Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size doyum olmaz kızlar ben bi duşa girip yatıcam çok yorgunum sanki dnleniyim biraz kendinize iyi bakınn kafanıza hiçbirşey takmayın hadi öptüm siziiii sositososito Şeniz Şeniz

güle güle canim. dinlen evet, sen artik calisan bir baayansin:)

evet canim bizde öyle dedik, vefasizmis maalesef:((

ee kizlar bu gece pek sessizsiniz. bi hüzün cöktü buraya sanki.

benim icim kipir kipir. bi yandan valiz topladim bi yandan baska isler derken. canim cikti bugün.
sen merak etme bugün 1000 sayfayı bulur mesajlarımız (içime öyle doğuyor)kaydirigubbakcemile3

aaa gercekten 987 olmusss :bbo:
ne gevezeyiz yaw kaydirigubbakcemile3

evet canim bizde öyle dedik, vefasizmis maalesef:((

ee kizlar bu gece pek sessizsiniz. bi hüzün cöktü buraya sanki.

benim icim kipir kipir. bi yandan valiz topladim bi yandan baska isler derken. canim cikti bugün.

ben herzamanki gibi canım motoru soğutmadan yazıyorum,oysa iki gündür eşşekten düşmüş karpuz gibiyim yorgunluk var ama çene yorulmuyor kaydirigubbakcemile3
mutlusun ondan kıpırtılar bidenem bütün yorgunlar böyle mutluluklardan olsun sağlıkla sıhhatle gel inşallah vatana yorgunluk geçer gider hep mutlu kal inşallah opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim nabersiniz meyram ankaraya geliyon haa ii bize yakınlaştın aynı memleketin havasını solucaz artık

öyle kaçmak yok bizden kurtulamassın

nurcanim sen onu degilde, o geceyi anlat bakem. cok özlemis misin kociskonuuu :kedi:

size doyum olmaz kızlar ben bi duşa girip yatıcam çok yorgunum sanki dnleniyim biraz kendinize iyi bakınn kafanıza hiçbirşey takmayın hadi öptüm siziiii sositososito Şeniz Şeniz

Hayırlı geceler arzu allah rahatlık versin a.s

yoksa maçmı var bu gece hee :jeyyar: :jeyyar:
güle güle canım bizde seni öptük opuyorumnanaktan by by hihoyyyt hihoyyyt

ben herzamanki gibi canım motoru soğutmadan yazıyorum,oysa iki gündür eşşekten düşmüş karpuz gibiyim yorgunluk var ama çene yorulmuyor kaydirigubbakcemile3
mutlusun ondan kıpırtılar bidenem bütün yorgunlar böyle mutluluklardan olsun sağlıkla sıhhatle gel inşallah vatana yorgunluk geçer gider hep mutlu kal inşallah opuyorumnanaktan

senin motor 6 vitesli canim. son sürat devam böyle:))
tesekkürler insallah Allah herkesi kavustursun

kızlar ben geldim nabersiniz meyram ankaraya geliyon haa ii bize yakınlaştın aynı memleketin havasını solucaz artık

öyle kaçmak yok bizden kurtulamassın

evet canim aylar varken birden 3 ay öne alindi, elim ayagim dolandi valla.

taşınmak kolay iş değil allah yardımcın olsun canım çok yorulcaksın

nurcanim sen onu degilde, o geceyi anlat bakem. cok özlemis misin kociskonuuu :kedi:
özlemez olurmuyum hemde nasıl :kedi: :kedi: kafamı ütüleme şimdi anlatırsam bir ben değil dopik biplenir şakkıdı şakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
............................................................

taşınmak kolay iş değil allah yardımcın olsun canım çok yorulcaksın

amin cnm saol. esyalarimi götürmüyorum zaten. sadece yatak yorgan, üst bas filan ama baya cok oldular yinede.
esim ilk evlendigimizde eger gecinemezsek ilk ay senin ayakkabilarini sonra cantalarini sonra esarplarini satariz diodu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kadar cok degiller ki ama, bir bayanin ne kadar varsa o kadarcik:))

özlemez olurmuyum hemde nasıl :kedi: :kedi: kafamı ütüleme şimdi anlatırsam bir ben değil dopik biplenir şakkıdı şakkıdı

canım biz farkındaydık çok özlediğinin o gece 00:00 da burdayım dedin pcyi açık bıraktın gittin biz çıktığımızda 00:15 ti hala yoktun kaydirigubbakcemile3

amin cnm saol. esyalarimi götürmüyorum zaten. sadece yatak yorgan, üst bas filan ama baya cok oldular yinede.
esim ilk evlendigimizde eger gecinemezsek ilk ay senin ayakkabilarini sonra cantalarini sonra esarplarini satariz diodu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama eşinin söylediğine göre satacak kadar çokmuş meyram

iki secenk var
ya yanin koptu
ya da bunlar detaylar anlayin iste :roflol: :roflol: :roflol:

canım biz farkındaydık çok özlediğinin o gece 00:00 da burdayım dedin pcyi açık bıraktın gittin biz çıktığımızda 00:15 ti hala yoktun kaydirigubbakcemile3
yaa utandırmayın beni her karı kocanın yaptığı şeyi yapıyoruz bizde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bidenem bir bayanın eşyalarınıda küçümsememk lazım kaydirigubbakcemile3

Back
X