Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayim yaw, merak edin dedim biraz:))

kocisi yollayim arkadasina gidio hemen gelcem

bizim tarih belli oldu dicektim, haftaya ankaradayimmmm :lepi:

hakkinizi kelal edin kizlar
uzun süre giremem buraya sizi özliycemmm :gitme:

güle güle git canım :gitme: :gitme: çok özletme kendini :1hug: :1hug:

ahhh canımmmm benimmmm gözün aydınnnn çok sevindim senin adınaa ne güzel vatanına kavuşuyorsun vatanının topraklarında bebene kavuşacaksınnn herşey çok güzel olacakkk çokk olsun sen gel yerleşte burayada rahat rahat girersin zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

gitmiyorr ağlamayın ya bende ağlarım ben seviniyorum geliyor tr ye diye nete gelemesse biz baskın yapar gideriz ona varmı ötesiiiiii

haha haaaa süpersin duru yaa
evet baskin yapin gelin baaaaa basimin üstüneeee :lepi: opuyorumnanaktan

yoksa üyeligimi iptal mi ettirsem birisi gibi haniii :olmaz:
istersen iptal et sonra bizim dilimize düşersin biliyorsun birisi iptal edince neler neler dedik ona kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seçim senin sengözlerimebaksanab

bu arada duru hoşgeldin dopiğin yeni neşesi :içelim:

istersen iptal et sonra bizim dilimize düşersin biliyorsun birisi iptal edince neler neler dedik ona kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seçim senin sengözlerimebaksanab

askolsun yaa nasil yaparim öyle bisey. :olmaz:

o niye oooo ülke değişince üyelik iptalmi oluyorki :uhm:

yok canim bir arkadas hamile kalinca bizi terketmisti de:(((

dur canım önce gel bi gebiş kal o zaman edersin sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

duru artik bizim yeni kamber :roflol: :roflol:

kizlar avatarimdaki kirmizi ayakkabilar benim ayakkabilarim, ankaraya yola cikti ancak gelirler :roflol:

duru artik bizim yeni kamber :roflol: :roflol:

kizlar avatarimdaki kirmizi ayakkabilar benim ayakkabilarim, ankaraya yola cikti ancak gelirler :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evettt rahat ayakkabılar canım yoluda kendi buluyor maşallahh kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

evet canim bizde öyle dedik, vefasizmis maalesef:((

ee kizlar bu gece pek sessizsiniz. bi hüzün cöktü buraya sanki.

benim icim kipir kipir. bi yandan valiz topladim bi yandan baska isler derken. canim cikti bugün.

size doyum olmaz kızlar ben bi duşa girip yatıcam çok yorgunum sanki dnleniyim biraz kendinize iyi bakınn kafanıza hiçbirşey takmayın hadi öptüm siziiii sositososito Şeniz Şeniz

Back
X