Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam 1 aylık tatilden sonra bugün döndüm tatilim çok güzel geçti ama aklım hep sizdeydi çok özledim sizleri ama internete girme fırsatım hiç olmadı daha sayfaları okumadım bayağı çok olmuş yarın sabahtan okuycam işallah müjdeli haberler vardır

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harika bir özet gecmissin canim yaaa cok güldümmm
ben katildigimda sayfa kacti acaba merak ettim simdi arayip bulcam delikafadulden
süppersin yaaa :lepi:

yaa adaşım 1000 sayfaya neler sığmış banada gece gece yazma isteği geldi yazdım yazdım aklımda kalanları sonra okuyunca bende şaşırdım vay bee dedim neler yaşanmış ilk 1000 sayfada ikinci 1000 de neler olur kimbilir:kahve:sen ne yaptın toplanma işini ne zaman yolculuk kaydirigubbakcemile4

kızlar selam 1 aylık tatilden sonra bugün döndüm tatilim çok güzel geçti ama aklım hep sizdeydi çok özledim sizleri ama internete girme fırsatım hiç olmadı daha sayfaları okumadım bayağı çok olmuş yarın sabahtan okuycam işallah müjdeli haberler vardır

hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat,:roflol: :roflol:şaka şaka pek bir enerjik hissettim seni tatil sana enerji yüklemiş, kayınvaliden görümcen nasıllar yanlarında iyi vakit geçirdinmi sen anlat sonra okursun yoksa sen okuyana kadar ben gidicem, şimdiden söyleyim sana eziyet olmasın hamilemiz yok:olmaz:

günaydın kızlar... susuz yaz hoşgeldin...tatilin güzel geçmiştir umarım..lolo sanada geçmiş olsun.. stres yapma inşallah rahim filminden 1-2 ay sonra hamile haberini alırız..

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydııınnn nasılsınızzz :lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

susuzyaz hoşgeldin canııımm zemuszemus opuyorumnanaktan
lolocum rahim filmini neden istediki bir bildiği vardır herhalde
kızlarrr iyi bakın kendinizeee

hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat,:roflol: :roflol:şaka şaka pek bir enerjik hissettim seni tatil sana enerji yüklemiş, kayınvaliden görümcen nasıllar yanlarında iyi vakit geçirdinmi sen anlat sonra okursun yoksa sen okuyana kadar ben gidicem, şimdiden söyleyim sana eziyet olmasın hamilemiz yok:olmaz:

günaydın kızlar... susuz yaz hoşgeldin...tatilin güzel geçmiştir umarım..lolo sanada geçmiş olsun.. stres yapma inşallah rahim filminden 1-2 ay sonra hamile haberini alırız..

Günaydııınnn nasılsınızzz :lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlarrr iyi bakın kendinizeee[/QUOTE]

kızlar günaydın hoşbuldum valla tatil tahmin ettiğimden çok çok daha iyi geçti bol bol yüzdüm ve güneşlendim sizleri çok özledim neyse ki artık aranızdayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esram durum nasılsınız bakalım bugün

everestim bende iyiyim canımopuyorumnanaktan

kızlarrr iyi bakın kendinizeee

kızlar günaydın hoşbuldum valla tatil tahmin ettiğimden çok çok daha iyi geçti bol bol yüzdüm ve güneşlendim sizleri çok özledim neyse ki artık aranızdayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

süper alkisalkisalkis tatilinin iyi geçmesine çok sevindim zemuszemus alkisalkisalkis

Selam Kızlar nasılsınız
susuzyazım hoşgeldin valla çok iyi gördüm seni tatil yaramış sana canım.herkesin yapması gereken bir şey aslında yılda 15 gün bile ayıramıyos kendimize
lolo geçmiş olsun korkma ve rahim filmini yaptır zaten tecrübelisin.Orada soyunmak falan artık alışkın olman lazım bu tür olaylara sonuçta sağlık için herşey unutma.

