Hamile miyim? Yardım edin lütfen. :(

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
22 Ocak'ta meleğimi kaybetmiştim, doktorum korunun falan dememişti. 21 Şubat son adet tarihim. Hiç korunmadık adetime de daha var ama sol kasığım da iki gündür batma oluyor, belimin tam ortası ağrıyor, iştahım hiç yok, çok çabuk yoruluyorum ve bugün temizlik yaparken başım çok döndü ayrıca dün geceden beri pembe lekelenmem var ama arada bir rengi koyulaşıyor. Bir önceki gebeliğim de göğüslerim falan hassaslaşmıştı bu sefer öyle bir his yok. Hamile olabilir miyim acaba? Test yapayım mı yoksa bekleyeyim mi biraz daha? Bana bir akıl verir misiniz lütfen.

Test yap , olmadi kan testide yap .
Soyledigin belirtiler adet sancisida olabilir onun icin kesin bisey diyemem..

Test yap , olmadi kan testide yap .
Soyledigin belirtiler adet sancisida olabilir onun icin kesin bisey diyemem..
Adet sancısı olmasın lütfen ya. :KK43:
Adetim normalde 4 gün sürer ama son adetim nerdeyse on gün sürdü yoğunluğu çok azdı. İlk iki gün normal geldi. Bir hafta boyunca da pembe renkli lekelenmem oldu. Şimdi de iki gündür yine aynı şekilde lekelenmelerim var. Umutlanmak da istemiyorum.

Adetim normalde 4 gün sürer ama son adetim nerdeyse on gün sürdü yoğunluğu çok azdı. İlk iki gün normal geldi. Bir hafta boyunca da pembe renkli lekelenmem oldu. Şimdi de iki gündür yine aynı şekilde lekelenmelerim var. Umutlanmak da istemiyorum.

Bence bi kac gun daha bekleyin hemen test yapmayn benimde bu ay 20 sinde olmam lazm goguslerimde ki hassaslk disinda hc bisey yok cok net bi belirti olmadigi surece hemen test yaptirmama karari aldm nebilim insan teste negatif gorunce daha cok morali bozuluyo ve hemen herseyde teste atlamak istemedigim icin artik beklme karari aldm ben. :)

Insallah degildir , insallah Hamilesindir ..

Ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptim ve pozitif cikmisti sonrasinda bide kan testi yaptirmistim ..
Yani eger adetin duzenliyse , bi test yaptir ama kan testide yapmayi ihmal etme .
Yada bekle adet tarihin gecsin canim ..

X