- 2 Haziran 2024
- 18
- 5
- 20
- Konu Sahibi minikanneee
Regl'ime 5 gün var çok silik gördük eşim ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf ekleyebilir misinizRegl'ime 5 gün var çok silik gördük eşim ile
Fotoğraf ekleyebilir misiniz
Evet 5 dakika bile olmadı zaten aşırı belli değil çok hafifFotoğrafta ben göremedim. Zaten çok erken 5 gün. İlk 5 dk içinde mi gördünüz?
Teşekkür ederim benimde ilk gebeliğim de öyle oldu ama yine emin olamadım. Bir önceki bebeğimi kaybettim umarım bu bize ilaç gibi olur inşallah vardırBende gebeligimi yeni öğrendim ilk yaptigimda boleydi sonra bir kaç gün sonra testi tekrarladım rengi koyulaşınca emin oldum sizde öyle yapabilirsiniz hemen çıkmışsa var gibi görünüyor
Kan verin o zaman :) hakkınızda hayırlısı olsunEvet 5 dakika bile olmadı zaten aşırı belli değil çok hafif
Yakından çekemiyorum bulanık çıkıyor telefon odaklamıyor yarın tekrar yapıp atacağım inşallahBen de silik gördüm. Daha yakından çekip yükle daha belirgin çıkar
Teşekkür ederimKan verin o zaman :) hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de silik gördüm. Daha yakından çekip yükle daha belirgin çıkar
Umarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip ederTeşekkür ederim benimde ilk gebeliğim de öyle oldu ama yine emin olamadım. Bir önceki bebeğimi kaybettim umarım bu bize ilaç gibi olur inşallah vardır
İnşallahSilik şekilde var, inşallah koyulaşır