Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekerler benim koca bebişim geldi bana müsaade erkenci bu gece günün gelişen olaylarından detayları dinleyeyim birazda onun dilindenkaydirigubbakcemile3
meyram canım seni ararım ben yüreğimdesin dualarımdasın bidenem opuyorumnanaktan
cümleten hayırlı geceler diliyorum kendinize iyi bakın rabbime emanet olun :Saruboceq:

iyi geceler canim, yarin evde ol, belki gelir paketin:)
gelirse msj at mutlaka
öptüm canim

kızlar bişey sorucam size
adetin21. günü progesteron testi yapılıyoya yumurtlamayı öğrenmek için doktor ultrasonda görmüyomu yumurtladığını yani yumurtlama takibi ultrasonla yapılabiliyomu illa kan vermek lazımmı acaba

çok neşelisiniz yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın polen güzellerim cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım bütün dualarınızı kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dün tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ben hiç bu kadar uzun bir muayene olmamıştım..19.05 te girdim 08.50 de çıktım böbreklerimden mideme kadar bakıldı bebeğin herşeyi ölçüldü bir sorun yokmuş özellikle amniyosenteze gerek yok dedi doktor....down sendromlu bebeklerde burun kemiği düz olurmuş benimkisinin burun kemiğinin çıkıntısını görmüş iyi dedi 15 haftalıktım diğer doktorda bu doktorda 16 haftalık çıktım şeker ve tansiyon çıktı bundan sonra beyaz hiçbişi yok hemen diyet listesi verdi elime ve benim sol tarafımdaki yapışıklığı bile gördü oysaki ben bişi dememiştim...şeker gibi biri veeeeeee üfürmediysem bence erkek gibi önümüzdeki günlerde daha da belli olur dediiiiii

durum günaydın canım iyi yapmışsın dr. değiştirmekle pek bir heyecanlı, pek bir için içine sığmaz ,pek bir oğlan annesi gibi gördüm seni sositososito :teytey:Allah hayırlı bir evlat versin kız erkek farketmez senin gönlünün istediği olur inş. :Saruboceq:

meyram geliyorsun demek ankaraya senin adına çok sevindim sana bir karşılama töreni hazırlasakmı acep ne dersin oğuz yılmazı alıp misketle seni karşılayalım özlemişsindir sen şimdi ankara havalarını :dance: turkbayragi :sm_cool: :teytey: Şeniz :içelim:

durum günaydın canım iyi yapmışsın dr. değiştirmekle pek bir heyecanlı, pek bir için içine sığmaz ,pek bir oğlan annesi gibi gördüm seni sositososito :teytey:Allah hayırlı bir evlat versin kız erkek farketmez senin gönlünün istediği olur inş. :Saruboceq:

meyram geliyorsun demek ankaraya senin adına çok sevindim sana bir karşılama töreni hazırlasakmı acep ne dersin oğuz yılmazı alıp misketle seni karşılayalım özlemişsindir sen şimdi ankara havalarını :dance: turkbayragi :sm_cool: :teytey: Şeniz :içelim:

günaydın kızlar

hayırlı cumalar hepinize

everest;8354701 [FONT="Arial Black" .!.:
[/FONT]

günaydın canım amniyosentez olayı kafamı karıştırdığı için gittim zaten 20 ağustosta prof. Atıl Yüksel'e gidecem eski doktorum detaylı ultrason ve amniyosentez için randevu almıştı birde o görsün detaylı bakalım ne diycek ama amniyosentez olmak istemiyorum riskleride var oda gelir beni bulur zaten zor buldum bebişi

aslında gönlüm hep kızdan yana ama olsun sağlıklı olsun oğlan anaya düşkün olur bende eşimle şimdiden bunun konuşmasını yapıyorum eşimde rüşvet veririm bana düşkün olur diyoooo :roflol: abimde onu maç fanatiği yapcakmış :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız ?? durumm erkek annesimi olacaksın sennn hadi bakalım kız yada erkek allah en hayırlısından bir evlat nasip etsin sana canım benimmm :emir_bebek:

