Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu kimde fark ettiniz ve tam olarak kurdukları cümleler neydi hangi cümleler sizi bunu düşündürttüBen mi fark ediyorum yoksa alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çok bir şey başarmış hissiyle üst perdeden konuşuyorlar genelde normal sohbet ederken bile
Ben bunun toplum baskısına dayalı olan önyargıdan olduğunu düşünüyorum. Çevremde ohamile arkadaşıma karışan o kadar çok insan var ki bende hamile olursam böyle mi olacak insanların tutumu diye uzak durmaya çalışmanın karşı taraf tarafından kibir ya da üstten konuşma gibi algılandığını düşünüyorum . Her kadın hamileliğe bebekle ilgili düşüncelerle değil de toplumda ki gebeliğin yansımasıyla bakıyor.Ben mi fark ediyorum yoksa alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çok bir şey başarmış hissiyle üst perdeden konuşuyorlar genelde normal sohbet ederken bile
Bence bu hamilelikle ilgili değil de kişisin kendi karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.Ben mi fark ediyorum yoksa alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çok bir şey başarmış hissiyle üst perdeden konuşuyorlar genelde normal sohbet ederken bile
Bir arkadaşım gayet hamilelik planladığından her şeye kadar anlatırdı ortamda dördüncü ayda falan hamile kaldığını da anlatmıştı geçen gün 2 ayda kaldım resmen hahaha şok olduk falan dedi unuttu sanırım ne söylediğini. 2 ayda olsa ne olur 4 ayda olsa ne olur gereksiz bir övünme geldi banaBunu kimde fark ettiniz ve tam olarak kurdukları cümleler neydi hangi cümleler sizi bunu
Şimdi genelleme yapmak istemiyorum ama böyle yargılamak da istemem kimseyi bilmeden etmeden kimse yanlış anlamasın tek derdi çocuk doğurmak yemek yapmak temizlik yapmak olan hiçbir şekilde başka bir derdi olmayan çalışayım kariyer yapayım güzel bir hayatım olsun demek yerine evimi temizleyeyim Çamaşırımı yıkayayım çocuğuma bakayım Ay hayatım çok güzel diyen kadınlar genelde böyle övünüyor O yüzden takmayın bunlarıBir arkadaşım gayet hamilelik planladığından her şeye kadar anlatırdı ortamda dördüncü ayda falan hamile kaldığını da anlatmıştı geçen gün 2 ayda kaldım resmen hahaha şok olduk falan dedi unuttu sanırım ne söylediğini. 2 ayda olsa ne olur 4 ayda olsa ne olur gereksiz bir övünme geldi bana
Böylelerini gerçekten dövmek istiyorum. Neysek engelledim yazmışsın rahatladım okuyunca20 kusur yıllık dostum ikinci kez hamile kaldığın da ki ben o arada tedavi görüyorum ve kürtajla sonuçlandı. Tek sefer de hamile kaldım biliyor musun, ay hatta eşim ilişki sonrası sen şimdi hamilesin demişti,hatta test yap dedi yok yeaaa dedim ama bir yaptim pozitif vs vs. Erken doğurdu hep aradim ilgilendim ay canım sen şimdi bilmezsin bebekle zor oluyor dedi dedi de. Ve bir kez bile Allah sana da nasip etsin demedi. Hiç sitem bile etmeden sessizce numarasini whatsaptan engelledim. Rehberden engellememisim aradi 3 4 ay sonra açmadım. Birşey desem ben kıskanç olacağım. Ne gerek var sessizce ciktim cikardim hayatimdan. Rabbim büyük vardır bir bildiği.![]()