Hamile miyim kızlar yardımcı olur musunuz

Asknn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
53
20
38
34
Ovulasyon testinde iki gündür çift çizgi çıkıyor resimdeki gibi adetime 3 gün var bu sabah gebelik testi yaptım ama erken olanlardan değildi ilk başta ikinci çizgi yoktu sonra baktığımda çok zor belli olan bi çizgi gördüm sizce ovulasyon testine göre hamile olma ihtimalim var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 95
Ben de gebelik testi yaptigimda cok sonradan cok silik bir cizgi belirmisti . simdi hamileyim :)

İki testte de iki çizgi gayet belirgin. Önemli olan testi yaptın 5-10 dk sonra baktığında kaç çizgi olduğudur. Silik de olsa 2. Çizginin varlığı hamile olduğunu gösterir. Ama 20 dkdan sonra göründüyse testin süresi geçtiği için bir anlamı olmuyor..

İki testte de iki çizgi gayet belirgin. Önemli olan testi yaptın 5-10 dk sonra baktığında kaç çizgi olduğudur. Silik de olsa 2. Çizginin varlığı hamile olduğunu gösterir. Ama 20 dkdan sonra göründüyse testin süresi geçtiği için bir anlamı olmuyor..
Testi yaptım 1-2 dakika içinde ikinci çizgi belirginleşti ve netleşti

Benim ikinci cizgi ertesi gün belirdi nerdeyse. Bazen her şey mümkün :)

Kasıklar da ağrı olur mu hamile olsam da aynı adet sancısı gibi

Olabilir. Ama normalde adet olacagim zaman benim göğüslerim acımaya başlardı ama olmamıştı o zaman. Sonraki zamanlarda başladı

Benim adet olacağım Zaman göğüslerim de hiç değişiklik olmaz suan da da yok ara ara adet sancısı gibi oluyor ama iki üç gündür sağ kasığımdan bacağımın iç kısmına doğru Ağrı'm var bazen zor adım atıyorum ve Batıyor kasığım

Test pozitif ise dr lar hamileliği onaylıyor. Bence acile git kan tahlili yaptır

Ovulasyon testleri adet önce si pozitif çıkabiliyor güvenme bence onun yerine tekrar gebelik testi yapsan daha iyi

Adet öncesi pozitif çıkınca gebelik ihtimali yüksek diye okudum hep umutlanmıştım o yüzden yarın sabah tekrar gebelik testi yapmayı düşünüyorum

yani tam ben yazcaktım boza yazmış arkadaşlar bilip bilmeden ümitlendirmeyelim lütfen yaptığın test ovülasyon testi üzerinede bakarsan LH yazıyo gebelik testinde HCG yazar ovülasyon testinde 2 çizgiyi görmenin gebelikle alakası yok.adetinin geçmesini bekle bence idrar testi al yap inşallah vardır

Umudunu kırmak istemezdim canım ama bu ovulasyon testleri benim de adet öncesi böyle çıkmıştı, gebelik testleri de negatifken sonradan pozitiflesmisti ama hep sonuc husran olmuştu, yine de inşallah senin vardır hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin

Gebelik testim böyle çıktı kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 46
Gebelik testin pozitif Allah gönlüne göre versin ;)

Back
X