Selam Kızlar nasılsınız
susuzyazım hoşgeldin valla çok iyi gördüm seni tatil yaramış sana canım.herkesin yapması gereken bir şey aslında yılda 15 gün bile ayıramıyos kendimize
lolo geçmiş olsun korkma ve rahim filmini yaptır zaten tecrübelisin.Orada soyunmak falan artık alışkın olman lazım bu tür olaylara sonuçta sağlık için herşey unutma.

slm canım... sen nasılsın...

Lolom geçmiş olsun

Susuzyazım hoşgeldin

kızlar sizlerede kocaman bi günaydın öpücüğü opuyorumnanaktan

durualya+, esramm82+, sevdanehri, susuz yaz+

kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim doktor ilk filmimin üzerinden 1 yıl geçtiği için yeniden rahim filmi çektirmemi uygun gördü bide folbiol verdi kullanmaya başla dedi bu ay hamile kalmassam eğer adetin 5. günü çağırdı rahim filmi çektiricem
yaa gerçekten çok utanıyorum ben 3 kişi oluyo odada doktordan çekinmiyorum çok fazla ama röntgen çeken kişide ordaya altımı tamamen çıkarıyorum öylece kurbanlık koyun gibi ayy ço kötü yaa

kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim doktor ilk filmimin üzerinden 1 yıl geçtiği için yeniden rahim filmi çektirmemi uygun gördü bide folbiol verdi kullanmaya başla dedi bu ay hamile kalmassam eğer adetin 5. günü çağırdı rahim filmi çektiricem
yaa gerçekten çok utanıyorum ben 3 kişi oluyo odada doktordan çekinmiyorum çok fazla ama röntgen çeken kişide ordaya altımı tamamen çıkarıyorum öylece kurbanlık koyun gibi ayy ço kötü yaa

ya bence rahat ol.. sonucta tedavi amaçlı ordasın.. hem onlar okadar çok görüyorlarki artık onlara normal bişeymiş gibi geliyor inan bana...ya benimde bir arkadaşım var kadın doğumcuda tıbbi sekreter.. diyorki ya bize çok normal geliyor bir insanın koluna bacağına nasıl bakıyorsak orasıda bize okadar sıradan geliyor.. kişinin utandığını bile farketmiyoruz herzaman yaptığımız şey olduğu için çok normal bişey diyor.. inşallah bu ay belki hamişsindirde gitmene bile gerek kalmaz..

kızlar şimdi misafirim gelecek hazırlıkları yaptım evide topladım beklerken size bakem dedim herkes nereye kayboldu zemuszemus zemuszemus

lolo yapacak birşey yok canım bende önceleri utanıyordum amma yüzümüzün perdesi kalktı git gel git gel ne yapalım kadınsan herşeye katlanacaksın bide dr. adetliyken gel demezmiydi iyice sinir olurdum :kedi: :kedi:

arkadaşlar merhabalar bende buradaym ve canım sıkkın nerdeyse 3 yıllık evliyim dün ilk defa bebeğim olmadığı için ağladım eşimin yanında hemde oda çok üzüldü aslında ikimizde takmazdık kafamıza fazla dün bi yakınımızın allah bağışlasın allah sağlıklı uzun ömür versin bebeği oldu gerçi bu yakınım değil eltimin dayısının eşi oluyor eltim beni 2 kere aradı bana söyledi darısı senin başına dedi bende eşime söyledim darısı senin başına diyor dedim oda saçlarımı okşayarak darısı senin başına aşkım dedi gülerek bende bu gidişle biraz zor dedim ve elimde olmadan baktım gözyaşlarım göğüslerimin arasından süzülüyor demekki çok birikmiş kendimi kandırıyormuşum ama benim durumum farklı birazda zaten ssk yok hala eşim abilerinin yanında çalışıyor bu ay başlatıcaklardı muhasebecinin gelip evraklarını almalarını bekliyorlarmış bileziklerim vardı büyük abisinin yaptığı hatalar yüzünden işyerinde işlerin yürümesini sağlayan kamyonu haciz aldı ve ben tek umudum olan bileziklerimi yeni kamyon almaları için verdim istemeyerekte olsa çok kızgınım o insanlar bu hataları bile bile yaptılar hep gözleri yükseklerdeydi altlarında jeeplerle geziyolardı ki onların harcı değildi bu kaç aileyi perişan ettiler şimdi halada pişkin pişkşn geziyorlar biz herşeyimizden kısarken karı koca gece yarılarına 4 lere kadar geziyorlar ve milyarlarca boorç içinde şu an dükkan onların yüzünden diğer eltilerim de hep onlar yüzünden zor durumdalar ama sanırım en çok ta ben allahım artık iyice kafama takmaya başladım tedavi olamıyorum inşallah rabbim bana tedaviye gerek kalmadan verir

