hamile kalmak istyorum

hayal14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
25
5
42
Arkadaslar ben 20 aylik evlym.ama hamile kalamyorum.korunmadgmz halde.ankarada yasiyorum 2 doktora gtm ikisndende pek memnun kalmadm.tahlileri esimde bende yaptrdk.bisorun olmadigni söyledler.adetn 3 günv gelmemi istedi doktorum yanlz 3 aydr doktora ulasamyoruz.yurtdsnda oldugu icn randvu alamyorum.doktorumu dgstrmeyi düsünüyorum op dr ersin oguzun ismini duydum.aranzda gdn varmi veya bana önereblcgnz bir doktor varmi.bide 3 günü nasil bir muayene ve tedavi nasil islyo bana anlatrmsnz tesekürler

Arkadaslar ben 20 aylik evlym.ama hamile kalamyorum.korunmadgmz halde.ankarada yasiyorum 2 doktora gtm ikisndende pek memnun kalmadm.tahlileri esimde bende yaptrdk.bisorun olmadigni söyledler.adetn 3 günv gelmemi istedi doktorum yanlz 3 aydr doktora ulasamyoruz.yurtdsnda oldugu icn randvu alamyorum.doktorumu dgstrmeyi düsünüyorum op dr ersin oguzun ismini duydum.aranzda gdn varmi veya bana önereblcgnz bir doktor varmi.bide 3 günü nasil bir muayene ve tedavi nasil islyo bana anlatrmsnz tesekürler
mrb tedaviye başladınızmı? Bende 20 aylık evliyim hacettepe hastanesinde Doç.Dr.Gürkan bozdağ var tavsiye ederim, eğer tedaviye başlamadıysan çok güzel ilgileniyor ben bi aşılama yaptırdım tutmadı ikinci aşılamamı ve eğer yine tutmazsa tüp bebeği de gürkan hocaya yaptırmayı düşünüyorum, hamile kalanda çok kişi var :KK66:

Canim ben ozele gidiyorum. Turgut Özal hastanesi esra aktepe keskin iyi bir doktor

Canım benim de 2. Aşılama oldu ama olmayınca tupbebek Ke hamile kaldım.12. Haftadayız.butun bu aşamalarda Turgut ÖZAL Hastanesi'ndeki Zehra hanımla beraberdik.memnunda kaldım.bende yanlış sperm konulması gibi ciddi bi korku vardı. O acıdan içim çok rahat

X