- Konu Sahibi EU2
- #9.781
cemrecim ne kadar oldun simdi?
canım 5,5ayı bitirdim 23.haftadayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cemrecim ne kadar oldun simdi?
sorma canım ya iğneyi yapmak değil hazırlamak bana işkence oluyo
o kadar zorlanıyorumki şırıngaya çekerken zaten bugün çekmemle
yere boşalması bir oldu sende doktorunu değiştiriyosun herhalde yeni doktorun hayırlı olsun
canım 5,5ayı bitirdim 23.haftadayım![]()
yarıladım yani :)))) :lepi:
cemrecim içim fena oldu yaa senağlama
kızlar hepinize merhaba nasılsınız canlarım benim
ALLAH bütün dualarımızı kabul eder inşallah
kızlar benim doktora gitmem pazartesiye kaldı inşallah bana iyi bişeyler söyler
bende miyom vardı doktor önemsiz demişti ama geçen bi topikte okudum hamile kalınca miyomda büyüyomuş bebeği öldürüyomuş erken doğumda olabiliyomuş çok tırstım gerçekten öylemiki doktoruma sorucam pazartesi günü baya endişelendim o yazıyı okuyunca sizin bi bilginiz varmı kızlar miyomla ilgili yada miyom için bi bitki falan
sağol durucum başka bi topikte okuyunca biraz korktum açıkçası gerçi hamile kalıcağım bile meçul ama ben olursa diye bi korku yaşadım sağol cevabın için
bide miyomu olan kadınlar normal doğum yapamıyomu acaba hani sen alıp almama kararı vericekler dedinya sezeryanmı olcak acaba okuduğum yerdede hep sezeryan olmuşlar miyomuda almış doktor bebekle öylemi acaba sen doktoruna iyice sor canım allah tez zamanda hamile kalmamızı vede bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde doğurmamızı nasib etsin canım
sende bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım inşallah ben kız olabilir demiştimya kararımı değiştirdim çünkü erkekler geç oynar diye biliyorum annem derdi hep siz kırk günlükken kıpırdıyodunuz derdi benimde oğlul 5. ayda oynamaya başlamıştı bence seninkide erkek olucak canım sağlıklı hayırlı bi evladın olacak allahın izniyle
tavuklar hayırlı gunler nasılsınız
daha yenı uynadım valla 11 de kocısı ıse yolladım bıda yattım kasıklarım fena agrıyooo yaaaHAYRILI GÜNLER TAVUK KARDEŞkaydirigubbakcemile3 BEN İYİYM SEN NASILSIN
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞÜTTÜNMÜ GERÇİ BU SICAKLARDA ÜŞÜTMEK BİRAZ ZOR ..YOKSA YUMURTLUYORMUSUN TAVUK KARDEŞ ONDANMI KASIKLARIN AĞRIYOR ACABA :sm_confused:daha yenı uynadım valla 11 de kocısı ıse yolladım bıda yattım kasıklarım fena agrıyooo yaaa
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞÜTTÜNMÜ GERÇİ BU SICAKLARDA ÜŞÜTMEK BİRAZ ZOR ..YOKSA YUMURTLUYORMUSUN TAVUK KARDEŞ ONDANMI KASIKLARIN AĞRIYOR ACABA :sm_confused:
valla bacım bılmıyomkı ısallah oyledır ya dun degıl ondan ncekı gece baya calıstık yumurtlama gunlerım dıye bılıyosun dun gece 1 senelık olacklar yazıldı hanemıze ısallah bızede hayırlı evlatlar yzılmıstır bacım yaaa![]()
pekı kardesım ne zaman bellı olur yaaaaaa
[sıze="2"]evet canım belli olur eğer gebelik varsa adetine 5 gün kala kanda çıkar [/sıze]hanı dıyom o gelmeden belkı bellı olurmu bak ben sımdı kutrlandım vallla
[sıze="2"]evet canım belli olur eğer gebelik varsa adetine 5 gün kala kanda çıkar [/sıze]