hamile miyim lüten yardımcı olun

Tebrikler! Her naneyi yemiş ama bakireliğini korumuşsun. Gönül rahatlığıyla müstakbel kocana el değmemiş kız olarak kendini yutturabilirsin...

Yeter da artık gına geldi şu azgın ergenlerden

Bunlari okudukca evlat yetistirmekten cok korkuyorum. ALLAHIM SEN YAVRULARIMIZA EDEP HAYA VER....
Amin canim kınamiyorum ama bu cocuklarin aklinin böyle şeylerde olmasıni kabul etmiyorum..kıziyorm gercekten aileleri okulda saniyo belki bu gitmiş sevgilisiyle fofenk fofenk....

Insallah hamilesindir

Yahu bizim büyükler 15 yaşında evleniyordu. Her halti bilmekle suçlamak abes. Ama ben yapacaksa öyle bir hayat istiyorsa tam yapmasindan yanayım o da 18den sonra. Çünkü bu şekilde kendini kandırmak oluyor.
Kinamiyorum kinadigimiz başımıza gelirmiş. Ama umarım benim evladım kendini bilen olgun bir kız olur da böyle benden gizli abes şeyler yapmaz.
Hem tehlikeli canından olan yığınla kız var hem de bilinçsiz.

O yasta elin ogluyla fingirdiyecegine acik iji satir bise okusaydin ogrenirdn aciyorum senin anne babana
Daha burda ana babasina yazik diye yaziyordum ki sen yazmissin. Ben bir de keriz yerine koyacagi mustakbel esine aciyorum...askim bana ilk dokunan sensin diyecek kesin..yanlis anlasilmasin sadece kizlar icin de gecerli degil bu. Yani bekaretin kizi erkegi olmaz bence. Ama ben seffafim herseyi anlatirim ilerde evlenecegim kisiye diyosan karismam da madem oyle o zarin ne diye derdine dusuyorsunuz...ahh su erkeklerde de zar gibi bise olaydi keske

beni suçlamanız için açmadım bu başlığı sizden istediğim yardım sadece
kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok ki sizler sizden yardım isteyen birini suçluyorsunuz yardım istiyorum ben

beni suçlamanız için açmadım bu başlığı sizden istediğim yardım sadece
kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok ki sizler sizden yardım isteyen birini suçluyorsunuz yardım istiyorum ben
Bisey soracagim ama cevabini kendine dürüstce ver lütfen..peki sen kendini hic mi suclamiyorsun? Ya da azicik suclu hissetmiyor musun özellikle de ailene karsı? Son soru ilerde bi kizin olsa senin gibi yapmasını ister misin? Senden en az 15 yas büyük sana burda laf söyleyenler, bir degil cok bildigimiz ve gördügümüz var bizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…