Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin kuzu naz kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah
arnavutgüzelim bende tebrik ederim canım bininci sayfanı

1001 gece masallarını aratmayacak hikayeler, hamile olanlar, adet olanlar , adet olmayıp nurtopu gibi kisti olanlar, polen+çörekotu+bal+tarçın kullananlar,yetinmeyip yanında böğürtlen kökü, hayıt tohumu,soğan, incir kullananlar bunların hepsini bir arada içtim şimdi ben zehirlenirmiyim diyenler, pressed kullananlar, cenin gibi kıvrılmaktan tutulanlar,süt+maydanoz buharına oturanlar,süt pahalanınca suyla devam edenler, buhara kocalarımızda oturacak mı diyenler,gıcıklığına eziyet olsun oturttur diyenler, hamile kalınca kaçıp gidenler..................................................................... benim aklıma gelen bunlar unuttuklarımıda sizler devam edin neler gördü bu sayfalar inş. daha ne sevinçli haberler paylaşacağız burada ben aranıza katıldığımda 50. sayfayı geçmişti daha nice 1001. sayfalara bebişlerimizide burada büyütürüz turkbayragi :içelim: :teytey: a.s. :1hug:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydın canlarım ne mutlu 1000 .ci sayfalara ulaştık burda ne hikayeler paylaştık nice 1000 sayfalara diyorum alkisalkisalkis

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz bakalım
kuzunaz dualar için sağol ellerine sağlık canım

nasılsınız hanımlar..................................... arzu nasılsın alıştın mı işyerine......................................sibel sen nasılsın hafta sonunu nasıl atlattınız burası kaynadı orayı tahmin edemiyorum,.................................................................durum polen tanesinin annesi sen nasılsın bebişin nasıl tekmeler başlamadımı hala, off bide erkekse vay haline tek kale maç yapar artık:roflol:

nasılsınız hanımlar..................................... arzu nasılsın alıştın mı işyerine......................................sibel sen nasılsın hafta sonunu nasıl atlattınız burası kaynadı orayı tahmin edemiyorum,.................................................................durum polen tanesinin annesi sen nasılsın bebişin nasıl tekmeler başlamadımı hala, off bide erkekse vay haline tek kale maç yapar artık:roflol:

günaydın canımmm..
haftasonu burasıda çok sıcaktı.....ist den ablamlar var paso geziyoruz .....Cumartesi kemer pazar manavgat bende hal kalmadı ..şuanda işdeyim çok yorgunum...uykum var

günaydın canımmm..
haftasonu burasıda çok sıcaktı.....ist den ablamlar var paso geziyoruz .....Cumartesi kemer pazar manavgat bende hal kalmadı ..şuanda işdeyim çok yorgunum...uykum var

geçen hafta bende öyleydim çok yorucu oluyor ama çok güzel oluyor vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun, ben böyle zamanlarda vitamin alıyorum yoksa ayakta duramam heralde

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, cemre822, leblebisekeri, nilyasa

arkadaşlar nasılsınız... yahu bugün kimsecikler yok..

merhabalar arkadsaşlar temizlik yaptım geldim ben hala adet olmadım ya nasıl olacak bu iş anlamadım 1 hafta oldu farlutal biteli

soğan kürü denesene bugün bir topicte okudum soğan kürü içip 2 -3 ay hasta olamıyanlar düzenli olmaya başlamışlar

