Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duru canım senin için çok sevindim bak bebeğin çok iyiymiş oğlan olcak ha benim kızım yok ya ilk kız dedim senin bebişine sonrada mantık yürütünce erkek olduğu belliydi canım zaten

kızlar niye cevap yazmıyosunuz bana yumurta takibi ultrasonla yapılabiliyomu yoksa adetin 21. günü yapılan progesteron testini yaptırmak şartmı yumurtladığımı anlamak için

CADIARZU

bilmiyorum ki canim, belki kanda baska degerlere de bakildigi icin kan testi istenmistir.

günaydın hayırlı cumalar
meyra senin adına sevindim hayırlı olsun inşallah vatanımız uğur getirsin sana
durucum seninde oğluşunun sağlıklı olmasına sevindim sağlıkla kucağına almayı allah
nasip etsin şeker ve tansiyonu ihmal etme diyetine dikkat et canım
bende bugün kontrole gittim yumurtalar güzel büyüyomuş iğnelere devam dedi
pazartesi tekrar bakacak inşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin kalbimize göre versin

ipekcim yumurtaların büyümüş ohh ohh büyüsün büyüsün demekki ilaca tepki veriyor süper :lepi: hadi bakalım patlat bombayı :ecrin_bebek::emir_bebek:
oğlan dedi ama bide sürpriz bi şekilde kız olursa :roflol: :roflol: :roflol:

günaydınnnn:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ay durum çok sevindim yaaa Desene küccük bamyamız geliyooo yerim ben onu ...
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder, inşallah.sen aklına kötü şeyler getirme çok sağlıklı bi bebişin geliyo....olumlu düşün olumlu şeyler olsun.Kötülükleri düşünüp çekim alanına girmelerini engelle canım benim....
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ipekim Günaydın tatlım....

Güzel güzel yumurtla inşallah yumoşlarına bebişler dolsun inşallah ü
güzel haberlerini duymak nasip etsin bizlerede

küçük bamya teyzesi sağol canım allahım sizinde en kısa zamanda göbişinize melekleri kondurur :Saruboceq: :Saruboceq: kötü düşünmemeye çalışıyorum aslında ben daha rahatım ama eşim pimpirikli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

duruuuu kiz iyiki bebegin poposuna dövme yaptirmadik, bak yoksa geline rezil olcakti gerdek gecesiiii :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: ayyyy evet rezil olcak polen tanesi :roflol: :roflol: :roflol:

duru canım senin için çok sevindim bak bebeğin çok iyiymiş oğlan olcak ha benim kızım yok ya ilk kız dedim senin bebişine sonrada mantık yürütünce erkek olduğu belliydi canım zaten

kızlar niye cevap yazmıyosunuz bana yumurta takibi ultrasonla yapılabiliyomu yoksa adetin 21. günü yapılan progesteron testini yaptırmak şartmı yumurtladığımı anlamak için

lolocum kız bebişler insana daha yakınlar çokda cilveli oluyolar hayırlısı artık benimde gelinim öyle olur inşallah

yumurta takibi ultrasonla yapılıyo canım a.s

slm kızlar hayırlı cumalar dılerım tum dıleklerınız bu mubarek gunde gerceklesır bu arada dokturmussunuz yıne anam bu ne yaaaaaaaaaaa bu arada duru hamılemısın

huuu kızlar bakın ne buldum ya ben bunu kullanan varmı aranızda mıllet bunla dogurmaya baslamıs

Preseed Kişisel Nemlendirici

Amerikan INGFertility firması tarafından üretilen, Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

Preseed klinik deneylerle onaylanmış olup, Amerikada ve Avrupada inanılmaz olumlu sonuçlar sağladığı için Doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

%100 Doğal Ürün

Preseed 'in bileşiminde bulunan Arabinogalactan (AG) maddesi, hücre yenilmesini destekleyen benzersiz bir özelliğe sahiptir. Bu madde Kuzey Amerika 'da bulunan Karaçam ve Amerikan Çamı ağaçlarından elde edilmektedir.Bu nedenle Preseed %100 doğal bir üründür. Maddenin içinde bulunan şeker, ING Fertility laboraturlarında yapılan sayısız testlerde, sperm hücreleri üzerinde mutlu edici, koruyucu ve sperme enerji vererek daha fazla yol almasını, daha fazla süre hayatta kalmasını sağladığı gözlemlenmiştir.

Preseed Kasım 2008 tarihinde American Society of Reproductive Medicine tarafından açıklanan detaylı özet raporda, doğal üremeye en uygun ürün olarak yer almıştır.

Yararları
Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vajinal sorunlara sebep olabilir. Spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Hamile kalmak isteyen ve özellikle ovülasyon dönemlerinde vajinal kuruluk meydana geldiğinde, diğer ürünlerin spermler ve vajina üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak için güvenle kullanılabilir.

