- 2 Aralık 2020
- 10
- 1
- 36
- 31
- Konu Sahibi Busraanne2
Acilde taş düşürdüğümü öğrendim ve gebelik testi de yapılmıştı ama sonuç e nabizda yeni gördüm 24.66 yazıyor ne demek bu bilgisi olan bir yardim etsin lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ihtimal var istemediğiniz bir gebelik mi?İhtimal var yani öyle mi diyorsunuz allahim sen yarım et yarabbim.
Var görünüyor canım ama yükseliş önemli iki gün sonra tekrarlaAcilde taş düşürdüğümü öğrendim ve gebelik testi de yapılmıştı ama sonuç e nabizda yeni gördüm 24.66 yazıyor ne demek bu bilgisi olan bir yardim etsin lütfen.
Eki Görüntüle 3679624
Ayyy :,( ben de yeni hamileyim 2 hafta önce öğrendim 2 oğlum var 4,5-2,5 yaşlarında. 2 haftadır sadece ağlıyorum yeni toparlanmaya başladım. Ne hissettiğinizi çok çok iyi anlıyorum inanın. Allahın bir bildiği vardır eğer verdiyse illaki. Allah yardımcımız olsun.Allahını verdiği can bu istemiyorum diyemem ama eğer varsa nasil olacak bilmiyorum benim 3 tane oğlum var ellerinizden öper
Kaç gün gecikmeyle öğrendiniz beta hcg kaçtı sizinAyyy :,( ben de yeni hamileyim 2 hafta önce öğrendim 2 oğlum var 4,5-2,5 yaşlarında. 2 haftadır sadece ağlıyorum yeni toparlanmaya başladım. Ne hissettiğinizi çok çok iyi anlıyorum inanın. Allahın bir bildiği vardır eğer verdiyse illaki. Allah yardımcımız olsun.
5 gün geickmişti. Ella içtiğim için ella etkisi sandım ama kasık ağrılarımdan şüphelenince test yaptım. 1250 çıkmıştı beta. Şuan 7 haftalıkKaç gün gecikmeyle öğrendiniz beta hcg kaçtı sizin![]()
Rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah5 gün geickmişti. Ella içtiğim için ella etkisi sandım ama kasık ağrılarımdan şüphelenince test yaptım. 1250 çıkmıştı beta. Şuan 7 haftalık
Amin sağ olunRabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim hepsi sezaryen bir de 2. Gebeliğimde doğumda atoni oldu onun korkusu var tam yemi toparlanıyordum kilo verdim 2. Oğlum da kreşe başlayınca kendime vakit ayıracaktım şimdi sar baştan. Burada bebek isteyen onca kişiyi okuyunca düşündüklerimden utanıyorum ama bennde yorgun bir anneyim sadece. Her gün dua ediyorum. Çevremdekiler belki kız olur bu da diyor ama inanın kız erkek o kadar umrumda değilBen 3. Öğrendiğimde 7 haftalık falandı ilk doktora gittiğimde keseyi görmüştük hiç ihtimal vermediğim için geç öğrendim düzensizlik vardı.
