• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce???

ddeess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
19
5
1
29
adetime 3 gün var. Soldaki test prodoctor sağdaki laboquick. Ne kadar belli oluyor fotoğrafta bilmiyorum ama prodoctor biraz daha belirgin laboquickte çok çok silik bir çizgi var zar zor görünüyor 🤣 ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_4052.webp
    IMG_4052.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_4055.webp
    IMG_4055.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 132
beklemek çok zorrr 🥺 bir de her an adet olacakmışım gibi bir ağrı var o kadar tedirginim ki
Benim de öyle olmustu. Regldan 2 gun once yaptim silikti ki benim kahverengi lekelerim vardi. Agrim da vardi. Dedim ha regl olfum ja olucam. Kan verdim beta cikmisti. Tabi saglikli mi daha bilmiyorum. Ama bence gebelik var.

Kaç gün kala beta yaptırdınız kaç çıktı? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🙏🏻

Laboquick hassas çünkü
Hassas diye burada çok okudum ondan dolayı onu getirttim ama testler bu şekilde çıkınca emin olamadım mesela 3 gün önce yaptım 5 dk bekledim birsey olmayınca kenara koydum 2-3 saat sonra aklıma geldi baktım baya koyu çıkmıştı ertesi gün tekrar yapıp kan vermeye gidecektim hiçbirsey çıkmamış 😔🤷‍♀️

Hassas diye burada çok okudum ondan dolayı onu getirttim ama testler bu şekilde çıkınca emin olamadım mesela 3 gün önce yaptım 5 dk bekledim birsey olmayınca kenara koydum 2-3 saat sonra aklıma geldi baktım baya koyu çıkmıştı ertesi gün tekrar yapıp kan vermeye gidecektim hiçbirsey çıkmamış 😔🤷‍♀️
İlk 5 dakika geçerli zaten.

adetime 3 gün var. Soldaki test prodoctor sağdaki laboquick. Ne kadar belli oluyor fotoğrafta bilmiyorum ama prodoctor biraz daha belirgin laboquickte çok çok silik bir çizgi var zar zor görünüyor 🤣 ne dersiniz
Ayyy inşallah benimde prodoctor böyle çıktı şuan 3 gün kaldı adet günüme inşallah hamileyizdir

bende bugün laboquick ile yaptım ama adetime 5 gün var çıkmadı. siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acaba

Kızlar dayanamadım bugün yine idrar testi yaptım bu sefer Awox’la. Başta hiç ikinci çizgi göremedim kapağı açınca bu şekilde silik gördüm yine. Awox’ta yalancı çizgi olmaz diye okudum hep ama sizce??

Eklentiler

• IMG_4071.webp
    IMG_4071.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar dayanamadım bugün yine idrar testi yaptım bu sefer Awox’la. Başta hiç ikinci çizgi göremedim kapağı açınca bu şekilde silik gördüm yine. Awox’ta yalancı çizgi olmaz diye okudum hep ama sizce??
Awox'a ben pek güvenmiyorum beni hep yanılttı

Back
X