilk 1 yıl korunduk sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi nerdeyse 3 yıl olmak üzere istiyoruz ama herşeyin bi vakti zamanı var rabbim elbet kararlamıştırr hemipimiz için en doğru zamanı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım tedevi gördünüz mü?

kızzzzllaar beklemekten uykum geldi niye kimseden ses çıkmıyor yaaaaaaaa

nirann sen herşeye anında cevap istiyosun amaa o arada yazıyor oluyoruzz yada diğer yazıları okuyoruzz sen ne sabırsızsınnn böleee ???

canım tedevi gördünüz mü?

hayır canım işte iş hayatı fırsat vermedii .. bu ay adet olmayı o yüzden çok hevesle bekliyorum işten ayrıldım artıkk tedaviye başlıycaz daha önce tahlillerimiz yapıldı hiçbir sorun gözükmüyordu bakalımm hayırlısıı

nirann sen herşeye anında cevap istiyosun amaa o arada yazıyor oluyoruzz yada diğer yazıları okuyoruzz sen ne sabırsızsınnn böleee ???

haklısın canım biraz öyleyim ama normalde böyle değilim şimdi uykum geldi ya iyice huysuz olmaya başladım :roflol::roflol::roflol::roflol: sizi de koşturacağım kendimle beraber hadi hadi çabuk diye diye ortalığı katıyorum birbirinedelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum siziii ......

hayır canım işte iş hayatı fırsat vermedii .. bu ay adet olmayı o yüzden çok hevesle bekliyorum işten ayrıldım artıkk tedaviye başlıycaz daha önce tahlillerimiz yapıldı hiçbir sorun gözükmüyordu bakalımm hayırlısıı

canım inşallah olumlu cevap alırsınız allah emeklerimizi boşa çıkarmasın artık duadan başka yapacağımız bir şey kalmıyor aslında öylede çünkü bazen imkansızlıklar içinde dahi kendiliğinden hamile kalanlar var yani kısmet

bende anlatayım barii eşimle nasıl tanıştığımı şimdi biz eşimle akrabayız (dayımın oğlu)daha önce hiç görmemiştim onu onlar AYDIN da biz SİİRT eyiz şimdi kayınvalidem oğlum üniversite sınavını kazanırsa VEYSEL KARANİ TÜRBESİNE adaklar adamış türbede bizim memlekette belki bileniniz vardır SİİRT E

neyse Eşim sınavı kazandı memlekte bize geldi bizim evde kaldı 1 hafta kadar gözünü benden hiç ayırmıyordu gözgöze geldiğimizde ayıp olmasın diye bende bakıp zoraki bir gülümsemeyle tebesüsüm ediyordum :1closedeyes:

bir minübüs kiraladık ve ziyarete eş dost akrabalarla beraber gittik dualar ettik kurban kestik
ne tarafa gitsem o da akamdan geliyor bana bakıp bakıp gülüyor hatta amcamın kızı bana kızım bu sana fena halde abayı yaktı demiştikaydirigubbakcemile3
en son gideceği gün elimi bir sıkışı vardı bırakmak istemiyordu sanki :asigim:
neyse bu eve gelir gelmez ailesine beni anlatmış anne bana halamın kızını isteyin ben onu çok beğendim falan demiş öyle oldu işte benim anlatma kabiliyetim çok yok arkadaşlar karışık anlattıysam kusura bakmayın:kahve:

Allah bir yastikta kocatsin nurcannnn, hep mutlu olun, bir de bebisiniz olsun hemennn

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KEDERSİZ
kıslarr misafirimiz bile burda siz yoksunuz ayıp oluyor ama:mymeka:

ben geldim canım arkadaşlar hafta sonu keyiflerini yapıyorlar herhaldee benim eşim cumarteside çalıştığı için ben sabahın köründe ayaktayım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

:roflol: kedersizim evde karbonat yok kabartma tozuylamı yapsam acaba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: kedersizim evde karbonat yok kabartma tozuylamı yapsam acaba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
oda kabarır canım :roflol:
en iyisi sen bir nöbetçi eczane bulup gebelik testi alıp evde bir test yap

arzucum nereye kayboldun yoksam kabartma tozuylamı uğraşıyorsun :))
köpürüyormu barii:)

Back
X