Hamile kalmak istiyorum

medine61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
20
4
1
33
Öncelikle hayırlı ramazanlar kızlar benim bir sorum olacaktı enfeksiyon nedeniyle eşli tedavi olıyoruz 2. Bebeği istediğimiz için doktor bana hap ve fitil verdi eşime krem verdi hapım bitti 2 tane fitil kaldı ilaçları kullanırken hafif kanamam oldu parça parça bir şeyler geldi beyaz beyaz şimdi 3 gün falan sürdü ara ara yine geliyo ama çok değil kanama kesildikten sonra hamile kalma olasılığım ne kadar? Benim gibi olan var mı

Enfeksiyonun hamilelige engel oldugunu biliyoruz zaten. Ilaclari kullanin kendinize dikkat edin bu ay yumurtlamaniz gecmediyse hamile kalabilirsiniz de kalmayabilirsinizde.
Ama umudunuzu gelecek aya saglikli bir rahime birakin :)

Merhaba ,doktora gidip danışmadım ama bende düzenli olarak enfeksiyon sorunu yaşıyordum hamile kalmadan 1 ay önce 3gun hastanede yatacak kadar yoğun idrar yolu enfeksiyonu atlattım ve bundan önce 1 seneye yakın bebiş için korunmuyordum hastalıktan 20gun sonra falan hamile kaldım ortak kanı ilaçların yoğun temizlik yapması darısı başına:)tek tavsiyem takıntı yapma o zaman hiç olmuyor psikolojik olarakta akışına bırak bu ay olmadı die kendini sıkıntıya sokma gerisi geliyor ::)azimle bekledim şimdi içimde bir tekvandocu cadı var :):)❤

Çok teşekkür ederim kızlar dua edin benim için de olurmu :) sabırsızlıkla bekliyorum o çift çizgiyi göreceğim günü

Çok teşekkür ederim kızlar dua edin benim için de olurmu :) sabırsızlıkla bekliyorum o çift çizgiyi göreceğim günü

bende sendenim biranevvel bebek istiyorum :)

Hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine isteyen herkese ve bizde hayırlı sağlıklı ve en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…