Hamile miyim acaba kafam cok karisik ;(

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.889
7.080
Kizlar en son haziran 23 te regl oldum normalde ortalama 28 gu de bir regl olurum.ve olmadan bir gun once pembemsi akintim gelir hep, dunde boyle oldu regl oldum sandim...
Gelelim asil mevzuya kasik agrim var ozellikle sol kisimda, son reglimden beri cocuk dusundugumuzden esimle korunmasiz iliski yasiyoruz.
Ama bugun sadece wc ye gidince gelen normal akinti kivaminda pembemsi akintim var. Regl degilim ama olacakmisim belirtisi var fakat hic boyle olmazdi bu ustune gorme olabilir mi ki ???

Kizlar en son haziran 23 te regl oldum normalde ortalama 28 gu de bir regl olurum.ve olmadan bir gun once pembemsi akintim gelir hep, dunde boyle oldu regl oldum sandim...
Gelelim asil mevzuya kasik agrim var ozellikle sol kisimda, son reglimden beri cocuk dusundugumuzden esimle korunmasiz iliski yasiyoruz.
Ama bugun sadece wc ye gidince gelen normal akinti kivaminda pembemsi akintim var. Regl degilim ama olacakmisim belirtisi var fakat hic boyle olmazdi bu ustune gorme olabilir mi ki ???

bende de oldu bu, peçeteye gelecek kadar pembemsi kahvemsi akıntı, yumurta döllendikten takriben 1 hafta 10 gün sonra rahme yerlesirmis benim hesabıma göre tam 1 hafta sonra kanama oldu

bende de oldu bu, peçeteye gelecek kadar pembemsi kahvemsi akıntı, yumurta döllendikten takriben 1 hafta 10 gün sonra rahme yerlesirmis benim hesabıma göre tam 1 hafta sonra kanama oldu
Yani su an hamilesiniz ??? Birde bu aralar hep uyku halim var haftaici suphelenip idrar testi bile yapmistim negatif cikmisti sonuc ama testi yapali iki gun oldu ki idrar testlerinde kesin sonuc genelde normal regl tarihinin 10 gun kadar gecikmesi durumunda cikiyor...Benimde normalde 20 si gibi regl olmam gerekiyordu ...

ne zamandır istiyosunuz, uzun zaman isteyince insan bi sürü yalancı hamilelik belirtisi yaşıyo malesef ben her ay farklı belirtiler yaşıyorum :KK53: inşallah hamilesindir

Yani su an hamilesiniz ??? Birde bu aralar hep uyku halim var haftaici suphelenip idrar testi bile yapmistim negatif cikmisti sonuc ama testi yapali iki gun oldu ki idrar testlerinde sonuc genelde normal reglinen az 10 gun gecikmesinde cikiyor...Benimde normalde 20 si gibi regl olmam gerekiyordu ...

doğurdum bile canım Allah bağışlarsa 15 aylık oğlum var

ben ovulasyon günlerinde günaşırı ilişki yaşadım gebelik için en uygun gün 3 ağustostu sanırım o gün hamile kaldım 10 ağustosta bu pembemsi kanama oldu, adet olacakmış hissi başladı ki 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu, 10 gün daha beklicektim yani, 20 ağustos geldi çattı, adet olmadım gecikmeyi falan beklemedim o.gün test yaptım pozitif çıktı

Yani su an hamilesiniz ??? Birde bu aralar hep uyku halim var haftaici suphelenip idrar testi bile yapmistim negatif cikmisti sonuc ama testi yapali iki gun oldu ki idrar testlerinde kesin sonuc genelde normal regl tarihinin 10 gun kadar gecikmesi durumunda cikiyor...Benimde normalde 20 si gibi regl olmam gerekiyordu ...

Benimde regl olmam gereken tarihtn bi gun once belli olmustu canim. Yani şüphelenip yapmıştım çıkmıştı. Sonra dr gittim daha erkenms aslnda falan filan dedi kan testi yaptrdm hamileyim

Biz iki aydir korunmuyoruz hani oyle bebek icin sartlanma durumum da yok, sadece planli gebe kalmak istedigimden jinekolog muayenemi olup folik asite basladiydim.
Reglimde sasmaz kolay kolay zaten hap igne vs birseyde kullanmiyorum hormonlarimi bozacak..
Bakalim bayram suresince bekleyeyim normal tarihime kadar regl de olmazsam sanirim hamileyim :KK66:))

doğurdum bile canım Allah bağışlarsa 15 aylık oğlum var

ben ovulasyon günlerinde günaşırı ilişki yaşadım gebelik için en uygun gün 3 ağustostu sanırım o gün hamile kaldım 10 ağustosta bu pembemsi kanama oldu, adet olacakmış hissi başladı ki 20 ağustosta adet olmam gerekiyordu, 10 gün daha beklicektim yani, 20 ağustos geldi çattı, adet olmadım gecikmeyi falan beklemedim o.gün test yaptım pozitif çıktı

Allah bagislasin canim kocaman olmus bile :KK66:

Ben de korunmadım hiç 1 sene eşim korundu, bebek yapalım dediğimiz ay hamile kaldım, folik asite 3 ay önceden başlamıştım, bir de velev ki bu ay olmadı bir daha ki ovulasyon günlerini kaçırma 1 gün ara ile birlikte ol esınle, hemen ayağa kalkma yat bir süre

hımmm inşallah öylesinizdir
ben gene paranoya yaptım benim reglim de 2 gün sürdü ama regl değil akıntıydı resmen
gittim test aldım yarın yapıcam :KK43:

dünki konuda neler dedik hamile isen gülerim haberin olsun :)

ay vallaha rezillik çıkar
:KK70:
söyleyemem hiçkimseye o kadar laf saydım burda millete :KK70:
değilim %99 ihtimalle
ama bi kaç gün doğum kontrol haplarını almam gerekenden yaklaşık 10 saat geç alabildim. içime şüphe düştü
regl de 2 gün ve lekelenme şeklinde olunca gene pimpiriklendim

ay vallaha rezillik çıkar
:KK70:
söyleyemem hiçkimseye o kadar laf saydım burda millete :KK70:
değilim %99 ihtimalle
ama bi kaç gün doğum kontrol haplarını almam gerekenden yaklaşık 10 saat geç alabildim. içime şüphe düştü
regl de 2 gün ve lekelenme şeklinde olunca gene pimpiriklendim

sen de korunarak kaldım dersin boşver, istemediğini bildiğim için inşallah değilsindir diyorum

Ben de korunmadım hiç 1 sene eşim korundu, bebek yapalım dediğimiz ay hamile kaldım, folik asite 3 ay önceden başlamıştım, bir de velev ki bu ay olmadı bir daha ki ovulasyon günlerini kaçırma 1 gün ara ile birlikte ol esınle, hemen ayağa kalkma yat bir süre
Ayyy o zor esim is icin beli gunler sehir disinda :KK66:)) Ondan pek takip yapmiyorum oluruna biraktim ben :KK66:

Benimde gecen sol tarafim agridi ve cok az regl gordum kan aldirdim ama negatifti yani ama allah gonunle gore versin hayal kirikligi yasama diye diyorum

Benimde gecen sol tarafim agridi ve cok az regl gordum kan aldirdim ama negatifti yani ama allah gonunle gore versin hayal kirikligi yasama diye diyorum
Valla yanlis alarm olmus regl oldum :KK66: Hayal kirikligi yasamam canim dusunce var tabi ama dogru zamanda olsun benim icin onemli olan o o yuzden regl oldum diye uzulmedim hatta rahatladim ikilem kalmadi :KK66:

X