adetime 3 gün var. Soldaki test prodoctor sağdaki laboquick. Ne kadar belli oluyor fotoğrafta bilmiyorum ama prodoctor biraz daha belirgin laboquickte çok çok silik bir çizgi var zar zor görünüyor
ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemek çok zorrrBEn gördüm ikisindede siz regl günü tekrar edin
Benim de öyle olmustu. Regldan 2 gun once yaptim silikti ki benim kahverengi lekelerim vardi. Agrim da vardi. Dedim ha regl olfum ja olucam. Kan verdim beta cikmisti. Tabi saglikli mi daha bilmiyorum. Ama bence gebelik var.beklemek çok zorrrbir de her an adet olacakmışım gibi bir ağrı var o kadar tedirginim ki
Bende laboquick kaset test yaptım 4-5 sefer ikisi hemen çıktı silikte olsa ancak diğerleri hiç çıkmadı neden olabilir sizceLaboquick yanılmaz
Laboquick hassas çünküBende laboquick kaset test yaptım 4-5 sefer ikisi hemen çıktı silikte olsa ancak diğerleri hiç çıkmadı neden olabilir sizce
Hassas diye burada çok okudum ondan dolayı onu getirttim ama testler bu şekilde çıkınca emin olamadım mesela 3 gün önce yaptım 5 dk bekledim birsey olmayınca kenara koydum 2-3 saat sonra aklıma geldi baktım baya koyu çıkmıştı ertesi gün tekrar yapıp kan vermeye gidecektim hiçbirsey çıkmamışLaboquick hassas çünkü
İlk 5 dakika geçerli zaten.Hassas diye burada çok okudum ondan dolayı onu getirttim ama testler bu şekilde çıkınca emin olamadım mesela 3 gün önce yaptım 5 dk bekledim birsey olmayınca kenara koydum 2-3 saat sonra aklıma geldi baktım baya koyu çıkmıştı ertesi gün tekrar yapıp kan vermeye gidecektim hiçbirsey çıkmamış![]()
Ayyy inşallah benimde prodoctor böyle çıktı şuan 3 gün kaldı adet günüme inşallah hamileyizdiradetime 3 gün var. Soldaki test prodoctor sağdaki laboquick. Ne kadar belli oluyor fotoğrafta bilmiyorum ama prodoctor biraz daha belirgin laboquickte çok çok silik bir çizgi var zar zor görünüyorne dersiniz
İnşallah canımAyyy inşallah benimde prodoctor böyle çıktı şuan 3 gün kaldı adet günüme inşallah hamileyizdir
bende bugün laboquick ile yaptım ama adetime 5 gün var çıkmadı. siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acabaadetime 3 gün var. Soldaki test prodoctor sağdaki laboquick. Ne kadar belli oluyor fotoğrafta bilmiyorum ama prodoctor biraz daha belirgin laboquickte çok çok silik bir çizgi var zar zor görünüyorne dersiniz
Tabiki bende adet günüm geldiğinde kan test vericem haber veririmİnşallah canımadet günümü bekliyorum kan testi için. haberdar et sen de sürecini mutlaka
![]()
15 yada 16 kasımbende bugün laboquick ile yaptım ama adetime 5 gün var çıkmadı. siz yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acaba
Awox'a ben pek güvenmiyorum beni hep yanılttıKızlar dayanamadım bugün yine idrar testi yaptım bu sefer Awox’la. Başta hiç ikinci çizgi göremedim kapağı açınca bu şekilde silik gördüm yine. Awox’ta yalancı çizgi olmaz diye okudum hep ama sizce??