Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cemrecim içim fena oldu yaa senağlama[/QUOTE]

insanın içinde olunca düşünemiyo bile değil mi durucum felaket yaa :olmaz:

sorma canım ya iğneyi yapmak değil hazırlamak bana işkence oluyo
o kadar zorlanıyorumki şırıngaya çekerken zaten bugün çekmemle
yere boşalması bir oldu sende doktorunu değiştiriyosun herhalde yeni doktorun hayırlı olsun

aslında iğneyi yapmak zor olmalı işte benim ona cesaretim yok
bugün başka bir doktora görüncem şu amniyosentez gereklimi diye sorcam bide gideceğim doktor uzun uzun bakıyomuş eski doktor 2li test yapmadı bu doktorun fikrini almak istiyorum bakalım memnun kalırsam bunla devam ederim

canım 5,5ayı bitirdim 23.haftadayım :emir_bebek: :emir_bebek: yarıladım yani :)))) :lepi:

cemrecim içim fena oldu yaa senağlama

insanın içinde olunca düşünemiyo bile değil mi durucum felaket yaa :olmaz:[/QUOTE]

canım maşallah :nazar: :nazar: 23 haftadasın :nazar: :nazar: oğluşumuz nasıl tekme atıyomu canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar hepinize merhaba nasılsınız canlarım benim
ALLAH bütün dualarımızı kabul eder inşallah
kızlar benim doktora gitmem pazartesiye kaldı inşallah bana iyi bişeyler söyler
bende miyom vardı doktor önemsiz demişti ama geçen bi topikte okudum hamile kalınca miyomda büyüyomuş bebeği öldürüyomuş erken doğumda olabiliyomuş çok tırstım gerçekten öylemiki doktoruma sorucam pazartesi günü baya endişelendim o yazıyı okuyunca sizin bi bilginiz varmı kızlar miyomla ilgili yada miyom için bi bitki falan

kızlar hepinize merhaba nasılsınız canlarım benim
ALLAH bütün dualarımızı kabul eder inşallah
kızlar benim doktora gitmem pazartesiye kaldı inşallah bana iyi bişeyler söyler
bende miyom vardı doktor önemsiz demişti ama geçen bi topikte okudum hamile kalınca miyomda büyüyomuş bebeği öldürüyomuş erken doğumda olabiliyomuş çok tırstım gerçekten öylemiki doktoruma sorucam pazartesi günü baya endişelendim o yazıyı okuyunca sizin bi bilginiz varmı kızlar miyomla ilgili yada miyom için bi bitki falan

canım lolocum bende de miyom var tabi benim için söyledi ama doktorum hamilelikle birlikte büyüyecek hatta erken doğum olabilir demişti fakat miyomu çokda önemsemiyorlar korkma rahmimiz hem bebeği hemde miyomu taşıyacak kadar genişmiş bende cumartesi tekrar sordum doktora kafana takma daha kötü durumda olupta doğurduğum hastalarım var dedi bebek sıkışırmı dedim yok dedi hatta miyomu alıp almamakta o an karar verecek almayadabilirmiş doğumdan tamamen yok olmaz ama küçülür dedi
mesela rahim içinde olursa sıkıntı olur ama onada çok risk demiyor benim doktor

bugün başka bir doktora gitcem onada sorcam bakalım o ne diycek

sağol durucum başka bi topikte okuyunca biraz korktum açıkçası gerçi hamile kalıcağım bile meçul ama ben olursa diye bi korku yaşadım sağol cevabın için

bide miyomu olan kadınlar normal doğum yapamıyomu acaba hani sen alıp almama kararı vericekler dedinya sezeryanmı olcak acaba okuduğum yerdede hep sezeryan olmuşlar miyomuda almış doktor bebekle öylemi acaba sen doktoruna iyice sor canım allah tez zamanda hamile kalmamızı vede bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde doğurmamızı nasib etsin canım
sende bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım inşallah ben kız olabilir demiştimya kararımı değiştirdim çünkü erkekler geç oynar diye biliyorum annem derdi hep siz kırk günlükken kıpırdıyodunuz derdi benimde oğlul 5. ayda oynamaya başlamıştı bence seninkide erkek olucak canım sağlıklı hayırlı bi evladın olacak allahın izniyle

