Hamile kalmış olabilir miyim???

revan_revan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
482
451
Hanımlar merhaba,
Adetlerim gayet düzenli bir şekilde 18 gün aralıkla gerçekleşiyor. Adet olmadan 1 hafta önce ara ara sancılarım, sivilce, göğsümde hassasiyet ve kahve rengi akıntım mutlaka olur. aynı zamanda gerek stres olsun bazı sebeplerden 1-2 günlük yaşadığım adet gecikmelerinde dahi adet oluyormuşum gibi kahverengi akıntım oldukça yoğun olurdu. Şuanda adetim 5 gün gecikti, göğüslerimde yoğun bir hassasiyet, kasıklarımda ise arada bir batma hissi geziyor. Yediklerim ise reflü hastalarında olduğu gibi durmadan yukarı doğru geliyor.
Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim o_o

Son düzenleme:
geri çekilme yöntemi ile bahsettiğiniz dışarı akma durumu olmasa bile hamile kalmanız mümkündür

bebek istemeyenler lütfen bu yöntemi kullanmayın !

belirtilerinize gelince ; eğer psikolojik değilse , reflü benzeri olan hissiniz önemli bir ayrıntı, test alıp deneyin..

geri çekilme yöntemi ile bahsettiğiniz dışarı akma durumu olmasa bile hamile kalmanız mümkündür

bebek istemeyenler lütfen bu yöntemi kullanmayın !

belirtilerinize gelince ; eğer psikolojik değilse , reflü benzeri olan hissiniz önemli bir ayrıntı, test alıp deneyin..
psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Gebelik ihtimali aklımda yoktu. Adetimin geciktiğini bugün takvime baktığımda farkettim ve bu gecikme kendi 18 günlük periyoduma göre 8 gün, 21 günlük periyoda göre 5 gün :S

psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Gebelik ihtimali aklımda yoktu. Adetimin geciktiğini bugün takvime baktığımda farkettim ve bu gecikme kendi 18 günlük periyoduma göre 8 gün, 21 günlük periyoda göre 5 gün :S
Canım adet gecikmesi eğer hamilelik yoksa iyi bir durum değil. Kist falan oluşmuş olabilir. Bence vakit kaybetme test yap eğer gebelik varsa zaten doktora gidersin yoksa da vakit kaybetmeden yarın git doktora.

Merhaba ben de 1bucuk aylik evliyiz bebegimiz olsun istiyoruz hemde cok ama hamilemiyim anlayamadim test yapamiyorum heycandan elim ayagim titriyor eczanedende test isteyemedim nedense bir utangaclik soz konusu bu duruma alismam uzun surucek gibi bana yardimci olabirmisinz acabba

Merhaba ben de 1bucuk aylik evliyiz bebegimiz olsun istiyoruz hemde cok ama hamilemiyim anlayamadim test yapamiyorum heycandan elim ayagim titriyor eczanedende test isteyemedim nedense bir utangaclik soz konusu bu duruma alismam uzun surucek gibi bana yardimci olabirmisinz acabba

buraya idrarınızı bırakın biz bi tahlil yapıp size sonucu yazalım :KK51:

hey allahım yaaa, sen utanıyorsan eşine söylersin o alır, yalan atıyorsunuz hiç değilse içinde biraz mantık olsun !!!

Sacma sapan cevap vericeksin madem verme demekki senin kadar acik degilim hayret birsey burda paylasmak istedim duzgun biyer sandm herkesin yazdklari i okuyunca paylastim yazik ki adam yerine koymusum sen kimsin ki bana yalan soyluyo diyorsun ne haddine

hey allahım yaaa, sen utanıyorsan eşine söylersin o alır, yalan atıyorsunuz hiç değilse içinde biraz mantık olsun !!!

Canim boşver sen

Inşallah canim istendiğin gibi olur
Bakalim testte aldm ben dayanamadim heycandan bekleyemedim hastaneyi bakicam smdi erken testpit eden testler varmis sende al istersen

merhaba arkadaslar ıcım buruk bugun testı aksam yaptım negatıftı yınede hastaeden cıkacak sonucta umutluydum ama sonuclar benı uzdu negatıf :KK43:

merhaba arkadaslar ıcım buruk bugun testı aksam yaptım negatıftı yınede hastaeden cıkacak sonucta umutluydum ama sonuclar benı uzdu negatıf :KK43:
Canim üzülme beynimde bugün keyfım yok bende Dr gittim defterim 237 olmuş ama gec ilerliyormuş açıkcası bılmıyorm dış gebelık olabılır dıyor ne yapıcımı bılemıyorum suan

Canim üzülme beynimde bugün keyfım yok bende Dr gittim defterim 237 olmuş ama gec ilerliyormuş açıkcası bılmıyorm dış gebelık olabılır dıyor ne yapıcımı bılemıyorum suan
sende sikma o guzel canini canm benim hayirlisiyla hersey girer yoluna kucagimiza aldigimiz gunude goruruz benimde degerlerim yuksek cikti kanim hic yokmus olsa bile tutunamaz tedavi sart dedi napalm pes etmeden devam

bunu anlmadimi doktor distani ictemi bende bunu ilk duyuyorum bu konulari cokta bilmiyorum acikcasi

X