- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi aylaabdullah
-
Ella hapini biliyosn cocugum nasil hamile kalinir onu ögrenemedinmi dahaevet okuyorum ama sevgilimle işte cahillik mi diyim kendimizi tutamadık mı diyim öyle bişeyler oldu işte gerçekten çok hak veriyorum size olmamalıydı kesinlikle
zevk suyundan şüphelendimElla hapini biliyosn cocugum nasil hamile kalinir onu ögrenemedinmi daha
merhaba sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve bakireliğimi korudum, boşalma vajina çevresine olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için bir sonraki gün ella ilacını aldım
o gün sabah pembe bi akıntım oldu bu yerleşme kanaması mıdır diye şüphe ederken o gün yani pembe akıntının geldiği gün adet oldum ve düzenli bir şekilde devam etti. sizce hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Himmm bende 14 haftalikzevk suyundan şüphelendim
Amin canim kınamiyorum ama bu cocuklarin aklinin böyle şeylerde olmasıni kabul etmiyorum..kıziyorm gercekten aileleri okulda saniyo belki bu gitmiş sevgilisiyle fofenk fofenk....Bunlari okudukca evlat yetistirmekten cok korkuyorum. ALLAHIM SEN YAVRULARIMIZA EDEP HAYA VER....
Alemsin hiç güleceğim yoktuYine bi surtüşme kıvilcım cıkarma vakası
Yaş kac?
Insallah hamilesindirmerhaba sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve bakireliğimi korudum, boşalma vajina çevresine olmadı fakat zevk suyundan şüphelendiğim için bir sonraki gün ella ilacını aldım
o gün sabah pembe bi akıntım oldu bu yerleşme kanaması mıdır diye şüphe ederken o gün yani pembe akıntının geldiği gün adet oldum ve düzenli bir şekilde devam etti. sizce hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz
O yasta elin ogluyla fingirdiyecegine acik iji satir bise okusaydin ogrenirdn aciyorum senin anne babanabilmediğimden soruyorum zaten hani bu konuda bi bilgim olmadığı için sizlerden yardım almak bilgi edinmek istedim
Daha burda ana babasina yazik diye yaziyordum ki sen yazmissin. Ben bir de keriz yerine koyacagi mustakbel esine aciyorum...askim bana ilk dokunan sensin diyecek kesin..yanlis anlasilmasin sadece kizlar icin de gecerli degil bu. Yani bekaretin kizi erkegi olmaz bence. Ama ben seffafim herseyi anlatirim ilerde evlenecegim kisiye diyosan karismam da madem oyle o zarin ne diye derdine dusuyorsunuz...ahh su erkeklerde de zar gibi bise olaydi keskeO yasta elin ogluyla fingirdiyecegine acik iji satir bise okusaydin ogrenirdn aciyorum senin anne babana
Hadi baska kapiya cnmbeni suçlamanız için açmadım bu başlığı sizden istediğim yardım sadece
kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok ki sizler sizden yardım isteyen birini suçluyorsunuz yardım istiyorum ben
ingiltere prensesiyle mi konuşuyorum dedirtiyosunuzHadi baska kapiya cnm
Aynen oyleingiltere prensesiyle mi konuşuyorum dedirtiyosunuz
Bisey soracagim ama cevabini kendine dürüstce ver lütfen..peki sen kendini hic mi suclamiyorsun? Ya da azicik suclu hissetmiyor musun özellikle de ailene karsı? Son soru ilerde bi kizin olsa senin gibi yapmasını ister misin? Senden en az 15 yas büyük sana burda laf söyleyenler, bir degil cok bildigimiz ve gördügümüz var bizim...beni suçlamanız için açmadım bu başlığı sizden istediğim yardım sadece
kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok ki sizler sizden yardım isteyen birini suçluyorsunuz yardım istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?