• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim renk koyulaşmış mı sizce?

Bende merak içinde bekliyorum.. inşaAllah inşaAllah gebesinizdir
Bugün sonuç E nabız da gözükmedi maalesef müşteri hizmetleriyle görüştüm doktorumun sistemden onaylaması gerekiyormuş kendisi de bugün mesaide yokmuş yarın olacakmış muhtemelen yarın göreceğim sonucumu🙄 o kadar da bekledim tüm gün ya😓

Benim bir önceki hamileliğimde de laboratuvardaki cihaz bozulmuştu akşam anca öğrenmiştim bu da öyle oluyor sanırım çok şanslıyım😂

sizinle konuştuktan sonra iki farklı günde iki farklı markanın testini yaptım. ilk testte buraya attığım testlerden daha koyu bir çizgi çıktı, hcg nin yükseldiğini düşündüm. sonrasında dün lekelenme oldu ve bugün tekrar yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı maalesef. hala ihtimal var mı bilmiyorum ancak bu durumu daha önce yaşayan vardır diye paylaşmak istedim.
Hiç bilmiyorum canım belki burada bilen birileri vardır

sizinle konuştuktan sonra iki farklı günde iki farklı markanın testini yaptım. ilk testte buraya attığım testlerden daha koyu bir çizgi çıktı, hcg nin yükseldiğini düşündüm. sonrasında dün lekelenme oldu ve bugün tekrar yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı maalesef. hala ihtimal var mı bilmiyorum ancak bu durumu daha önce yaşayan vardır diye paylaşmak istedim.
Kimyasal gebelik olabilir canım ben de aynısını yaşamıştım bir iki güne kanaman başlarsa kimyasaldır

teşekkür ederim umarım öyledir 🥹, gecikme olursa bir test daha yapacağım sonucu yine paylaşırım benim gibi emin olamayanlar vardır belki yol gösterici olur. ben de benimle aynı olan var mı diye geziyorum çünkü 🤭
Merhabalar sırf buraya yazman için hesap açtım benımkılerede bakar mısınız kafam çok karısık 1. Testi adete 3 gün kala yaptım silik çıktı silik dıye emın olmak ıcın kan vermeye gıttı acıle sonuç 1.20 çıktı üzüldüm sonra adet günün geldi olmayınca 2. Testı yaptım yıne silik çıktı 3. Testıde akşam yaptım belırgın çıktı ama 2 3 saat sonra dıkkate almadım bıraz daha beklıcem dedım bugün sabah adetım 4 gün gecınce tekrar test yaptım yıne silik cıktı

Eklentiler

• IMG_2049.webp
    IMG_2049.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_2059.webp
    IMG_2059.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_2112.webp
    IMG_2112.webp
    14 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_2130.webp
    IMG_2130.webp