- 19 Temmuz 2016
- 43
- 13
- 36
- Konu Sahibi mia wallace
Beyaz akıntı olmadı bende. Göğüs hassasiyeti oldu. Merdiveni hızlı çıkarken biraz acıyorduTebrik ederim.ne guzel .belirtilerinizde beyaz akinti var miydi.
Beyaz akıntı olmadı bende. Göğüs hassasiyeti oldu. Merdiveni hızlı çıkarken biraz acıyorduTebrik ederim.ne guzel .belirtilerinizde beyaz akinti var miydi.
Ne zaman kan verdin canım adetinden önce hayırlı olsun inşallah kuzum benim normal bence batma olması sıkma canınıHamileymişimadetime 6 gün kala predictor early test yaptım, negatif çıktı. 5 gün kala yaptım. Çoookkk silik bir çizgi çıktı. Sonra kan testi yaptırdım. Bhcg 10 çıktı. İlk oğlumda da aynen böyle olmuştu. Cumartesi doktora gideceğim. Umarım keseyi görürüm. Sağda ve solda kasıklarımda batmalar oluyor, anlık kramplar giriyor bazen. Sıkıntı olmaz değil mi?
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu adete 6 gün var iken de normal gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdi 4 gün var adete hafif hafif sancım da başlıyor sanki adet olacam galiba böyle bir şey yaşayan var mıHamileymişimadetime 6 gün kala predictor early test yaptım, negatif çıktı. 5 gün kala yaptım. Çoookkk silik bir çizgi çıktı. Sonra kan testi yaptırdım. Bhcg 10 çıktı. İlk oğlumda da aynen böyle olmuştu. Cumartesi doktora gideceğim. Umarım keseyi görürüm. Sağda ve solda kasıklarımda batmalar oluyor, anlık kramplar giriyor bazen. Sıkıntı olmaz değil mi?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1626 gün geçti.
Ben adete 5 gün kala kan verdim.Ne zaman kan verdin canım adetinden önce hayırlı olsun inşallah kuzum benim normal bence batma olması sıkma canını
Sabah 4 gün kalmış olacak. Predictor early tavsiye ederim. Bence çıkar.Merhaba bat 24 kasim da.yarim sabah.test yaosam silik de olsa cikar mi.
Yrn sabah yapacagim bakalim hayirlisiyla .Sabah 4 gün kalmış olacak. Predictor early tavsiye ederim. Bence çıkar.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1626 gün geçti.
Anladım kuzum bende bugün verdim negatif çıktı kanda hayırlısı artık ne diyelimBen adete 5 gün kala kan verdim.
Sonucunuz ne oldu acabaBende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu daha sonra da adete 7 gün var iken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine 5 gün var şu an kafam o kadar karışık ki gerçi adet olacakmışım gibi hafif hafif sancı da başladı bugünlerde sizce nedir bu
Canım adetim gecikti ama gebelik yok adet söktürücü kullanıyorum bide biraz polikistik var dedi doktorSonucunuz ne oldu acaba