Preseed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vajinal sıvının kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının pH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça hareket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir

Preseed Kişisel Nemlendirici, Halime kalmaya yardımcı olması için 3 ile 6 ay süre ile kullanılmalı, eğer pozitif sonuç alınamaz ise, doktorunuza başvurarak, kadında ve erkekde üreme için gerekli sağlık kontrolleri yapılmalıdır.

slm kızlar hayırlı cumalar dılerım tum dıleklerınız bu mubarek gunde gerceklesır bu arada dokturmussunuz yıne anam bu ne yaaaaaaaaaaa bu arada duru hamılemısın

huuu kızlar bakın ne buldum ya ben bunu kullanan varmı aranızda mıllet bunla dogurmaya baslamıs

canım üstüme alınarak cevaplayım evet 15 haftalık

bende preseed kullandım canım a.s

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın polen güzellerim cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım bütün dualarınızı kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dün tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ben hiç bu kadar uzun bir muayene olmamıştım..19.05 te girdim 08.50 de çıktım böbreklerimden mideme kadar bakıldı bebeğin herşeyi ölçüldü bir sorun yokmuş özellikle amniyosenteze gerek yok dedi doktor....down sendromlu bebeklerde burun kemiği düz olurmuş benimkisinin burun kemiğinin çıkıntısını görmüş iyi dedi 15 haftalıktım diğer doktorda bu doktorda 16 haftalık çıktım şeker ve tansiyon çıktı bundan sonra beyaz hiçbişi yok hemen diyet listesi verdi elime ve benim sol tarafımdaki yapışıklığı bile gördü oysaki ben bişi dememiştim...şeker gibi biri veeeeeee üfürmediysem bence erkek gibi önümüzdeki günlerde daha da belli olur dediiiiii
canım benimm ne güzel iyi yapmışsın başka doktora gitmekle tansiyona aman dikkat et çok önemli doktor erkek gibi dediyse erkektir bana da öyle demişti onlar kemik yapılarından anlıyorlar cinsiyetlerini oyy yerim onun ......... ben öyle seviyorum da :kedi: :kedi: :kedi: :1hug: :1hug: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:[/B][/COLOR]

Günaydın polen güzellerim cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım bütün dualarınızı kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar dün tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ben hiç bu kadar uzun bir muayene olmamıştım..19.05 te girdim 08.50 de çıktım böbreklerimden mideme kadar bakıldı bebeğin herşeyi ölçüldü bir sorun yokmuş özellikle amniyosenteze gerek yok dedi doktor....down sendromlu bebeklerde burun kemiği düz olurmuş benimkisinin burun kemiğinin çıkıntısını görmüş iyi dedi 15 haftalıktım diğer doktorda bu doktorda 16 haftalık çıktım şeker ve tansiyon çıktı bundan sonra beyaz hiçbişi yok hemen diyet listesi verdi elime ve benim sol tarafımdaki yapışıklığı bile gördü oysaki ben bişi dememiştim...şeker gibi biri veeeeeee üfürmediysem bence erkek gibi önümüzdeki günlerde daha da belli olur dediiiiii

canım beniiiiiiiim gerçekten başka doktora gitmene çok sevindim ttlım beniiiim.çok şükür sağlıklıymış ya çok şüküüüüüür rabbimeee.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AYRICA OĞLUŞUMUZ OLUYOMUUUŞ ÇOK ÇOK SEVİNDİİİM:lepi: TAMAM GÇNLÜMÜZ KIZDAN YANA OLSA BİLEE,EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI YAAA RABBİM HAYIRLISINI VERSİN.KIZ ERKEK FARKETMEEEZ..CANIM ÖPÜYORUM SENİ GELİŞMELERİ MUTLAKA BİLDİR VE MUTLAKA DİYETİNE UY.TAMAM GÜZEL ANNECİİK presnimize iyi bak o ne gönüller fetheteceeeeek ooo:emir_bebek::jeyyar:

ıyı aksamlar arnavut guzelı sana bırsey sormak ıstıyorum 3 once doktora gıttım smer testı yapıldı teste ıltıhap cıktı galıba bende ıkı gun boyunca gelen kanda akıntılı olan ıltıhaptı elma yagı kullanmıstım o ıyı geldı sanırım doktor kucuk bır yarada var dedı yakılacak bugun yakılıp yakılmaması konusunda bırsey demedı sana sormak ıstedıgım benım pazartesıye kadar yumurtlama gunum fakat doktor fıtıl verdı bırsey olmaz dedı kullanmaya korkuyom beklesemmı sence

