Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haydı ellerı acalım lutfennnnnnnnnnnnnn dua edın ısallah tutarrrhihoyyyt
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH ALLAHIM DAHA FAZLA BEKLETMESİN HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amın kardes allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın ben bı markete gıdım gelım kardes yaa

sağol canım bir başladım tam başladım başımı kaşımaya vakit bulamıyorum bulduğum zamanlardada şirket bilgisayarından buraya girip yazmak istemiyorum bu aralar çokta misafirim oldu yeni sakin kaldım kış gelsin istiyorum artık evde vakit geçirmeyi özledim valla

ah arnavutumda gelmişş rüyalarımın prensesii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::sm_cool: :sm_cool:

sağol canım bir başladım tam başladım başımı kaşımaya vakit bulamıyorum bulduğum zamanlardada şirket bilgisayarından buraya girip yazmak istemiyorum bu aralar çokta misafirim oldu yeni sakin kaldım kış gelsin istiyorum artık evde vakit geçirmeyi özledim valla
öncelikle profilindeki bebişe bayıldım rabbim sanada böyle tatlı bir melek nasip etsin ....aynene canım bende bir an önce kış gelsin istiyorum 1_2 ay öncesini özledim yahuu kış gelsede eskisi gibi sohbet etsek :delphin:

öncelikle profilindeki bebişe bayıldım rabbim sanada böyle tatlı bir melek nasip etsin ....aynene canım bende bir an önce kış gelsin istiyorum 1_2 ay öncesini özledim yahuu kış gelsede eskisi gibi sohbet etsek :delphin:

canım o bebiş daha 40 günlük amcamın oğlunun tatlı kızı küçücük elime alınca uyuyo bi sevemedim yaa uykucuuuu :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: allahım hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım o bebiş daha 40 günlük amcamın oğlunun tatlı kızı küçücük elime alınca uyuyo bi sevemedim yaa uykucuuuu :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: allahım hepimize nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah bağışlasın canım bizim olunca kendi bebeğimizi severiz artık :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

evetttt ebn geldim:)))
nabersiniz bakem?

kizlar size bisey söyliycem

allah bağışlasın canım bizim olunca kendi bebeğimizi severiz artık :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kısmet canım kısmetten öte köy yok :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ama o minicik bebeği tutmak bile çok zor valla insan kıyamıyo biyerine bişey olcak diye biblo gibi taşımalık valla naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

buda söylemeden kaçtı gıcık karı :gitme: :gitme: gelir dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burdayim yaw, merak edin dedim biraz:))

kocisi yollayim arkadasina gidio hemen gelcem

bizim tarih belli oldu dicektim, haftaya ankaradayimmmm :lepi:

hakkinizi kelal edin kizlar
uzun süre giremem buraya sizi özliycemmm :gitme:

Back
X