Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15 günü kan testim böyle
malesef negatifKızlar bugün çatlatma iğnesinin 15 günü kan testim böyle
Normal adet günüm 24 üŞuan için negatif ama belki daha sonra yükselebilir. Bazen bu değeri sonradan artan kadınlar var. Adet gününüz ne zaman?
Anladım, adet gecikmesini bekleyin, regli olmazsanız test yapın.Normal adet günüm 24 ü
DoktorAnladım, adet gecikmesini bekleyin, regli olmazsanız test yapın.
Progesterona bakacakta olabilirdi. Yumurtlama oldumu diye.Doktor
İğnenin 15. günü gel dedi adet olsan da olmasan da gel açıkçası özel hastane olduğu için 1500 bin vermek istemedim kesin kan testi yaptırır diye düşündüm yani sizce gitmeli miyim önemli bir şey midir çağırma sebebi ben alır diye düşündüğüm için gidip kan verdim sağlık ocağına
Çatlatma iğnesi olmuş adete kaç gün kaldığına bakılmaz artık iğnenin kaçıncı günü olduğuna bakılır.Anladım, adet gecikmesini bekleyin, regli olmazsanız test yapın.
Evet yumurtaların çok hızlı büyümüştü sağda 22 santim sol daysa 17 santimlik yumurtam vardı çatlattık üç gün sonra gittiğimde doktor çatlamış dedi bilmiyorum yani üzüldüm açıkçasıÇatlatma iğnesi olmuş adete kaç gün kaldığına bakılmaz artık iğnenin kaçıncı günü olduğuna bakılır.
Konu sahibi 15.gün beklemek için yeterli bir süre maalesef negatif. Ama iğneyi çok erken vurmuşlar size. Adete 6 gün var ve 15.günü diyosunuz. Çok mu hızlı büyüdü yumurtalar?
Evet biliyorum ama sonuçta geç döllenme olmuş olabilir.Çatlatma iğnesi olmuş adete kaç gün kaldığına bakılmaz artık iğnenin kaçıncı günü olduğuna bakılır.
Konu sahibi 15.gün beklemek için yeterli bir süre maalesef negatif. Ama iğneyi çok erken vurmuşlar size. Adete 6 gün var ve 15.günü diyosunuz. Çok mu hızlı büyüdü yumurtalar?
Hatta iki yumurtam da çatlamıştı ve Ovülasyona hazırdıEvet yumurtaların çok hızlı büyümüştü sağda 22 santim sol daysa 17 santimlik yumurtam vardı çatlattık üç gün sonra gittiğimde doktor çatlamış dedi bilmiyorum yani üzüldüm açıkçası
Geç döllenme geç yumurtlayınca olur. Arkadaşın yumurtlaması gerçekleştiği için çatlatma iğnesi vurmuşlar zaten. Hani boşuna ümitlenip sonra daha çok üzülmesin diye söylüyorum ben de geçtim bu yollardan.Evet biliyorum ama sonuçta geç döllenme olmuş olabilir.
Üzülme her zaman tutmaya biliyor çok normal bu. Birdahakine olur şuan yoksa eğer.Hatta iki yumurtam da çatlamıştı ve Ovülasyona hazırdı
Evet evet şimdi gördüm erken büyümüş ve çatlamış zaten, haklısın. Tabi kimse boşuna umutlanmasın istemem ben de, erken büyüdüğünü bilmiyordum.Geç döllenme geç yumurtlayınca olur. Arkadaşın yumurtlaması gerçekleştiği için çatlatma iğnesi vurmuşlar zaten. Hani boşuna ümitlenip sonra daha çok üzülmesin diye söylüyorum ben de geçtim bu yollardan.
Çok teşekkür ederim sizler de kusura bakmayın zahmet verdim size hakkınızı helal edin her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda iyi günler diliyorumEvet evet şimdi gördüm erken büyümüş ve çatlamış zaten, haklısın. Tabi kimse boşuna umutlanmasın istemem ben de, erken büyüdüğünü bilmiyordum.
Çok teşekkür ederim sizler de kusura bakmayın zahmet verdim size hakkınızı helal edin her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda iyi günler diliyorumGeç döllenme geç yumurtlayınca olur. Arkadaşın yumurtlaması gerçekleştiği için çatlatma iğnesi vurmuşlar zaten. Hani boşuna ümitlenip sonra daha çok üzülmesin diye söylüyorum ben de geçtim bu yollardan.
Rica ederim, ne demek ne zahmeti burda birbirimize destek için varız. Allah en kısa zamanda sevindirsin seniÇok teşekkür ederim sizler de kusura bakmayın zahmet verdim size hakkınızı helal edin her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda iyi günler diliyorum