Öyle ne yazıkki elden bir şey gelmiyor. Ben öğrendiğim günün ertesi kürtaj için doktor gezdim. Alamayız dediler hap da veremeyiz dediler. Öyle koymuştum kafama panik atak geçirdim sürekli asla istemiyorum diye. Sonra kürtajı beklerken bu günaha giremeyeceğimi anladım. Namaz kkılan insanım ibadetler bile kabul olmaz diye düşündüm durdum. Nasip işteBen test falan yapmadım aslında ağrılarım vardı dün acile gittim bir sürü test istedi tedbir amaçlı beta hcg de bakalım dedi hatta sonuçlar çıktı taş düşürüyorsun dedi gebelik sonucu çıkmamıştı bende biraz önce aklıma geldi e nabizdan bakayım dedim 24.66 görünce şaşırdım acaba mi diye hatta dün röntgen bile çekildim Ben aklımın ucuna gelmedi hamilelik ihtimali bile yok kafamda ama bilmiyorum varsa olduysa Allahını verdiği Allaha sığınmaktan başka çarem yok
Bende öyleyim o kadar senelerce isteyenleri uğraşanları duyunca görünce cok utanıyorum ama dediğin cok yorgunum artık hayata karşı yaşım daha 31 ama son iki sene yaşadıklarım hayattan soğuttu artık beni kız erkek değil bizler onada yetebilecek miyim diye düşünüyoruz öğrenince gözümüzde iki damla yaş isyandan değil yorgunluktan akıyor yetememekten korkuyorum herkes bir sürü laf edecek yine neyine güvendin nasil oldu diye 3. De yaşadım bunlari ama bilmiyorlar olacağı varsa oluyor iste Rabbım onu yazdıysa oluyor ben hepsini normal doğurdum 3. Oğlumda cok istedim sezaryen olmak sirf tüplerimi baglatmak için ama yaşım küçük diye yapmadılar özele gidecek durumumda yoktu şimdi tekrardan yine başa döndüysem bilmiyorum cok korkuyorum inşallah yoktur demeye bile dilim varmıyor ama hayat cok zor.Benim hepsi sezaryen bir de 2. Gebeliğimde doğumda atoni oldu onun korkusu var tam yemi toparlanıyordum kilo verdim 2. Oğlum da kreşe başlayınca kendime vakit ayıracaktım şimdi sar baştan. Burada bebek isteyen onca kişiyi okuyunca düşündüklerimden utanıyorum ama bennde yorgun bir anneyim sadece. Her gün dua ediyorum. Çevremdekiler belki kız olur bu da diyor ama inanın kız erkek o kadar umrumda değil
Ama bak arkadaşım şunu da söyleyeyim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 2 çocukla yapamadığım bir sürü şeyi 3. Cocukla fazlasıyla yaptım cok daha sağlam durdum hayata tutundum çocuklarım için kendimden vaz geçmeden büyüttüm 3. Oğlumu cok daha rahat büyüttüm kimseyi duymadım görmedim doğru bildiğim ne varsa onu yaptım kendine güven varlığını öğrendikten kalbini duyduktan sonra Rabbım elhamdülillah öyle bir güç veriyor ki dünyayı yerinden oynatırız hiç korkmaBenim hepsi sezaryen bir de 2. Gebeliğimde doğumda atoni oldu onun korkusu var tam yemi toparlanıyordum kilo verdim 2. Oğlum da kreşe başlayınca kendime vakit ayıracaktım şimdi sar baştan. Burada bebek isteyen onca kişiyi okuyunca düşündüklerimden utanıyorum ama bennde yorgun bir anneyim sadece. Her gün dua ediyorum. Çevremdekiler belki kız olur bu da diyor ama inanın kız erkek o kadar umrumda değil
28 yaşımdayım. Umarım öyle olur benimkide erkek gibi geliyor hoş artık erkekleri yuvarlaya iteleye büyütüyoruz kızların fıtratı apayrı belki kız olsa zorlanırım ama şuan artık çok yorgun hissediyorum sadece. Allaha bıraktım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun benim için yeterli. Ben de tüplerimi bağlatacağım inşallah zaten doktorlar kendileri öneriyor 3. Sezaryen olduğu için. Rabbim güç kuvvet versin. Aynısını konuştum eşimle sadece bakıp büyürmek değil hepsi insan içine karışacak kimden nasıl koruyacağız falan. Bilmiyorum hiç hiç aklımda yoktu Hatta büyük bile konuştum allah imtihan olarak verdi sanırım yalnız bırakmaz ama hiç darda koymadı.Ama bak arkadaşım şunu da söyleyeyim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 2 çocukla yapamadığım bir sürü şeyi 3. Cocukla fazlasıyla yaptım cok daha sağlam durdum hayata tutundum çocuklarım için kendimden vaz geçmeden büyüttüm 3. Oğlumu cok daha rahat büyüttüm kimseyi duymadım görmedim doğru bildiğim ne varsa onu yaptım kendine güven varlığını öğrendikten kalbini duyduktan sonra Rabbım elhamdülillah öyle bir güç veriyor ki dünyayı yerinden oynatırız hiç korkma![]()