Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi akinti yerlesme lekelenmesi olabilir hamilesiniz galibaadetim 3 gün gecikti. 1 hafata önce de kahverengi bir sıvı geldi. test yaptırmak istemiyorum psikolojim bozulmasın diye hamile kalmış olabilir miyim
Hayirlisi inşallah Rabbim tum isteyenlere versin!inşallahh! allah' ım hayırlısını versin.. çarşamba gününe kadar bekleyecem ve test yaptıracam:))
bebişimm ayagını degdır ugur getırsınn :)Kahverengi akinti yerlesme lekelenmesi olabilir hamilesiniz galiba
ayyy inşallahh! kendimi çok da kaptırmak istemiyorum ama.. sonra hüsran olmasından korkuyorumbebişimm ayagını degdır ugur getırsınn :)
Tamam bitanem iyice bastirarak degdirdim insallah isteyen herkese ugur getirecekbebişimm ayagını degdır ugur getırsınn :)
bana da haöılesın gıbı geldı adetın duzenlıyse kahverengı leke yerleşme lekesı muhtemelenayyy inşallahh! kendimi çok da kaptırmak istemiyorum ama.. sonra hüsran olmasından korkuyorum
ınsallahhhh :)Tamam bitanem iyice bastirarak degdirdim insallah isteyen herkese ugur getirecek
düzenli düzenli. şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı. göğüslerim hassaslaştı. psikolojik mi bilmiyorum ama baş dönmem falan da oluyorbana da haöılesın gıbı geldı adetın duzenlıyse kahverengı leke yerleşme lekesı muhtemelen
bunlar gebelık belırtılerı özellıkle gogusler hadı bakalım beklerız guzel haberlerınıdüzenli düzenli. şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı. göğüslerim hassaslaştı. psikolojik mi bilmiyorum ama baş dönmem falan da oluyor
verecem inşallah hem de en müjdelisinden:)bunlar gebelık belırtılerı özellıkle gogusler hadı bakalım beklerız guzel haberlerını
maşallahhh ben de verecem ama daha 20 gunum varverecem inşallah hem de en müjdelisinden:)
akıntı adet öncesi olduğu için büyük ihtimalle yerleşme kanaması, adetin de gecikmiş niye bekliyorsun ki test yap. beklemek de çok stresli, sonucu öğrenmek en güzeli. inşallah hamilesindir. ben de yerleşme kanaması yaşamıştım adetimden beş gün önce falan olmuştuadetim 3 gün gecikti. 1 hafata önce de kahverengi bir sıvı geldi. test yaptırmak istemiyorum psikolojim bozulmasın diye hamile kalmış olabilir miyim
Nedense yaptırmaktan ve o çizikleri gorememekten endişe edediyorumm; ( bi gün daha bekleyeyim diyorum..geceleri ruyamaa giriyor; (akıntı adet öncesi olduğu için büyük ihtimalle yerleşme kanaması, adetin de gecikmiş niye bekliyorsun ki test yap. beklemek de çok stresli, sonucu öğrenmek en güzeli. inşallah hamilesindir. ben de yerleşme kanaması yaşamıştım adetimden beş gün önce falan olmuştu
evet negatif sonuç görme korkusu çok fena ama inşallah pozitif çıkacak. rüyana girecek kadar etkiliyor, yap kurtul.Nedense yaptırmaktan ve o çizikleri gorememekten endişe edediyorumm; ( bi gün daha bekleyeyim diyorum..geceleri ruyamaa giriyor; (