ya şafi allahım ya tabib ne olur rabbim kimseyi fazla uğraştırmadan versin.senağlamasenağlama bu bizim küçük sınavımız olsun ablamda var oda 5 yıllık evli nişanlandığında eşi deste deste paralarla oynuyordu ailesinin pazar yerleri vardı evleri kamyonları vardı birsürü yeni yeni ama ablamla nişanlandıktan sonra hepsi birer birer gitmiş kocası bekarlığında çalışmamış bile doğrudürüst paraları var diye ama şimdi ne evler nede arabalar var pazar yerleri varsa bile kendileri yiyorlar ablamla enişteme yardımcı olmuyorlar zaten bütün çocukları baba eline bakıyor evli barklı kızı dahil diğer oğul ve gelinler ablam en büyük gelin olmasına rağmen hiç faydalarını görmedi 5 yıllık evli ve çocuğu olmuyor eşinin sperm sayısı 3 milyon çıkmıştı ablam o kadar güzel o kadar güzel bir bayanki hülya avşarın genç halini düşşünün ama o kadar çile çekiyor ki maddi anlamda herkes üzülüyor bi güzelliğine bakıyolar birde yaşadıklarına bense kendime mi üzüleyim yoksa ona mı bilemiyorum kendime ne zaman dua etsem hemen ablam ve bütün evlat isteyipte olmayanlar geliyor allahım önce onlara sonra bana diyorum eşimde dün dedi senelerce bekleyenler var dedi ama benim tek dezavantajım onlar tedavi olupta bekleyenler ben ise elinden hiç birşey gelmeden bekleyenler dr a giderim ama maddi anlamda arkası gelmez hep tahlil vs vs bişiler çıkartırlar yarım kalırım eşim zorlanır diye korkuyorum

kuzunaz canım üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olur canım inan vakti geldiğinde allah bir şeyleri vesile kılar kavuşursun bebeğine tedavi olamıyorum diye hiç üzülme sakın inan bundada vardır bi hayır herşeyi gidişatına bırak vaktini bekle zaten vakti geldiğinde herşey kendiliğinden gelişiyo hiiçç kafana takma

kuzunaz canım üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olur canım inan vakti geldiğinde allah bir şeyleri vesile kılar kavuşursun bebeğine tedavi olamıyorum diye hiç üzülme sakın inan bundada vardır bi hayır herşeyi gidişatına bırak vaktini bekle zaten vakti geldiğinde herşey kendiliğinden gelişiyo hiiçç kafana takma

haklısın canım sağol bende öle yapıyordum geçen sene kasım da işten ayrıldıktan sonra 3 ay ssk devam etti özel hastanede ssk ile ücretsiz 3 ay kadar tedavi olmaya çalıştım klomenle cevap vermedi yumurtalıklarım sonrasındada nede olsa tedavi olamıyorum diye hiç takmamıştım kafama şimdi yazda bitiyor gezmeler tozmalar da bitiyor yalnızlık başlayınca insan istiyor

Back
X