Hamile miyim çok korkuyorum lütfen yardım edin

aylaabdullah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
18
3
1
34
merhaba iyi günler
17 yaşımdayım sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve boşalma olmadı, üzerimizde iç çamaşır yoktu ve organlar birbirine temas etti üst üste sürtündü
ertesi gün sabah açık renkli pembe bir akıntım oldu ve bunu araştırdığımda hamilelik bulgusuna kapıldım çok korkuyorum
pembe akıntım olduktan bikaç saat sonrasında adet oldum ve yine de tedbir olarak ella aldım, adetime 2 3 gün kala adet oldum ve adetimde bi düzensizlik yok, adetim gelmeden bikaç saat önce pembe akıntım geldi yine de ella aldım fakat korkuyorum sebebi ne olabilir zevk suyundan şüpheleniyoruz lütfen yardımcı olun

pembe akıntım olduğu için korkuyorum adet olmam hamile olmadığımın kesin bir göstergesi midir
Boşalma bile olmamış. O şekilde hamile kalman imkansız. Adet olman da bunun göstergesi zaten. Ayrıca o pembe akıntı da adet olacağının işaretiymiş. Hamilelik değil yani.

Boşalma bile olmamış. O şekilde hamile kalman imkansız. Adet olman da bunun göstergesi zaten. Ayrıca o pembe akıntı da adet olacağının işaretiymiş. Hamilelik değil yani.
yumurtanın sperm ile birleşmesinden sonrasında görünen bir pembe akıntı da varmış falat sizin dediğiniz gibi de okumuştum daha önce. hangisi bilmiyorum kafam karışık
çok teşekkürler❤️

Back
X