Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adamcagiz ilk defa gördü hepsini bir arada napsin:)))

kizlar aksam ezani oldu burda simdi, nurcan anlatip benim abdestimi bozmadan ben bir namaz kilip geliyim:))

duru seninde gözünden kacmio hic bisey heee :jeyyar:

adamcagiz ilk defa gördü hepsini bir arada napsin:)))

kizlar aksam ezani oldu burda simdi, nurcan anlatip benim abdestimi bozmadan ben bir namaz kilip geliyim:))

duru seninde gözünden kacmio hic bisey heee :jeyyar:

git namazını kıl gel canım allah kabul etsin :Saruboceq:
kaçmıyor hayatım ne yapayım kaydirigubbakcemile3

ilk defa bu gece üşüdüğümü hissettim duş aldım balkonda açtım pcyi ondanmıdır yoksa hava gerçekten serinmi bu gece anlamadım:bbo:

ilk defa bu gece üşüdüğümü hissettim duş aldım balkonda açtım pcyi ondanmıdır yoksa hava gerçekten serinmi bu gece anlamadım:bbo:

duş alıp balkonda oturusan üşürsün tabii bende burda pişiyorum benneyaptımki

arkamdan dedikodumu yapmayin heee :)))

canim üsütme kendini, presedler de gelicek Allahin izniyle. calismalari aksatma.

duş alıp balkonda oturusan üşürsün tabii bende burda pişiyorum benneyaptımki

arkamdan dedikodumu yapmayin heee :)))

canim üsütme kendini, presedler de gelicek Allahin izniyle. calismalari aksatma.

şekerler burda millt bu saatte denize giriyor ya ben bir duş aldım altı üstü kaydirigubbakcemile3
ama haklısın meyram yinede üşütmenin zamanı değil deplasmanlar başlıcak çünkü kaydirigubbakcemile3

duru ne yaptın kocişi ikna edebildinmi ne zaman gidiyormuş dr a

duru ne yaptın kocişi ikna edebildinmi ne zaman gidiyormuş dr a

kız anam hatırlatma bu sabah delirtti beni zaten bir bitkisel ilaç aldım ona bayağıdır içiyor bu sabah bir gözüm kapalı uyandım kahvaltısını yaptırdım ilaçları veriyorum akşam içsem olmazmı diyor anam ilacı erteleyeni adamı gelde götür örnek verdirmeye la havle dedim de anladı dişlerimi sıkacağımı öyle içti kaydirigubbakcemile3

dün sabahta dr.um aradı azize hanımcım sesiniz çıkmıyor eşinizin test sonuçları hazır değil mi ... dedim dr.cuğum adamı ikna edebilsem hazır olacak ramazandan sonra diyor ama ben size uğrayacağım peki hayırlısı olsun dedi dr. da

kendi haline bırak canım belki bir bildiği vardırda gitmiyor belki kendince bir zaman belirlemiştir üstüne gitme istersen

kendi haline bırak canım belki bir bildiği vardırda gitmiyor belki kendince bir zaman belirlemiştir üstüne gitme istersen

zaten dr. konusunda ısrar etmiyorum artık canım,ama ilaçları içmesi gerekiyor o kadarda fedakarlık yapsın artık yılların hatırına

haklısın canım bu erkek milletini anlamak çok zor benim başımdada var böyle biri

Back
X