Günaydın kızlar burada çok güzel yağmur yağıyo muhteşemmm yaa
Meyram gözün aydın canım iyi yolculuklar tez zamanda gelmeye çalış özletme kendini sakın
Durucummmmmmmmmm ne güzel bak iyi doktor bulmuşsun kafandaki bütün soru işaretleri gitti cinsiyette hayırlısı sağlıklı olsunda önemli değil kız erkek :ecrin_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız ?? durumm erkek annesimi olacaksın sennn hadi bakalım kız yada erkek allah en hayırlısından bir evlat nasip etsin sana canım benimmm :emir_bebek:

arzum erkek yanılmıyorsam dedi yani ben kayınvalide olcam :kedi: allahım hepimize hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

Günaydın kızlar burada çok güzel yağmur yağıyo muhteşemmm yaa
Meyram gözün aydın canım iyi yolculuklar tez zamanda gelmeye çalış özletme kendini sakın
Durucummmmmmmmmm ne güzel bak iyi doktor bulmuşsun kafandaki bütün soru işaretleri gitti cinsiyette hayırlısı sağlıklı olsunda önemli değil kız erkek :ecrin_bebek:

evet süper yağmur yağdı alkisalkisalkis şimdilik amniyosentez ile ilgili içim rahatladı ama 20 ağustosta atıl beye gidiyim bakalım o ne diycek o daha detaylı bakıyo inşallah oda amniyosenteze gerek yok der :Saruboceq:

günaydın hayırlı cumalar
meyra senin adına sevindim hayırlı olsun inşallah vatanımız uğur getirsin sana
durucum seninde oğluşunun sağlıklı olmasına sevindim sağlıkla kucağına almayı allah
nasip etsin şeker ve tansiyonu ihmal etme diyetine dikkat et canım
bende bugün kontrole gittim yumurtalar güzel büyüyomuş iğnelere devam dedi
pazartesi tekrar bakacak inşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kalbimize göre versin

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:

Günaydın polen güzellerim cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım bütün dualarınızı kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dün tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ben hiç bu kadar uzun bir muayene olmamıştım..19.05 te girdim 08.50 de çıktım böbreklerimden mideme kadar bakıldı bebeğin herşeyi ölçüldü bir sorun yokmuş özellikle amniyosenteze gerek yok dedi doktor....down sendromlu bebeklerde burun kemiği düz olurmuş benimkisinin burun kemiğinin çıkıntısını görmüş iyi dedi 15 haftalıktım diğer doktorda bu doktorda 16 haftalık çıktım şeker ve tansiyon çıktı bundan sonra beyaz hiçbişi yok hemen diyet listesi verdi elime ve benim sol tarafımdaki yapışıklığı bile gördü oysaki ben bişi dememiştim...şeker gibi biri veeeeeee üfürmediysem bence erkek gibi önümüzdeki günlerde daha da belli olur dediiiiii

günaydınnnn:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ay durum çok sevindim yaaa Desene küccük bamyamız geliyooo yerim ben onu ...
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder, inşallah.sen aklına kötü şeyler getirme çok sağlıklı bi bebişin geliyo....olumlu düşün olumlu şeyler olsun.Kötülükleri düşünüp çekim alanına girmelerini engelle canım benim....
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın hayırlı cumalar
meyra senin adına sevindim hayırlı olsun inşallah vatanımız uğur getirsin sana
durucum seninde oğluşunun sağlıklı olmasına sevindim sağlıkla kucağına almayı allah
nasip etsin şeker ve tansiyonu ihmal etme diyetine dikkat et canım
bende bugün kontrole gittim yumurtalar güzel büyüyomuş iğnelere devam dedi
pazartesi tekrar bakacak inşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kalbimize göre versin

ipekim Günaydın tatlım....

Güzel güzel yumurtla inşallah yumoşlarına bebişler dolsun inşallah ü
güzel haberlerini duymak nasip etsin bizlerede

kzılar ne yaptınız Kedersizim Meyram Durum yıkmışsınız yine ortalıgı ...sabah geldim oku oku zor bitirdim ya

kızlar süppersiniz ne diyim ...Allah neşenizi daim etsin.Ağız tadıyla bebek yapmayıda tabii

beni 2 hafta maruz görün ..çok sık giremem topiğe ablamlar geldi ıstanduldan onlarla ilgilenemem lazım .haftayada 4 gün izne çıkıcam....

sibel allah razı olsun inşallah en kısa zamanda hepimizin halayını çekelim

duruuuu kiz iyiki bebegin poposuna dövme yaptirmadik, bak yoksa geline rezil olcakti gerdek gecesiiii :roflol: :roflol:

Back
X