Hamile miyim sorusundan bıkanlar?

meltemje

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
602
377
103
41
İlişkiden yaklaşık 17 gün sonra idrar testinde çıkar,
4-5 gün sonra da kan testinde çıkar,
Hormon tedavisi görüyorsanız hamilelik belirtisi yaşarsınız,
Hamilelik belirtisi hem kişiden kişiye hem de gebelikten gebeliğe değişir,
Hamileliği çok istiyorsanız ve stres yapıyorsanız gecikirsiniz ve kulaktan duyma belirtiler olur,
Forumu takip ederseniz günde ortalama 10 kişi bu konuyu açıyor arkadaşlar, ben de çok istedim hamile kalmayı anlıyoruz sizi gerçekten ama nolur eski konuları okuyun flood yapmayın.

Son düzenleme:
Belirti yazıp hamile miyim diye sormak bana da saçma geliyor. Ben de hamile kalmayı çok bekledim ama bu şekilde sorular saçma geliyor. En azından idrar testi koysa biz de baksak çizgi görmeye çalışsak neyse ama sadece belirtiden kim evet hamilesin ya da değilsin diyebilir ki?

İnsanlar buraya birbirine umut olmak için aynı hastalıga sahip olanlar ne yaptında hamile kaldın fikir almak için giriyolar ve mükemmel bi site burası genişte bi yelpazesi var demem o ki sadece hamilelik bölümü yok bu forumda eger konusahibi bıktıysanız bu sorulardan ya girmeyin yada gözardı edin lütfen. çekmeyen bilemez kaç yıldır ben dahil çocuk özlemiyle yanıp tutuşan insanlar var hamilemiyim diye soruyosa bundan ne rahatsızlık duyulabilir anlamıyorumki yok döllenmeden şukadar sonra idrarda çıkar yok flood yapmayın falan vala kimse cahil degil burda kusura bakma ama

Gebelik Testi ardından kan testi yapılmalı . .
Bir umut diye açanlara sözüm yok . .
Yaşayan bilir her ay umutla beklemede. .
:kahve:

ben bikmadim valla. hatta yazmayi en çok sevdigim topik onlar.

sadece belirti sorulunca yazacak birsey olmuyor evet. ama idrar testi yorumlamayi ,onlarla birlikte kan testi sonucunu beklemeyi seviyorum.

1.5 yil o sabirsizligi, heyecani yasadigim icin eski gunlerim aklima geliyor o yuzden seviyorum.

İnsanlar buraya birbirine umut olmak için aynı hastalıga sahip olanlar ne yaptında hamile kaldın fikir almak için giriyolar ve mükemmel bi site burası genişte bi yelpazesi var demem o ki sadece hamilelik bölümü yok bu forumda eger konusahibi bıktıysanız bu sorulardan ya girmeyin yada gözardı edin lütfen. çekmeyen bilemez kaç yıldır ben dahil çocuk özlemiyle yanıp tutuşan insanlar var hamilemiyim diye soruyosa bundan ne rahatsızlık duyulabilir anlamıyorumki yok döllenmeden şukadar sonra idrarda çıkar yok flood yapmayın falan vala kimse cahil degil burda kusura bakma ama
Ben de 3 yıl bekledim ama test yapmadan karnım ağrıyor, midem bulanıyor acaba hamile miyim sorusuna kim cevap verebilir? Test yapıp fikir soranlara ya da sizin belirttiğiniz gibi hamile kalmak için sorunu olup da çare arayanlara biz de yardım ediyoruz ama burada eleştirilen konu sadece belirtiye göre hamile miyim diye sormak. Bunun mantıksız olduğu gayet açık. Sonuçta kim ortada bir kan ya da idrar testi olmadan evet hamilesin diyebilir ki?

ben bikmadim valla. hatta yazmayi en çok sevdigim topik onlar.

sadece belirti sorulunca yazacak birsey olmuyor evet. ama idrar testi yorumlamayi ,onlarla birlikte kan testi sonucunu beklemeyi seviyorum.

1.5 yil o sabirsizligi, heyecani yasadigim icin eski gunlerim aklima geliyor o yuzden seviyorum.
Idrar testi yorumlamak benim de hobim diyebilirim çünkü her gebeliğimde silik çizgi olarak gördüm kendimde :) benim saçma bulduğum da sadece belirti yazıp hamile miyim diyenler. Kimse müneccim değil sonuçta ne diyebiliriz ki?

