Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardimcin olsun kuzum. insallah hersey yoluna girer.

bu arada tarih soran arkadaslar, 15 agustos aksami vatan topragina ayak basmis olcam insallah :lepi:
islerim cok, giremezsem beni unutmayin :gitme:

hayırlısı olsun meyram sen gelde önemli değil sonra nasıl olsa sayfaları tek tek okucaksın dimi ama

kuzunaz istanbulun neresinde oturuyosun canım benim doktorumun muayne ücreti çok değil vede çok iyi bi doktor zaten bu ara benimde durumum çok iyi değil istersen özelden yaz görüşelim canım

canim ben iki ay filan giremem heralde. ramazandan sonra da tatile gidiyoruz. gelip isleride halledince ancak girebilirim.
ama eger bir müjde verilecek filan olursa müjdeyi vermek icin mutlaka gelirim:))

kuzunaz sıkma canını mevlam vermiyorsa vardır bir hayır isyan etme sakın Allah tan her zaman hayırlısını dile canım

canim ben iki ay filan giremem heralde. ramazandan sonra da tatile gidiyoruz. gelip isleride halledince ancak girebilirim.
ama eger bir müjde verilecek filan olursa müjdeyi vermek icin mutlaka gelirim:))

peki biz müjdeli haber vereceğimiz zaman seni nerde bulabiliriz :jeyyar::roflol:canım hayırlı yolculuklar sana gel yeni yuvana yerleş kaydirigubbakcemile4ondan sonra müjdeli haberini verirsin inş.zemuszemus kaydirigubbakcemile Şeniz :kedi: :delphin: :CüvCüv: :ecrin_bebek: anladın sen onu :roflol: :roflol:

merhaba kizlar, sayfalar cok cabuk ilerliyor takip edemiyorum malesef..
arkadaslar, ben civanpercemi ve corek otu karsimin biraktim bugun, cunki yumurtlama gunlerim geldi, yumurtlamaya kadar yeniyordu zaten dimi? bilen varsa cevaplayabilirmi

kızlarr niye bu topikte kimse yok nerelerdesiniz kaç gündür yaa canım çok sıkıldı tek başıma hadi gelin

regl günüm ayın 21inde inş.bu sefer tutturmuşuzdur yavaş yavaş sıkılıyom walla rahim filmine inş.gerek kalmaz çok korkuyorum o yüzden doktora falan gitmek istemiyorum yok mu hamiş haberi falan

kuzunaz sıkma canını mevlam vermiyorsa vardır bir hayır isyan etme sakın Allah tan her zaman hayırlısını dile canım

peki biz müjdeli haber vereceğimiz zaman seni nerde bulabiliriz :jeyyar::roflol:canım hayırlı yolculuklar sana gel yeni yuvana yerleş kaydirigubbakcemile4ondan sonra müjdeli haberini verirsin inş.zemuszemus kaydirigubbakcemile Şeniz :kedi: :delphin: :CüvCüv: :ecrin_bebek: anladın sen onu :roflol: :roflol:

anladim cnm :roflol:

müjdeli haberler icin bana özel mesaj atin, kardesime baktittiririm :jeyyar: kacmaz yani

regl günüm ayın 21inde inş.bu sefer tutturmuşuzdur yavaş yavaş sıkılıyom walla rahim filmine inş.gerek kalmaz çok korkuyorum o yüzden doktora falan gitmek istemiyorum yok mu hamiş haberi falan

canım inşallah tutmuşsundur bu ay inşallah gerek kalmas filme ama olsun gerekirsede çekin korkulacak bişey yok bak ben 2. ciyi çektiricem ama bende utandığım için tırsıyorum bıktım yaa bende çekinmek istemiyorum inşallah benimde tutmuşturda gerek kalmaz filme falan tutmadıysa yandım mecbur paşa paşa gidip çektiricem adetin 5. günü

canım inşallah tutmuşsundur bu ay inşallah gerek kalmas filme ama olsun gerekirsede çekin korkulacak bişey yok bak ben 2. ciyi çektiricem ama bende utandığım için tırsıyorum bıktım yaa bende çekinmek istemiyorum inşallah benimde tutmuşturda gerek kalmaz filme falan tutmadıysa yandım mecbur paşa paşa gidip çektiricem adetin 5. günü

cnm ya sen kendini cok kastin, tüpleri acilsin diye insalar ayda kac tane rahim filmi cektiriolar. onlari düsün yani. hem gebelik sansin artio artisi cok eksisi az bir is.

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

meyram az kalmış hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlar....

hadi meyram cumartesi burdasın inşallah.

Canlarım günaydın,
Ben bu adaçayı yağını kullanıp haziranda hamile kalmıştım ama düşük yaptım:((
Son 3 gündür yine kullanıyom fakat kasıklarımda ağrı yaptı böyle acıma ağrı karışık gibi...
Fikrinizi öğreneblrmym niye böyle oluyo?

Canlarım günaydın,
Ben bu adaçayı yağını kullanıp haziranda hamile kalmıştım ama düşük yaptım:((
Son 3 gündür yine kullanıyom fakat kasıklarımda ağrı yaptı böyle acıma ağrı karışık gibi...
Fikrinizi öğreneblrmym niye böyle oluyo?

canım geçmiş olsun ....ağrın için doktora danışsan muayene eder derim

Ahan da çivi çaktım buraya gitmiyom biyere :sm_cool:
Hıh :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çok güldüm yazına :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X