Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napsın teyzesi hem de nasıl tekmeliyo hiç rahat vermiyo allahım bu güzelliği bütün arkadaşlarıma nasip etsin daha fazla aratmasın :nazar: :nazar: :nazar: sen nasılsın nasıl gidiyo cinsiyeti belli oldumu küçük aşkının kaydirigubbakcemile3 :nazar: :nazar:

hosgeldin canim
dualarin icin aminnn diyorum.
durualyanin bebeginin cinsiyeti henüz belli degil. anket yaptik, kiz diyenler cok. kedersizin altinci hissi kuvvetli, oda kiz dio, bende degisiklik olsun diye erkek diyorum. insallah yakinda belli olcak.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, cemre822, Duru_+, KEDERSıZ+

hoşgeldin arnavutcuğum ben biraz böyle uyku moduna geçmiş vaziyetteyim ama sırıtmaya devam ediyorum canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile3

valla iyi yapıyosun tatlım topiğ nşelendiriyosuun.senin uykulu haline böyleyseeeeedelikafadulden maşallah enerjinee..
ondan kocişin yetişemiyo sanaakaydirigubbakcemile4..
iyim canım napim yeni yeni şeyler keşvetmeye çalışıyorum yoksa doğru tüpçüyeeee-tatlicadiarzu-

allah iyiliğini versin napcaklar biri topu atıyor diğeri kaleyi bekliyor :roflol:

kız valla biplenceez.abuu sizde bu saate özellikle buluşup böyle laflar ediyosunuuuz demeeeek..kırmızı noktalaaaar:asigim:
anacım bırakın maçlarını yapsınlaaar..kaydirigubbakcemileŞenizŞeniz

valla iyi yapıyosun tatlım topiğ nşelendiriyosuun.senin uykulu haline böyleyseeeeedelikafadulden maşallah enerjinee..
ondan kocişin yetişemiyo sanaakaydirigubbakcemile4..
iyim canım napim yeni yeni şeyler keşvetmeye çalışıyorum yoksa doğru tüpçüyeeee-tatlicadiarzu-

anamın kızıyım ondandır kadın 55 inde 15 yaşında kız enerjisi var genetik sanırım kaydirigubbakcemile3

hoşbulduum tatlııımzemuszemus
yook okumadım :sm_confused: daha yeni açtım kim nereye geliyo hayırdıııır..CADIARZU

canim biz haftaya ankaradayiz insallah. haril haril esya topladim bugün :teytey:

allah iyiliğini versin napcaklar biri topu atıyor diğeri kaleyi bekliyor :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kiskandim valla, kocis gelsin hele bi :jeyyar:

SadeceMeyra
Bekle beni ANKARA:)))))))
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Ankara

gördün mü canim :lepi:

Back
X