ıyı aksamlar arnavut guzelı sana bırsey sormak ıstıyorum 3 once doktora gıttım smer testı yapıldı teste ıltıhap cıktı galıba bende ıkı gun boyunca gelen kanda akıntılı olan ıltıhaptı elma yagı kullanmıstım o ıyı geldı sanırım doktor kucuk bır yarada var dedı yakılacak bugun yakılıp yakılmaması konusunda bırsey demedı sana sormak ıstedıgım benım pazartesıye kadar yumurtlama gunum fakat doktor fıtıl verdı bırsey olmaz dedı kullanmaya korkuyom beklesemmı sence

canım benim hoşgeldin ..
geçmiş olsuun tatlım ama inan sana ne diyeceğimi bilmiyorum.tabiki doktorun dediğini uygula.çünkü ilthab olduğu sürece bebeğinin olmasıda mümkün değil. sperm yumurtaya ulaşamıyo o ozama. o yüzden önce tedavini ol,temizlen ondan sonra bebek için çalışmalara başlayın derim ben.
sağlıcakla kal:1hug:

SELAM KIZLAR NABERSİNİZ BU GECE KİMSE YOK BURALARDA :sm_confused:
KIZLAR BEN YARIN KUŞADASINA 1 HAFTALIĞINA TATİLE GİDİYORUM HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN DÖNDÜĞÜMDE UMARIM BİR HAMİLE HABERİ İLE KARŞILAŞIRIM UZUN ZAMANDIR HAMİLE HABERİ ALAMIYORUZ YAA SIRADAKİ HAMİŞİ ÇOK MERAK EDİYORUM KİM ACABACADIARZU BEN BİR FİKİR ÜRETEMİYECEM ÇÜNKÜ ARTIK 6. HİSSİME GÜVENMİYORUM benneyaptımkiDURUCUĞUMA KIZIIN OLACAK DEMİŞTİM AMA SANIRIM OĞLAN GELİYO:emir_bebek: DURUCUM OĞLUŞUN VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH KIZ ERKEK FARKETMEZ HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLSUNDA :emir_bebek:
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

iyi tatiller kedersiz bizim içinde eğlen bütün stresi orda bırak gel canım
seni öpüyorum kendine çooookkk dikkat et oralarda

selam arkadaşlar arnavut gzeli merhaba canım ben dün eskişehirden döndüm şu haftasonuda geçsin bol bol yazıcam artık buraya çünki aklım hep sizde ama bir yandanda gezmekten fırsatıım olmuyor. kandilde oruç tuttum allah kabul ederse namaz kıldım ve hepinize dua ettim tesbih çektim elimi karnıma koyup niyet edip şifa dileyip hayırlısıyla hayırlı bir evlat dileyip YA ŞAFı diye tesbih çekmey devam ediyorum sizlerde yapın arkadaşlar gönülden inanarak aşkla hevesle dua edin şimdi birde şifa için bir dua daha yazacağım size bunuda henüz 1 kere yaptım ama yine gezmelerden fırsatım lursa okumayaa devam edeceğim bu arada farlutal biteli 5 gün oluyor hala adet olmadım bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancı vardı ama olmadım hala menepozamı giriyorum :) yoksa bilmiyorum ama olsamda bir an evvel antibiyotiklerimi kullansam. Neyse duayı okuyun arkadaşlar aşağıda

Sekine duâsı

Aslı vahye dayanan yüksek, sırlı, tılsımlı, feyizli ve kuvvetli duâlardan birisi de sekinedir. Hazret-i Cebrail Aleyhisselâm Peygamber Efendimizin (asm) huzurunda bir sayfa indiriyor. Allah’ın altı ismi yazılı bulunan bu esrarlı ve tılsımlı duâ sayfası, Hazret-i Ali’ye (ra) tebliğ ediliyor. Hazret-i Ali (ra), bu hâdiseyi şöyle anlatıyor: “Ben Cebrail’i gökkuşağı gibi semayı kuşatmış olarak gördüm. Sesini işittim. Sayfayı ondan aldım. Sayfada Allah’ın Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl ve Kuddûs isimlerini yazılı buldum.”1

Sekine ile bildirilen ve Allah’ın Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl ve Kuddûs isimlerinden ibaret olan bu altı ismi, Hazret-i Ali (ra) için ism-i azamdır. Bu isimlerden Hakem ve Adl isimleri ımam-ı Azam için ism-i azamdır. Hayy ismi, Abdülkadir-i Geylânî için ism-i azamdır. Kayyum ismi, ımam-ı Rabbânî için ism-i azamdır.2 Kezâ bu isimlerin tamamının asrımızda bir meyvesi zuhur etmiştir: Risâle-i Nûr.3

Üstad Bedîüzzaman Hazretleri Risâle-i Nûr’u bu altı ismin mazhariyetinde telif etmiş, Otuzuncu Lem’a’yı da özel olarak bu altı ismin izah ve tefsîrine ayırmıştır.

