I
iipekkk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #9.761
günaydın arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar
günaydın sibelim Şeniz alkisalkisalkis eşin sana sürpriz yapmış süper :lepi:
kızlar bende bebek istiyorum iltahap var ne yapmalıyım yardım
Selam kızlar ama kimsecikler kalmamış
Sibelim bak ne güzel süpriz yapmış böylesi daha da güzel oluyo valla allahh her zaman mutlu etsin sizi
Bu arada sabaha karşı bir rüya gördüm pek rüyalarımı hatırlamam ve tutmaz da zaten :tomato:
Rüyamda bir arkadaşım hastane gibi bir yerde hemşire mi neymiş ben ona gidiyom ultrason çekilcekmiş rahim filmi çektirdimya ne durumdayım iltihaptan felan şüpheleniyom.Arkadaşım geliyo (bu arada hiç tanımadığım biri bu kişi :roflol: ) elinde böyle büyükçe güya ultrason sonucu imiş.Sana süprizim var diyo hamilesin diyo hemde baya bir büyümüş bana da gösteriyo kağıdı hemde erkek diyo çok sağlıklı diyo o sonuçta resmen büyük bir bebek görünüyo.Ben şaşırıyorum saçmalama diyom değilimdir diyorum ama hamileymişim şok oluyom o arada uyanıyom :roflol: Amaaaaa rüya da olsaaaa müthişşşş bir duyguyduuu anlatamamm yaaa böyle birşey olamaz hadi rabbim bizede yaşat bunları :Saruboceq:
Amin canım cümlemizi mutlu etsin inşallah.Yuvallarımızdan huzur ve mutluluğu birde bebişlerimizi eksik etmesin İNŞALLAH...Selam kızlar ama kimsecikler kalmamış
Sibelim bak ne güzel süpriz yapmış böylesi daha da güzel oluyo valla allahh her zaman mutlu etsin sizi
Bu arada sabaha karşı bir rüya gördüm pek rüyalarımı hatırlamam ve tutmaz da zaten :tomato:
Rüyamda bir arkadaşım hastane gibi bir yerde hemşire mi neymiş ben ona gidiyom ultrason çekilcekmiş rahim filmi çektirdimya ne durumdayım iltihaptan felan şüpheleniyom.Arkadaşım geliyo (bu arada hiç tanımadığım biri bu kişi :roflol: ) elinde böyle büyükçe güya ultrason sonucu imiş.Sana süprizim var diyo hamilesin diyo hemde baya bir büyümüş bana da gösteriyo kağıdı hemde erkek diyo çok sağlıklı diyo o sonuçta resmen büyük bir bebek görünüyo.Ben şaşırıyorum saçmalama diyom değilimdir diyorum ama hamileymişim şok oluyom o arada uyanıyom :roflol: Amaaaaa rüya da olsaaaa müthişşşş bir duyguyduuu anlatamamm yaaa böyle birşey olamaz hadi rabbim bizede yaşat bunları :Saruboceq:
Ay ARnavutum bidenem çok güzel ya unutmamış bişey yapmasa bile olurdu .Ben seviyom bu tombiş oğlanı ya:))))))))))))) Hemde çok ..Allah onu başımdan eksik etmesin.Günaydııııııııın CANLAAR NASILSINIIIIZ BUGÜÜÜN???
sibeliim canım süpriz mükemmel olmuuş vallaaa maşallaaaaaah.senin adına çok sevindiiim.romantik bir kocan var dilerim her gününüz öyle mutlu geçer.nicee senelereeeeeee..
Durmu sen nasılsın güzel anneciiik.küçük yaramaz polenim nasıl?allahıma emanet olun..
Selam kızlar ama kimsecikler kalmamış
Günaydııııııııın CANLAAR NASILSINIIIIZ BUGÜÜÜN???
sibeliim canım süpriz mükemmel olmuuş vallaaa maşallaaaaaah.senin adına çok sevindiiim.romantik bir kocan var dilerim her gününüz öyle mutlu geçer.nicee senelereeeeeee..
Durmu sen nasılsın güzel anneciiik.küçük yaramaz polenim nasıl?allahıma emanet olun..
durucum iyiyim sen nasılsın bebişini hissetmeye başladınmı i
iğneye başladı benim doktorumda ama bugün beceremedim bi tane iğne ziyan oldu
kendim yapmak bana biraz zor geldi açıkçası suyu ve tozu karıştırdıktan sonra şırıngaya
çekerken zorlanıyorum
gerçekten çok iç acıtıcı bir yazı paylaşmak istedim ki biz ne için uğraşıyoruz ne için çabalıyoruz ve diğerleri bizim umutlarımızı kendi istekleriyle geriye bile bakmadan bırakıyorlar.... bazı şeyleri anlayalım istedim gerçi bizim kadar da kimse anlayamaz zaten!!!!!!!!!!!