sağol durucum başka bi topikte okuyunca biraz korktum açıkçası gerçi hamile kalıcağım bile meçul ama ben olursa diye bi korku yaşadım sağol cevabın için

bide miyomu olan kadınlar normal doğum yapamıyomu acaba hani sen alıp almama kararı vericekler dedinya sezeryanmı olcak acaba okuduğum yerdede hep sezeryan olmuşlar miyomuda almış doktor bebekle öylemi acaba sen doktoruna iyice sor canım allah tez zamanda hamile kalmamızı vede bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde doğurmamızı nasib etsin canım
sende bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım inşallah ben kız olabilir demiştimya kararımı değiştirdim çünkü erkekler geç oynar diye biliyorum annem derdi hep siz kırk günlükken kıpırdıyodunuz derdi benimde oğlul 5. ayda oynamaya başlamıştı bence seninkide erkek olucak canım sağlıklı hayırlı bi evladın olacak allahın izniyle

rica ederim canım korkma ben 2006 yılında miyomdan ameliyat oldum 1 sene sonra kist oldu ve büyüyordu tekrar ameliyat dendi ben olmadım kistim eridi fakat bu arada 3 adet küçük miyomlarım oldu büyüdü fakat oda büyük bir ihtimalle gonaphene adlı ilaçtan oldu ilk ameliyattan dolayı sol yumurtalığımda yapışıklık oldu o yüzden korkma ama doktoruna mutlaka sor detaylı ultrasonda çıkıyor belki ister ona göre yorum yapar yüce rabbim sizlere hayırlı evlatlar versin

sezeryan olcam zaten normal doğuramam ameliyat geçirdiğim için bende bu oğlan fikrine bayağı bir alıştım :emir_bebek:

daha yenı uynadım valla 11 de kocısı ıse yolladım bıda yattım kasıklarım fena agrıyooo yaaa
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞÜTTÜNMÜ GERÇİ BU SICAKLARDA ÜŞÜTMEK BİRAZ ZOR ..YOKSA YUMURTLUYORMUSUN TAVUK KARDEŞ ONDANMI KASIKLARIN AĞRIYOR ACABA :sm_confused:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜŞÜTTÜNMÜ GERÇİ BU SICAKLARDA ÜŞÜTMEK BİRAZ ZOR ..YOKSA YUMURTLUYORMUSUN TAVUK KARDEŞ ONDANMI KASIKLARIN AĞRIYOR ACABA :sm_confused:

valla bacım bılmıyomkı ısallah oyledır ya dun degıl ondan ncekı gece baya calıstık yumurtlama gunlerım dıye bılıyosun dun gece 1 senelık olacklar yazıldı hanemıze ısallah bızede hayırlı evlatlar yzılmıstır bacım yaaa:emir_bebek:

valla bacım bılmıyomkı ısallah oyledır ya dun degıl ondan ncekı gece baya calıstık yumurtlama gunlerım dıye bılıyosun dun gece 1 senelık olacklar yazıldı hanemıze ısallah bızede hayırlı evlatlar yzılmıstır bacım yaaa:emir_bebek:

AMİN CANIM İNŞALLAH :Saruboceq:

BELKİDE HANİ ÇOK ÇALIŞTINIZYA BU GÜNLERDE DÖLLENME OLUYORDUR ONDAN AĞRIN OLABİLİR İNŞALLAH ÖYLEDİR TAVUK KARDEŞ

hanı dıyom o gelmeden belkı bellı olurmu bak ben sımdı kutrlandım vallla

yok umıtlenmıyom gecen 2 ay oncede oyle oldu agla agla öldum valla yaaaaaaaaa

Cemrecim yazını okudum gerçekten çok etkileyici :gitme: bizler bulamazken bu cinayeti işleyenlere lanet olsun :sinifsinif: belki görmüşsünüzdür videolar var bununla ilgili kızlar kürtajlı bebekler cımbızla tutulacak kadar küçük fakat eli ayağı gözü herşeyi belliiii :sinifsinif: küçücükkk savunmasız parçalara ayrılmış çok kötü çokk

Back
X