- Konu Sahibi EU2
- #9.921
SadeceMeyra
Bekle beni ANKARA:)))))))
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Ankara
gördün mü canim :lepi:
canım benim Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SadeceMeyra
Bekle beni ANKARA:)))))))
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Ankara
gördün mü canim :lepi:
iyi geceler canim, yarin evde ol, belki gelir paketin:)
gelirse msj at mutlaka
öptüm canim
durum günaydın canım iyi yapmışsın dr. değiştirmekle pek bir heyecanlı, pek bir için içine sığmaz ,pek bir oğlan annesi gibi gördüm seni sositososito :teytey:Allah hayırlı bir evlat versin kız erkek farketmez senin gönlünün istediği olur inş. :Saruboceq:
meyram geliyorsun demek ankaraya senin adına çok sevindim sana bir karşılama töreni hazırlasakmı acep ne dersin oğuz yılmazı alıp misketle seni karşılayalım özlemişsindir sen şimdi ankara havalarını :dance: turkbayragi :sm_cool: :teytey: Şeniz :içelim:
everest;8354701 [FONT="Arial Black" .!.:durum günaydın canım iyi yapmışsın dr. değiştirmekle pek bir heyecanlı, pek bir için içine sığmaz ,pek bir oğlan annesi gibi gördüm seni sositososito :teytey:Allah hayırlı bir evlat versin kız erkek farketmez senin gönlünün istediği olur inş. :Saruboceq:
[/FONT]
günaydın kızlar nasılsınız ?? durumm erkek annesimi olacaksın sennn hadi bakalım kız yada erkek allah en hayırlısından bir evlat nasip etsin sana canım benimmm![]()
Günaydın kızlar burada çok güzel yağmur yağıyo muhteşemmm yaa
Meyram gözün aydın canım iyi yolculuklar tez zamanda gelmeye çalış özletme kendini sakın
Durucummmmmmmmmm ne güzel bak iyi doktor bulmuşsun kafandaki bütün soru işaretleri gitti cinsiyette hayırlısı sağlıklı olsunda önemli değil kız erkek :ecrin_bebek:
ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah![]()
![]()
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh.................:CüvCüv:
6-asu1984..................:CüvCüv:
7-destna......................:CüvCüv:
8-sevdiceğim...............:CüvCüv:
9-Cemre822................:CüvCüv:
10-nehir67..................:CüvCüv:
11-papatyaaa..............:CüvCüv:
12-nefican...................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz...............:CüvCüv:
15-Denizsizada.............:CüvCüv:
16-Serap _5434..............:CüvCüv:
:
Günaydın polen güzellerim cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım bütün dualarınızı kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar dün tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ben hiç bu kadar uzun bir muayene olmamıştım..19.05 te girdim 08.50 de çıktım böbreklerimden mideme kadar bakıldı bebeğin herşeyi ölçüldü bir sorun yokmuş özellikle amniyosenteze gerek yok dedi doktor....down sendromlu bebeklerde burun kemiği düz olurmuş benimkisinin burun kemiğinin çıkıntısını görmüş iyi dedi 15 haftalıktım diğer doktorda bu doktorda 16 haftalık çıktım şeker ve tansiyon çıktı bundan sonra beyaz hiçbişi yok hemen diyet listesi verdi elime ve benim sol tarafımdaki yapışıklığı bile gördü oysaki ben bişi dememiştim...şeker gibi biri veeeeeee üfürmediysem bence erkek gibi önümüzdeki günlerde daha da belli olur dediiiiii
günaydın hayırlı cumalar
meyra senin adına sevindim hayırlı olsun inşallah vatanımız uğur getirsin sana
durucum seninde oğluşunun sağlıklı olmasına sevindim sağlıkla kucağına almayı allah
nasip etsin şeker ve tansiyonu ihmal etme diyetine dikkat et canım
bende bugün kontrole gittim yumurtalar güzel büyüyomuş iğnelere devam dedi
pazartesi tekrar bakacak inşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kalbimize göre versin