Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben aktardan aldım poleni yani karışık değildi senin aldığın karışıkmış balla bilemiyorum etkisi aynı olurmu sen genede aktardan alırsan poleni daha iyi olur bence bide bal alırsın tarçında kullan hatta çörek otuda kullana bilirsin

alkisalkisalkis süpersin everestim opuyorumnanaktan geçmiş olsun kötü birşey yoktur umarım a.s.

günaydın gül yüzlü arkadaşlarım ................

Everstim geçmiş olsun cnm ögleden sonra görüşürüz

cosmopoli sende hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim arkadaşlar, önemli bişey değil dişi çürümüştü onu aldırdık arkadan yeni diş gelecek,bugün yine burası sessiz bende cumartesi gidiyorum 20 gün yokumkaydirigubbakcemile4
Selam kızlar herkese günaydın nasılsınızz
Benim biraz moralim bozuk eşim işten çıkarıldı :( bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı haftaya izine ayrılacaktım 1 haftalığına büyük ihtimalle biraz tatil yaparız eşimle hazır işten çıkmışken yoksa hiç izni olmayacak kaydirigubbakcemile balıkesir sarımsaklı yı düşünüyos kısmetse bir sorun çıkmazsa tabi giden varmı oraya nasıl güzelmi bi yer tavsiye edebilirmisiniz
hayırlısı canım umarım bu işsizlik fazla sürmez, neyse başabaşa tatil fırsatı da iyi olmuş gidin dinlenin enerji toplayın gelince inş. hemen bebişiniz olur :emir_bebek:

canım ben aktardan aldım poleni yani karışık değildi senin aldığın karışıkmış balla bilemiyorum etkisi aynı olurmu sen genede aktardan alırsan poleni daha iyi olur bence bide bal alırsın tarçında kullan hatta çörek otuda kullana bilirsin

tamam canım sağolasın
ben bu ay bunu bitireyim olmadı önümüzdeki ay da onu alırım:))
inş faydası olur ne deyim

sen bu yollamı hamile kaldın :kedi:

tamam canım sağolasın
ben bu ay bunu bitireyim olmadı önümüzdeki ay da onu alırım:))
inş faydası olur ne deyim

sen bu yollamı hamile kaldın :kedi:

yok canım ben daha hamile değilim ben bu kürü bu ay denedim ilk defa bakalım ne olcak inşallah burdaki bebek isteyen herkezle hep beraber aynı ayda hamile kalırız da bebek patlaması yaşanır inşallahhhsüprizzzzz

kızlar merhabalar
bişey sorucam,buay incir kürü yapıyordum
ama bugün kürün 17 günü ben kırmızıları gördüm.küre devam etmelimiyim?
kırmızılarıda çok erken gördüm,neyapacağımı bilemiyorum.yardım edin lütfennnnnnn.

canım bu karışımın içine zencefilde koyman çok daha etkili yapar karışımı çok iyi bir afrodizyaktır..çünkü insan bebek çalışmalarında bazen etkileniyo ve istek azalıyo istek olması çok önemli görev gibi değilde.zencefilde ender saraç öneriyo bu tür ballı karışımlarda:)

ya kızlar bu adaçayı yağı kasıkalrımı ağrıtıyo benim
iyimidir kötümüdür anlamadım...
ama kullanmaya devam ediiciiiiimmmmm pes etmiyciiiimmmm

kızlar merhabalar
kırmızılarıda çok erken gördüm,neyapacağımı bilemiyorum.yardım edin lütfennnnnnn.

kızlar kimse yokmu hala soruma yanıt alamadımmmm
nerdesinizzzzzzzzz?

birakma devam et. 3 ay boyunca araliksiz kullanabilirsin. sonra ara ver, dinlen, tekrar basla. insallah seni cok yormaz, hemen gelir beklenen misafir

ne için oluyo bu doktor olayı neden 3 günü yani merak ettim canım? bende gidicem doktora yarın inş. o yüzden sordum.

yumurtaliklar adetliyken daha rahatca görünebiliyorlar. o yüzden cnm

ya kızlar bu adaçayı yağı kasıkalrımı ağrıtıyo benim
iyimidir kötümüdür anlamadım...
ama kullanmaya devam ediiciiiiimmmmm pes etmiyciiiimmmm

durmak yok, yola devam:))))

selam kızlar.benim asker gitti gün saymaya başladım şafak :gitme:153

Allah kavustursun. insallah göz acip kapayincaya kadar döner esin:)

ya kızlar şu hayıt olayı nedir benim adetlerim düzenlidir ama ağrılı oluyo bilen birileri açıklayı versin

herkese ıyı geceler arkadaslar Yuce Allahım ınsallah cabalarımızı bosa cıkarmas sımdı aklıma gelmısken soylemek ıstedım ben nerdeyse bır senedır bebek ıcın cabalayıp duruyoruz ben mısır carsısında tanınmıs bır aktarda kadınlar ıcın ozel hazırlanmıs bıtkı macunu aldım eger esınızde sorun yoksa tabı ben cok ıse yaradıgını dusunuyorum burda dukkan ısmı yermek yasak degılse veya bence bır gun bos vaktınıde gıdıpde arastıra bılırsınız gınko bılobalı macundu ve yesıl cay ve kopek balıgı kıkırdagından yapılmıstı

kızlar merhabalar

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

kürün sahibi adnan saraçoğlunun sitesinden alıntı toplam kırkiki gün, fazla kullanırsan kist oluşturabilir inş. fazla kullanmana gerek kalmaz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ya kızlar şu hayıt olayı nedir benim adetlerim düzenlidir ama ağrılı oluyo bilen birileri açıklayı versin

ben de kullanıyorum hayıt tohumu çayını iki ay oldu en az üç ay kullanmak gerekmiş bakalım hormonlarımızı adam edecekmi CADIARZU

Back
X