Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzunaz canim bu dua büyük cevsen de var. bende ordan okuyorum. insallah hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim

evet canım doğru cevşende varmış bu dua ama ben internetten buldum sadece 1 kere okuma fırsaını bulabildim inşallah okuyacağım bu arada farlutal kullandım hala adet olmadım hele bi ilaç bitim tarihinden 10 gün geçsin bakalım ne olacak acaba menepozamı giriyorum bu yaşta ne ya 25 yaşımda menepoz allah korusun :1rolleyes:

sorma gez toz kaç gündür yeni kavuşabildim laptopuma ve size tabi keyfini çıkarayım dedim nasılsın muhabbet ederiz birileriyle diye düşündüm bu arada hamilesin sanırım

evet düşünüyorum kendimi tanıtayım önce o zaman 25 yaşımdayım pko hastasıyım 2,5 yıllık evliyim aralıkta 3 sene olacak nişanlılık döneminide sayarsak 3,5 yıldır korunmasız ilişkim var ama bebek yok bekarlığımdan beri pko hastası olduğumu bildiğim için hiç korunmadım ama acelede etmedim olsun diye bir kaç kere 3 kere diyebilirim klomen (yumurtlama ) ilacı kullanarak dr kontrolünde yumurta takibi yaptırdım ama maalesef bişi yok şimdi eşimin ssk sının başlamasını bekliyorum sağolsun abileri ile birlikte çalışır ve çok fedakardır ben söyleyene kadar yaptıracağı yoktu şimdi evraklar hazır muhasebeciyi bekliyolarmış uzun lafın kısası tedavi olmayı düşünüyorum

kuzunazcım hakkında hayırlısı canım benım tedavıyle olur bırcok kısının o sekılde bende dahıl bu arda bende kendımı tanıtayım 21 yyasındayım 2,yıldır evlıyım basta 1 yıl korunduk sonra korunmadık baktık olmuyo esımde varıkosel var testıslerde damar genıslıgı kan basıncı fazla oluyo spermcıkler oluyodu azospermı var az sperm sayısı %5 dı yanı tup bebek yaptırdık Allahın ıznıyle tuttu sukurler olsun rabbıme Allah tum isteyen kullarına cocuk nasp etsınnnn ınsallah tedavıyle olucak senınde allah gonlune gore versın

yalnız bu ay farklı birdurum olmuştu yani şöyle anlatayım ben en son haziranın 20 sinde adet oldum ve temmuzun 13*14*15 inci günlerinde kahverengi lekelenme 16 sında çok az bir kanama gördüm nette çok araştırdım ve yerleşme kanaması böyle oluyormuş ya bende kendimi hamile sandım sonra temmmuz 20 sini geçince yani 22 sinde birde 24 ünde test yaptım 2 kere bişi çıkmadı sonra geçen hafta salı günü yani 28 temmuzda dr a gittim ve anlattım durumu ve alttan muayene ederek rahim ağzında yaar ve iltihap olduğunu söledi tabi ben o lekelerden sonra birdaha hiç kanama görmedim ama su gibi kokusuz ve renksiz akıntım olmuştu neyse yara ve iltihap dedi ve bana kapsül fitil ve iğne şeklinde ilaç verdi 3 tane ama önce farlutal kullan ne olur ne olmaz ben korkarım böle şeyden hamile filan olursan birde dedi sonra farlutalı içtim farlutalda geçen pazar bitti ama hala reglim gelmedi bilemiyorum bazen dün mesela o kadar adet olacakmışım gibi bi ağrı vardıki karnımda ama olmadım bugünse hiç bir şeyim yok neyse bakalım farlutal ne zaman yanıt verecek

bnede inanıyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaşın 21 miş rabbim seni fazla uğraştırmadan nasip etmiş hamile kalmayı inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder 5-6 haftan var sanırım eylüldemi doğacak bebişin eğer eylülde doğacaksa benim burcumdan yani başak burcu olacak cinsiyeti ne bu arada

canım bende b u sekılde oluyordum nedenmıs arastırdım ben ıstıyorum adet olmamayı beyıne hukmedıyorum oda beyın den aldıgı hukmu surdurebıldıgı kadar surduruyo ben varya 60gun adet olmadım ve hamıleyım sandım hamılelık belırtılerını yasıyorum resmen dedım hamıleyım meger oyle kandırıyormusum kendımı hıç bırsey yok ben oyle zannettıgım için oyle hıssetmek ıstedıgım için hıssedıyormusum bılmem anlatabldım mı ksrısık oldu ama bıraz

canım ben yenı hamıle kaldım haftalık daha yarın gebelık ılk ultrasonuna gıdıcem bellı degıl ama tahmın olarak koç burcu 10 nısan falan ama bılşmıyorum tabı

canım bende b u sekılde oluyordum nedenmıs arastırdım ben ıstıyorum adet olmamayı beyıne hukmedıyorum oda beyın den aldıgı hukmu surdurebıldıgı kadar surduruyo ben varya 60gun adet olmadım ve hamıleyım sandım hamılelık belırtılerını yasıyorum resmen dedım hamıleyım meger oyle kandırıyormusum kendımı hıç bırsey yok ben oyle zannettıgım için oyle hıssetmek ıstedıgım için hıssedıyormusum bılmem anlatabldım mı ksrısık oldu ama bıraz

hayır hiç karışık olmadı ne demek istediğini anlıyorum ama benim bununla bir ilgisi yok çünki pko de zaten adet olmak uzun sürüyor 2 ay 3 ay ve yumurtlamada geç oluyor veya hiç olmuyor sorunda bu zaten

allah sanada en kısa zamanda hyırlı bebış nasıp eder esım geldı ben cıkıyım opuyorum senı ozelıme yazarsın canım benım kıb duacınım merak etme

canım ben yenı hamıle kaldım haftalık daha yarın gebelık ılk ultrasonuna gıdıcem bellı degıl ama tahmın olarak koç burcu 10 nısan falan ama bılşmıyorum tabı

34 hafta ve 6 günün kaldı sanırım imzanda bumu yazıyor ben 34 haftalıksın sandım pardon olsun umarım çok sağlıklıdır

maşallah arnavutum topiğinin 1000. sayfası hayırlı uğurlu olsun bol bol gebişlerin olsunnn :emir_bebek: :emir_bebek:

maşallah arnavutum topiğinin 1000. sayfası hayırlı uğurlu olsun bol bol gebişlerin olsunnn :emir_bebek: :emir_bebek:

valla 1000. sayfaya katkılarımı unutmamak lazım :roflol: şaka yapıyorum yanlış anlaşılmasın arnavut bende tebrik ederim ve arkadaşıma katılıyorum inşallah sayfa 1100 leri bulmadan bende hamile haberimi veririm ve arkadaşlarımda sonra yeni arkadaşlar gelsin bebek isteyen onlarada destek olalım herkesin bebişi olsun kimsenin karnı kucağı boş kalmasın allahım

Back
X