Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımhayırlı olsun,hemen baska bır testle daha teyit et sonra ne zaman istersen kan vermeye gidersinArkadaşlar şu an ellerim titriyor heyecandan hamile olabilir miyim? Bir dakika içinde çıktı
hamilesin, tebriklerArkadaşlar şu an ellerim titriyor heyecandan hamile olabilir miyim? Bir dakika içinde çıktı
Başka marka mi? İki tane bu marka test almıştımGözün aydın canımhayırlı olsun,hemen baska bır testle daha teyit et sonra ne zaman istersen kan vermeye gidersin
Ya umarim bir yanlışlık yokturhamilesin, tebrikler
Çok teşekkür ederim umarım doğrudur bir tarafım seviniyor bir tarafım ya doğru değilse diyor. En kısa sürede kan tahlili yaptiricamAyyyy Tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına.
En kısa zamanda bir de kan tahlili yaptırıp teyit et. Güzel haberlerle gel
Farklı marka olmasına gerek yok,ne olur ne olmaz diye teyıt ıcın bı test daha yapın iki üç saat sonra,bende boyle cızgı gordugumde 3 tane test yapmıstım emın olmak ıcınhamılesınız ama teyit amaçlı yaniBaşka marka mi? İki tane bu marka test almıştım
Hamilesn canım bu kaset test bir tane de erken gebelik testi yapsana4 gün önce lekelenmem oldu adet başladı sandim sevindim adetim düzenli oluyor diye. Birkaç gün hafif lekelenme oldu akinti şeffaflaştı. Bu gün adet günüm normalde ki bu ara uzun gecikmeler de yaşıyorum. Bu ay esimle aramız biraz kötüydü hic umudum yoktu. Testi yine tekrarlicam sabah ama ne yapacağımı bilemiyorum
hamişsin ALLAH SAG SALİM KUCAGİNA ALMAYİ NASİP ETSİN İNŞALLAHArkadaşlar şu an ellerim titriyor heyecandan hamile olabilir miyim? Bir dakika içinde çıktı
2 tane kaset vardi elimde 2sinde de çıktı sabah erkenden kan vericem. Hadi inşallahHamilesn canım bu kaset test bir tane de erken gebelik testi yapsana
Amin inşallahhhayırlı olsun :) benimde 2 gebeliğimde belirgin olmayan çizgi vardı.Kan tahlili verdiğimde bhcg 60 lardaydı ,sizinde öyle gözüküyor. çok heyecanlı bir durum .Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Hayırlı olsun canım kan verArkadaşlar şu an ellerim titriyor heyecandan hamile olabilir miyim? Bir dakika içinde çıktı
Ne çıktıAmin inşallahh
Beta 175 :)) Doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Son adete göre 5+1'deyim. Gittiğimde kalp atışını da duyalım nasipseNe çıktı
Çok teşekkür ederimmmHayırlı olsun
Sağlıkla gelsin insaallahArkadaşlar şu an ellerim titriyor heyecandan hamile olabilir miyim? Bir dakika içinde çıktı