Benim ilişkiden 26 gun sonra cikti testte ???
Buradan ayni seyleri yasayan insanlari gormek bizim icimizi rahatlatiyor belki ?
Yani hamilelik bolumu burasi hamilemiyim diye sorulmicakta ne sorulacak ?

Selam arkadaslar adete 10 gun kala 5 yildir her ay okudugum yazilari tekrardan okuyorum sanki bisey degisecek gibi yine adet gunlerimdeyim yine kk gebelik belirtilerini teker teker inceliyorum

Ben de 3 yıl bekledim ama test yapmadan karnım ağrıyor, midem bulanıyor acaba hamile miyim sorusuna kim cevap verebilir? Test yapıp fikir soranlara ya da sizin belirttiğiniz gibi hamile kalmak için sorunu olup da çare arayanlara biz de yardım ediyoruz ama burada eleştirilen konu sadece belirtiye göre hamile miyim diye sormak. Bunun mantıksız olduğu gayet açık. Sonuçta kim ortada bir kan ya da idrar testi olmadan evet hamilesin diyebilir ki?
Konusahibinin yazdklarını oku istersen aynı konuları tekrar tekrar açmayın eskileri okuyun diyo.belirtileri bilmem neleri yazmış rahatszlık duyan cvp vermez konu bukadar basit bence

Konusahibinin yazdklarını oku istersen aynı konuları tekrar tekrar açmayın eskileri okuyun diyo.belirtileri bilmem neleri yazmış rahatszlık duyan cvp vermez konu bukadar basit bence
O zaman aynı başlıkta devam edilebilir. Herkesten önce okudum cevap yazdım ve haklı buldum. Hepimiz bu yollardan geçtik. Test yapmadan bu cevabı bulamayız. Tekrar tekrar konu açmaya gerek yok değinilen nokta bu.

O zaman aynı başlıkta devam edilebilir. Herkesten önce okudum cevap yazdım ve haklı buldum. Hepimiz bu yollardan geçtik. Test yapmadan bu cevabı bulamayız. Tekrar tekrar konu açmaya gerek yok değinilen nokta bu.
İster konu açarım ister eskiye bakarım kime ne fikir ayrılıkları olabilir herkesten önce yazman haklı oldugun anlamına gelmıyo

Eleştiriye katlanamıyosan yorum yapmıycaksın saygılı olun ben kime ne dedim sizene ne demedim
Eleştiri mi yaptınız pardon eleştiri yaptığınızı fark etmedim o yüzden katlanamama durumu söz konusu değil :) siz konu açmakta özgürsünüz biz de saçma bulduğumuz bir şeyi dile getirmekte. Sonuçta herkesin inandığı, savunduğu kendine. Rabbim isteyen herkese versin ama her zaman test yapmadan hamile miyim sorusuna verecek kesin bir cevabım olmayacak sizin gibi. Şimdi istediğiniz kadar konu açabilirsiniz kalın sağlıcakla.

Ben hamile kalmadan önceki ay, normalde düzenli 28 günde regl olan ben tam 8 gün geciktim, baş dönmesinden düşecek hallere falan geliyodum ve kendime histeri hastalığına yakalanıcam bırakıyım olursa olur dediğim ay hamile kaldım. Velhasıl en az sizin kadar ben de hamile kalmayı istedim, şimdi de anne olmayı istiyorum, forumda yazılanlar da garip gelmiyor ama ''acilllll'' konu başlığına tıklıyorsun bi bakıyosun ''hamile miyim?'' yeni konu açılmasından ve ana sayfada en az 7-8 hamile miyim konusu olmasından rahatsızım. Büyüyünce ne olacaksın sorsuna ''anne olucam'' diye cevap veren biri olarak tüm kalbimle söylüyorum isteyen herkesin sağlıklı bebekleri, hayırlı evlatları olsun ama nolur konu açmayın artık.

bu site zaten arkadashlarin sorusunu cevaplamak icin yaradildi. ve de her kes bir birini teselli ediyo. bu bile insani motive ediyo arkadashlar. kimsenin kalbini kirmayalim eger kimselerise rahatsiz ediyosa bakmadan gecsin. ayni sorular paylashiliyo diye neden kizlarimizin kalplerini kiralim. elimizden geldigi kadariyla yardim etmek yerine dishlamak neye lazim? umarim fikirlerimi anlata bilmishimdir cunki ben azeriyim ve burdaki kizlari tanimasam bile cok seviyorum Allahtan tum isteyenlere anne olmayi diliyorum!

Back
X