Bu isimlerin mânâları kısaca şöyledir:

Ferd: Allah birdir, tektir, yegânedir, biriciktir, istiklâl ve infirad Sahibidir.

Hayy: Allah sonsuz diridir, ezelî, ebedî ve ölümsüz hayat Sahibidir. Her şeye hayatı veren, her şeyi dirilten O’dur.

Kayyûm: Allah dâimâ kâimdir, tabir câizse dâimâ ayaktadır, yarattığı her şeye hâkimdir, varlıkları dilediği gibi idâre eder, sevk eder ve yönlendirir, her şey O’nunla var olur, O’nunla ayakta durur, O’nunla devam eder. Allah’ı ne bir uyuklama, ne bir uyku ve ne bir gaflet hâli almaz. Göklerde ve yerde ne varsa, O’nun irâdesiyle ve kayyûmiyetiyle varlığını sürdürür ve ayakta kalır.

Hakem: Allah hüküm Sahibidir, hikmet Sahibidir, yarattığı her şeyde bir hikmet ve bir fayda gözetmesi O’nun yüksek âdetindendir. Faydasız ve boşu boşuna bir şeyi yaratmaz. Yarattıklarını gözetler ve denetler. Kullarından haklıyı ve haksızı ayırır, aralarında hak ve adâletle hükmeder.

Adl: Allah adalet Sahibidir, her yarattığına hakkı olan her şeyi verir, hiç kimseye hiçbir zaman haksızlık yapmaz, mahşerde adaletle hükmeder, cezası zulüm veya haksızlık değil, adaletten ibârettir. Allah kendisi adalet Sahibi olduğu gibi, kullarına da her işlerinde adaleti emreder.

Kuddûs: Allah paktır, temizdir, noksanlıklardan, kusurlardan, âcizliklerden, küfür ve dalâlet ehlinin düşündüğü her türlü eksik sıfatlardan münezzehtir. Allah kemâl sıfatlar Sahibidir. O’nun her sıfatı, her ismi, her işi, her fiili mükemmeldir. Varlıkları mükemmel, kusursuz, temiz ve pâk yaratır. Temizliği sever, temizliği emreder, işlediklerinden pişman olan ve tövbe eden kullarını günahlarından arındırır ve temiz kılar.

Sekînede bu isimlerin zikrinden sonra on dokuz harfli on dokuz âyetle Allah’tan istimdat edilir, Allah’a sığınılır, muhtelif isimleri ile Allah zikredilerek dünyevî ve uhrevî her sıkıntımızı aşmamız için bu isimlerin feyiz ve bereketi istenir.
(19ayet aşağıda mevcut)
Üstad Hazretleri on dokuz Kur’ân âyetinden alınan on dokuzar harfli bu yüksek ve öz metinlerin besmeleden itibaren on dokuz defa okunmasını önermiştir.4 On dokuz rakamı Kur’ân’dan alınan bir şifredir. Bilindiği gibi, Kur’ân’da ebedî âlemlerle ilgili verilen bir haberde on dokuz adedi telâffuz ediliyor.5

Seksen yılı aşkın hayatı boyunca karşılaştığı dehşetli fitnelerden harika bir sûrette korunmuş olan Üstad Saîd Nursî Hazretlerinin, ımam-ı Gazali yoluyla Hazret-i Ali’den (ra) ders aldığı sekine gibi yüksek esrarlı evradı kendisine daimî bir vird edinerek hiç terk etmeden okumuş olması6, bize, her sıkıntı ve fitne ânında sığınacağımız açık ve koruyucu bir kapı olduğunu göstermeye yeterlidir.

SEKıNE DUASI
okunuşu

1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. ıstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.

6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."

1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:ınnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:ınnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:ınne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin

ayetlerin mealleri
1- Allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir. 2- Yüzlerin sıkıntısı Hayy-ı Kayyûm içindir. 3- Allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir. 4- Allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir. 5- Muhakkak ki, Allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir. 6- Muhakkak ki, Allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır. 7- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür. 8- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir. 9- Muhakkak ki, Allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür. 10- Biz sana apaçık bir fetih yolu açtık. 11- Ve Allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin. 12- Şüphesiz Allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir. 13- Muhakkak ki Allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır. 14- Muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak Allah’tır. 15- Allah bana yeter. O’ndan başka ibâdete lâyık hiçbir ilah yoktur. 16- Allah bize yeter. O ne güzel vekildir. 17- En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez. 18- Ancak Sana kulluk eder ve ancak Senden yardım isteriz. 19- Ve âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.
Allah kabul etsin...

kuzunaz canim bu dua büyük cevsen de var. bende ordan okuyorum. insallah hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim

Back
X