kızlar aşk olsun yaa kaç kere doktora gidicem dedim ama kimse gittinmi ne oldu diye sormadı
bu gün gittim ultrasonla baktı doktor klomen kullandım dedim bana neden sormadan kullandın dedi
bende düşük yaptığımda kullan demiştiniz deyince o zaman kullandınmı dedi bende kullanmadım dedim doktor güldü ben o zaman için demiştim dedi neyse görünüş iyiymiş ama bu ay klomen kullandığım için gebelik oluşabilir dedi adet olmassam 25 inde çağırdı test yapmak için olursam eğer 5. günü gel rahim filmi çekelim dedi ben 1 sene önce çekinmiştim ama o geçerli değilmiş 1 sene olduğu için zaten o zamanda rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmıştım doktor yapışıklık varsa açılmıştır o sebeple kalmışsındır dedi gene istedi rahim filmini kızlar tırstım yaaa gene rahim filmi çekincem üff çekinmesem olmazmı dedim doktora olmaz dedi nolur nolmaz rahim filmi çektirmek zorundasın dedi eşimde diyoki doktoru dinle çekinmen gerekiyosa çekinirsin yaa tabi o rahat orda nolcağını bilmiyo tabi
ama doktorum çok rahat biri karşısındakinide rahatlatıyo ama orda soyunmak falan hoşuma gitmiyo üff kadın olmak ne zor yaa

1001 gece masallarını aratmayacak hikayeler, hamile olanlar, adet olanlar , adet olmayıp nurtopu gibi kisti olanlar, polen+çörekotu+bal+tarçın kullananlar,yetinmeyip yanında böğürtlen kökü, hayıt tohumu,soğan, incir kullananlar bunların hepsini bir arada içtim şimdi ben zehirlenirmiyim diyenler, pressed kullananlar, cenin gibi kıvrılmaktan tutulanlar,süt+maydanoz buharına oturanlar,süt pahalanınca suyla devam edenler, buhara kocalarımızda oturacak mı diyenler,gıcıklığına eziyet olsun oturttur diyenler, hamile kalınca kaçıp gidenler..................................................................... benim aklıma gelen bunlar unuttuklarımıda sizler devam edin neler gördü bu sayfalar inş. daha ne sevinçli haberler paylaşacağız burada ben aranıza katıldığımda 50. sayfayı geçmişti daha nice 1001. sayfalara bebişlerimizide burada büyütürüz turkbayragi :içelim: :teytey: a.s. :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harika bir özet gecmissin canim yaaa cok güldümmm
ben katildigimda sayfa kacti acaba merak ettim simdi arayip bulcam delikafadulden
süppersin yaaa :lepi:

kızlar slm sız preseed kuldandınızmı hıcc

evet cnm, burdaki herkes kullaniyor hemen hemen. bence sende denemelisin a.s

kızlar aşk olsun yaa kaç kere doktora gidicem dedim ama kimse gittinmi ne oldu diye sormadı
bu gün gittim ultrasonla baktı doktor klomen kullandım dedim bana neden sormadan kullandın dedi
bende düşük yaptığımda kullan demiştiniz deyince o zaman kullandınmı dedi bende kullanmadım dedim doktor güldü ben o zaman için demiştim dedi neyse görünüş iyiymiş ama bu ay klomen kullandığım için gebelik oluşabilir dedi adet olmassam 25 inde çağırdı test yapmak için olursam eğer 5. günü gel rahim filmi çekelim dedi ben 1 sene önce çekinmiştim ama o geçerli değilmiş 1 sene olduğu için zaten o zamanda rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmıştım doktor yapışıklık varsa açılmıştır o sebeple kalmışsındır dedi gene istedi rahim filmini kızlar tırstım yaaa gene rahim filmi çekincem üff çekinmesem olmazmı dedim doktora olmaz dedi nolur nolmaz rahim filmi çektirmek zorundasın dedi eşimde diyoki doktoru dinle çekinmen gerekiyosa çekinirsin yaa tabi o rahat orda nolcağını bilmiyo tabi
ama doktorum çok rahat biri karşısındakinide rahatlatıyo ama orda soyunmak falan hoşuma gitmiyo üff kadın olmak ne zor yaa

canim bu kadar panik yapmasana, rahim filmi kolay, ya zor olsaydi. yani 5 dk da olup bitio.
hemen pes etmemelisin :olmaz:
sansinda artar biliosun bunu
yani bence kasma, git cekin.

MEYRAM ZATEN BEN 1 KERE RAHıM FıLMı ÇEKıNDıM BU ıKıNCı OLUCAK HıÇ düşünmemiştim filim çekinmem gerekeceğini ben utandığım için tırstım hiç hoşuma gitmiyo bu yüzden

Back
X